reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

u nas banan rządzi ;) ale już chcę lato i jakieś normalne owoce i warzywa bo oszleć można :( nie ma co jeść :(
a dziś domi jadła spagetti :))) suuuuper pyszne było ;)

reklama
witajcie weekendowo =)

szczesliwa
buźki dla synka :* :*
beti jakiego ty masz zdolnego synusiaaaaaaaaaaa =) a z owocami to po prostu próbuj, poszerz wybór - banan, mango, awokado etc. co tam w sklepie znajdziesz ;)
oleczka kombinezon dziś sprawdzony, pierwsza klasa :D

trochę żałuję że mnie na szafingu nie było, poszłabym popatrzeć ;) aaaaaaale - sobota dzień wyjazdowy ;)

u nas słoiczkowe owocki nie bardzo wchodzą, codziennie jest banan,mandarynka jabłko albo gruszka...

szczęśliwa-dla SYNKA cmok cmok :) największy od Nadusi

Ostatnia edycja:
Juhu,
No i dotarłam na szafing i nie żałuję :) no może jedynie tego, że kasę straciłam ;P

Marzena - dzięki za wsparcie przy ostatnim zakupie - oddam przy najbliższej okazji :)

szczesliwa - i od nas przekaż buziaki synkowi :*

Beti - daję Bolowi jabłka (świeże gryzie i ścieram do kaszki albo duszone), gruszkę, truskawki, maliny (zamrożone latem), pomarańcze, banany, pomelo. Mam też w słoikach własnej roboty (tzn babcinej raczej) czarną i czerwoną porzeczkę, maliny. Robię czasem taką mielonkę owocową - daję co tam akurat mam - j.w. (+kiwi bo samego nie chce) i mielę blenderem. Pije sobie słomką potem :) A generalnie codziennie ma owoce na śniadanie i deser.
Gratki wielkie za nowe umiejętności :)
Wytrwałości!!! Jeszcze chwila i będziesz pani mgr i będzie Ca baaaaaaaardzo lekko na duszy :)

sallis - spagetti jest dobre :) a poza tym fajnie sfruwa na podłogę ;)

emri - a Ciebie dlaczego nie było na szafingu?

Bolo mi się zbuntował na nocne mleko. Ostatnio mu nie podchodzi - wypija gdzieś 120ml (a przygotowuję już 210ml). Dzisiaj dostał kakao i też tylko połowę wypił :/ Jakoś się wyciszyć nie potrafi - wije się jak szalony i zabawa mu w głowie. A jak pozwalamy się pobawić tylko w pokoju to się wydziera, że nie może wyjść. Od kiedy zaczął chodzić to spindala od razu jak błyskawica. Jedynym rozwiązaniem jest wrzucenie go do wyra i pozostawienie sam na sam.
Dziewczyny puszczacie dzieciaczkom jakieś piosenki z teledyskami dla dzieci? Polećcie coś fajnego bo my wałkujemy w kółko 4 i już mam ich dosyć. Bolo oczywiście mógłby w kółko cały dzień to wciągać a radość nieziemska jak tylko słyszy początki. Ja polecam te:
Singing Hipo - YouTube
Tridulki - Pan Tik Tak - YouTube (tym Bola Filo zaraził :))
Baby Tv - Autobus - YouTube
Baby TV - Jadą misie - YouTube
Baby TV - Gdzie są paluszki - YouTube (trochę mniej ale też ciekawi)

dziekuje w imieniu syncia za zyczenia! dzien aktywny basenowy -stworki wypływane obydwa :-D pozniej fantastyczne urodzinki zaliczone -wesoły dzionek :)

:* *7 dla synusia szczęśliwej

Szafing udany- oj było w czym wybierac- dobrze że d. BYŁ BO PEWNIE KUPIŁABYM ZA DUŻO dla dziewczynek było mnóstwo :)

warto chodzic na takie spotkania
katoryba-jak szyjka Bolcia?
nnita-cieszy mnie to bardzo-nam również dobrze służył kombinezon :) a twój cały czas noszony jak Lila nie w chuście- jest taka różowiutka :) i do tego kupiona czapeczka na szafingu- śliczna moja córcia

reklama
Do góry