reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

hejka ;)
buziaki dla Alci i syka szcześliwej z okazji miesięcznic ;)
siw mi się też marzy córa ;) ale jak na radzie to dalekie plany ;)

beti fajnie że rozpoczęłaś watek zabawkowy bo miałam się pytać ;) u nas też słoiki lecą z jedzonkiem dla B. nie mam ostatnio czasu .... chociaż mam jakieś tam zapasy porobione ;) gratki dla Dawidosa za nowe umiejętności ;) chłopak rośnie jak na drożdżach ;)

marzenka troszkę ci zazdroszczę tego powrotu do pracy ;) może to zabrzmieć dziwnie ale tęsknie za pracą w sensie zawodowym ;)

ja po pierwszym zjedzie ;) myślałam że trudniej będzie wrócić do studiowania ale jest oki ;) podoba mi się nawet forma studiów zaocznych ;) przeżyłam dwa dni bez mojego synka a n beze mnie i cycolów ;p najgorsza była dla mnie noc budziłam się co chwilę i śniły mi się koszmary ... ;/ ale nie było tak źle ;) rano jak wychodziłam to się poryczałam ;/
Błażejo w weekend pod nieobecność mamy zaliczył przeprowadzkę do spacerówki ;) podoba mu się strasznie ;) ma troszkę więcej miejsca i może obserwować świat ;) teraz czas na fotelik bo w dotychczasowym mu ciasno i się denerwuje ale poczekam na zwrot podatku chyba z tym zakupem ;/

reklama
Juhu,
marttini - dobrze, że jest dobrze :)

Beti - co masz na myśli pytając o starsze dziecko w kwestii parkingu?

siw@ - jesteś normalna :) ja też bym chciała :)

Myślałam, że dziś skończę MT ale nie dałam rady. Jeszcze jeden wieczór i powinno być finito :)
Mamy 4go zęba :)

gogoja - no ja w sumie tez lubie chodzic do pracy, tylko te pierwsze dni takie jakies dziwne :) choc i tak fajnie ze tylko do 14 to cale popoludnie jeszcze mam dla majci :)

bolo - gratki wypelnienia paszczy :)

beti - no majka zaciesza bardziej na muzyczke niz na samo krecenie, szczegolnie jej sie podoba dzwiek jaki wydaje delfinek ;) a takim parkingiem jak katoryba pokazala to sama sie uwielbialam bawic i to jak mialam z 5-6 lat :) dzieki za info o biedronce, przejde sie. w lidlu juz bylam ;) bodziaki i rajty zakupione ;)

ja dzis niedospana bo M jechal o 5 do warszawy i nas obudzil i obie juz porzadnie zasnac nie moglysmy :/ i jeszcze to odsniezanie z rana...

Ostatnia edycja:
siemanko :)

beti fajnie że podałaś info o biedronkowych zabawkach. Ja akurat mam je sprawdzone, dzieciaczki w przedszkolu takimi się bawiły ;) zakupiłam dla siostrzeńców męża rybki z magnesem do wyławiania na wędkę - polecam :)
katoryba ja skończę dziś przyszywać aplikację (będę miała tylko motyla) i może zacznę już zszywać wszystko do kupy. Ale wątpię bym dziś skończyła, może ja jutro ;)
oleczka jak Twoja niunia?

słonecznego "chlupowatego" dnia =)

dokładnie - chlupowatego... nienawidzę chlapy grrrr. niechby troszkę przymroziło bo sanki smutne stoją...

nnita - idziesz jak burza :) trzymam kciuki za szybki koniec!
my też mamy te wędki z rybkami ale Bolo jeszcze za mały na to - patrzy, ogląda i lubi ściągać rybkę z haczyka. no i rzucać wędką i rybką oczywiście :)

Z Bolem nigdy nic nie wiadomo. Zasnął o 9:30 marudny na maksa. A zwykle do 12 dawał radę :)
Iść dziś na spacer czy nie iść... oto jest pytanie... żeby nas nie zwiało :o

gogoja- co do zmiany fotelika, to chyba dziecko musi już siedzieć samodzielnie prawda?? nasz jest niby do 10kg i cos mi się wydaje że jak dalej będzie takie tempo wyrośnie z niego zanim usiądzie.

A z tymi dziećmi to poczułam się normalniejsza, bo myślałam że po takim przeżyciu jak poród to mi się na dobre wszystkiego odechce.

Pozdrowionka

reklama
dzień dobry:)

Narzekacie piękna pogoda:D taka wietrzna:D

Katoryba spacer średnio polecam. Becika mi dziś zwiewało strasznie. tylko chwilkę byłyśmy. Gdyby nie wiatr to byłoby super:) Gratuluje ząbka:)

Marzena wpijasz się już w rytm widzę, BB i praca:D

Resztę pozdrawiam i całuję i co tylko:)

ps. naz wyzębiło znowu:D szkoda tylko że małą się przestawiła na 5.30 do wstawania;/

E: Mamy starszaków czy wasze dziecy też "zgrzytają" zębami. Becik uderza nimi i sie zastanawiam czy to to norma.

Ostatnia edycja:
Do góry