reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Karolqa - spóźnionebuzki dla Zuzi z okazji 4m-cy:)
Izu - a dla was uściski z okazji 2giej rocznicy:) a co do pobudek....no cóż dziecię wyspane - to chce się bawić:) a co tam, mama i tata:) - kiedyś się wyśpią:):):)

my wpadlismy w wir załatwiania róznych spraw;/ wieczorem padam z dziećmi! Bartuś już obkupiony do przedszkola (nota bene - wszystko w żyrafie:):):):) naprawdę i ja polecam! a z Alcią dzisiaj idę na szczepienie - zobaczymy ile te moje dziecię urosło..

no i zimno się zrobiło;/ jak dla mnie to już jesień...

DziękujeMy za życzonka :-)
Vii - (kino :p domowe tv) była kolacja przy świecy z winem, które w prezencie ślubnym dostaliśmy :)
Marttini - wyspana, do za każdym razem w ciągu dnia nadrabia sen z nocy... oj, trzeba wyregulować drzemki, tylko wtedy ja znów mniej w domu porobie... Coś za coś... Jesień, oby była złota polska słoneczna!!!

Witajcie:)

Paula - rewelacja, Hania już w Twoich ramionach. Gratulacje!

My walczymy z ciemieniuchą. Z tymi długimi włochami Jaśka trudno to wszystko wyczesać.

Madzioszka - wybieracie się może do S-na?:)))))

Miłego dnia wszystkim:)

hej laseczki :)

Paula - gratulacje!!!! Haniu wszystkiego najlepszego w zyciu :*

vii - opaski czaderskie, ja dla majci conajmniej 3 chce tylko musze wybrac :) nie wiem tylko czy przed chrzcinami sie wyrobie i wybiore w twoje strony ale najwyzej beda na inne okazje :)

zawalka - jak u majci sie chyba zaczynala ciemieniuszka i ja smarowalismy oliwka i wyczesywalismy to michal tak sie wczul w wyczesywanie ze teraz mi dziecko lysieje :p

beti - jakie ty masz krzeselko do karmienia? bo jak je u ciebie widzialam to mi sie podobalo a moj brat chce na chrzciny kupic

a ja troche snieta...wczoraj zaliczylismy kolejnych gosci przez co mala pozniej szla spac i trzeba ja bylo wyciszac dlugo. dzis bylysmy chwile na spacerze ale wrocilam bo mega wieje i zimno mi bylo, moze pozniej jeszcze sprobujemy

reklama
Paula wszystkiego najlepszego dla Ciebie I kolejnego Hanutka na forum:)
Buziaki dla Jasia!

Marzena co to za opaski tam macie?pokażcie:)

Ostatnia edycja:
Do góry