reklama
nnita
Fanka BB :)
witajcie weekendowo =)
szczesliwa buźki dla synka :* :*
beti jakiego ty masz zdolnego synusiaaaaaaaaaaa =) a z owocami to po prostu próbuj, poszerz wybór - banan, mango, awokado etc. co tam w sklepie znajdziesz
oleczka kombinezon dziś sprawdzony, pierwsza klasa
trochę żałuję że mnie na szafingu nie było, poszłabym popatrzeć aaaaaaale - sobota dzień wyjazdowy
szczesliwa buźki dla synka :* :*
beti jakiego ty masz zdolnego synusiaaaaaaaaaaa =) a z owocami to po prostu próbuj, poszerz wybór - banan, mango, awokado etc. co tam w sklepie znajdziesz
oleczka kombinezon dziś sprawdzony, pierwsza klasa
trochę żałuję że mnie na szafingu nie było, poszłabym popatrzeć aaaaaaale - sobota dzień wyjazdowy
anias:)
u nas słoiczkowe owocki nie bardzo wchodzą, codziennie jest banan,mandarynka jabłko albo gruszka...
szczęśliwa-dla SYNKA cmok cmok największy od Nadusi
szczęśliwa-dla SYNKA cmok cmok największy od Nadusi
Ostatnia edycja:
katoryba
Juhu,
No i dotarłam na szafing i nie żałuję no może jedynie tego, że kasę straciłam ;P
Marzena - dzięki za wsparcie przy ostatnim zakupie - oddam przy najbliższej okazji
szczesliwa - i od nas przekaż buziaki synkowi :*
Beti - daję Bolowi jabłka (świeże gryzie i ścieram do kaszki albo duszone), gruszkę, truskawki, maliny (zamrożone latem), pomarańcze, banany, pomelo. Mam też w słoikach własnej roboty (tzn babcinej raczej) czarną i czerwoną porzeczkę, maliny. Robię czasem taką mielonkę owocową - daję co tam akurat mam - j.w. (+kiwi bo samego nie chce) i mielę blenderem. Pije sobie słomką potem A generalnie codziennie ma owoce na śniadanie i deser.
Gratki wielkie za nowe umiejętności
Wytrwałości!!! Jeszcze chwila i będziesz pani mgr i będzie Ca baaaaaaaardzo lekko na duszy
sallis - spagetti jest dobre a poza tym fajnie sfruwa na podłogę
emri - a Ciebie dlaczego nie było na szafingu?
Bolo mi się zbuntował na nocne mleko. Ostatnio mu nie podchodzi - wypija gdzieś 120ml (a przygotowuję już 210ml). Dzisiaj dostał kakao i też tylko połowę wypił :/ Jakoś się wyciszyć nie potrafi - wije się jak szalony i zabawa mu w głowie. A jak pozwalamy się pobawić tylko w pokoju to się wydziera, że nie może wyjść. Od kiedy zaczął chodzić to spindala od razu jak błyskawica. Jedynym rozwiązaniem jest wrzucenie go do wyra i pozostawienie sam na sam.
Dziewczyny puszczacie dzieciaczkom jakieś piosenki z teledyskami dla dzieci? Polećcie coś fajnego bo my wałkujemy w kółko 4 i już mam ich dosyć. Bolo oczywiście mógłby w kółko cały dzień to wciągać a radość nieziemska jak tylko słyszy początki. Ja polecam te:
Singing Hipo - YouTube
Tridulki - Pan Tik Tak - YouTube (tym Bola Filo zaraził )
Baby Tv - Autobus - YouTube
Baby TV - Jadą misie - YouTube
Baby TV - Gdzie są paluszki - YouTube (trochę mniej ale też ciekawi)
No i dotarłam na szafing i nie żałuję no może jedynie tego, że kasę straciłam ;P
Marzena - dzięki za wsparcie przy ostatnim zakupie - oddam przy najbliższej okazji
szczesliwa - i od nas przekaż buziaki synkowi :*
Beti - daję Bolowi jabłka (świeże gryzie i ścieram do kaszki albo duszone), gruszkę, truskawki, maliny (zamrożone latem), pomarańcze, banany, pomelo. Mam też w słoikach własnej roboty (tzn babcinej raczej) czarną i czerwoną porzeczkę, maliny. Robię czasem taką mielonkę owocową - daję co tam akurat mam - j.w. (+kiwi bo samego nie chce) i mielę blenderem. Pije sobie słomką potem A generalnie codziennie ma owoce na śniadanie i deser.
Gratki wielkie za nowe umiejętności
Wytrwałości!!! Jeszcze chwila i będziesz pani mgr i będzie Ca baaaaaaaardzo lekko na duszy
sallis - spagetti jest dobre a poza tym fajnie sfruwa na podłogę
emri - a Ciebie dlaczego nie było na szafingu?
Bolo mi się zbuntował na nocne mleko. Ostatnio mu nie podchodzi - wypija gdzieś 120ml (a przygotowuję już 210ml). Dzisiaj dostał kakao i też tylko połowę wypił :/ Jakoś się wyciszyć nie potrafi - wije się jak szalony i zabawa mu w głowie. A jak pozwalamy się pobawić tylko w pokoju to się wydziera, że nie może wyjść. Od kiedy zaczął chodzić to spindala od razu jak błyskawica. Jedynym rozwiązaniem jest wrzucenie go do wyra i pozostawienie sam na sam.
Dziewczyny puszczacie dzieciaczkom jakieś piosenki z teledyskami dla dzieci? Polećcie coś fajnego bo my wałkujemy w kółko 4 i już mam ich dosyć. Bolo oczywiście mógłby w kółko cały dzień to wciągać a radość nieziemska jak tylko słyszy początki. Ja polecam te:
Singing Hipo - YouTube
Tridulki - Pan Tik Tak - YouTube (tym Bola Filo zaraził )
Baby Tv - Autobus - YouTube
Baby TV - Jadą misie - YouTube
Baby TV - Gdzie są paluszki - YouTube (trochę mniej ale też ciekawi)
anias:)
sallis
znajomych córka lubi Szczotka, pasta, kubek, ciepła woda... - YouTube
jak dla mnie przerażąjące no ale dziecku się podoba
u nas jeszcze lista przebojów nie powstała, więc nie mam co polecić. zawsze wpisywałam w youtube fasolki albo pan tik tak i tyle, ale zainteresowanie nigdy nie trwa długo.
a emri była
jak dla mnie przerażąjące no ale dziecku się podoba
u nas jeszcze lista przebojów nie powstała, więc nie mam co polecić. zawsze wpisywałam w youtube fasolki albo pan tik tak i tyle, ale zainteresowanie nigdy nie trwa długo.
a emri była
szczesliwa
dziekuje w imieniu syncia za zyczenia! dzien aktywny basenowy -stworki wypływane obydwa pozniej fantastyczne urodzinki zaliczone -wesoły dzionek
oleczka0585
:* *7 dla synusia szczęśliwej
Szafing udany- oj było w czym wybierac- dobrze że d. BYŁ BO PEWNIE KUPIŁABYM ZA DUŻO dla dziewczynek było mnóstwo
warto chodzic na takie spotkania
katoryba-jak szyjka Bolcia?
nnita-cieszy mnie to bardzo-nam również dobrze służył kombinezon a twój cały czas noszony jak Lila nie w chuście- jest taka różowiutka i do tego kupiona czapeczka na szafingu- śliczna moja córcia
Szafing udany- oj było w czym wybierac- dobrze że d. BYŁ BO PEWNIE KUPIŁABYM ZA DUŻO dla dziewczynek było mnóstwo
warto chodzic na takie spotkania
katoryba-jak szyjka Bolcia?
nnita-cieszy mnie to bardzo-nam również dobrze służył kombinezon a twój cały czas noszony jak Lila nie w chuście- jest taka różowiutka i do tego kupiona czapeczka na szafingu- śliczna moja córcia
katoryba
sallis - nie no tego to mu nie puszcze za nic - aż mnie zatkało :|
oleczka - ma kilka kropek czerwonych i na szczęście nic więcej...
oleczka - ma kilka kropek czerwonych i na szczęście nic więcej...
reklama
oleczka0585
katoryba- no to dobrze-pewnie juz nie pamieta że coś mu się tam stało długo spał ci w chuście?
Podziel się: