reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Gratulacje! Moc gorących buziaków na życiowy start dla Haniusi i jej dzielnej Mamusi!!! :-* :-* :-*

Kordek - to wszystkiego najlepszego na kolejne latka hihi :-*
Zawalka - ucałuj Waszego Kawalera w czółko od cioteczki! :-*

Jesiennie, a ja czułam się dziś jak na pierwszych spacerach po urodzeniu Lenki... Ach...

izuniek lacze sie w cierpieniu bo nasz synus od kilku nocy o 2 pobudka i poltorej godziny czasu na zabawe:(

marzena taki mamy fotel prezesa:) poki co jest rewelacja a cena calkiem niska. tez prezent na chrzciny:) super, ze na kolkach bo u nas po calym mieszkaniu jezdzi. albo jak sie D. nudzi to go wozimy:)

KRZESEŁKO stolik do karmienia oddychająca tapicerk (1775120841) - Aukcje internetowe Allegro

paula wszystkiego naj dla was!!! mam nadzieje, ze sie czujecie dobrze:) czekamy na was z utesknieniem!!!

Hejo:)

Paula gratulujemy!!!! Zdrówka dla Hani!

Dla wszystkich świętujących buziaki:* Ja nie wiem, jak zaczną się pierwsze pełne urodziny naszych dzieci, to będziemy biegały z imprezy na imprezę:)

Mój kochany Filipek śpi sobie smacznie, miał dzisiaj szczepienie i dosyć ciężko je zniósł...pewnie przez to, ze był śpiący, a jakaś baba jeszcze strzykawką go zaatakowała:/ Mój kochany bidulek...a jedzonko w żłobku musi być na prawdę smaczne, bo Filo wciąga po dwa dania:)

Izuniek, Beti współczuję nocy...nawet nie chcę wracać do moich nocnych dramatów:)

Anulka za tą kasę to to krzesełko powinno jeszcze śpiewać i tańczyć...

Marzena to krzesełko od Beti godne polecenia, przyda Ci się teraz, bo ma funkcję spania, także możesz używać od razu. No i cena nie powoduje skoków ciśnienia:)

emri masz racje, za 6 stowek to krzeselko powinno samo przygotowywac posilki i karmic ;) co prawda moj brat sponsoruje ale nawet jesli by chcial wydac wiecej to moze kupic kilka fajnych rzeczy ;)

no majcia spi wiec czas poprzytulac sie do meza, obejrzec filmik i powciagac ciasteczka musli bo pachnie juz nimi od 2 godz w domu a jeszcze nie mialam czasu sprobowac ;)

dobrej nocki :*

reklama
Paula - gratulacje! :* dla Hanusi

Johny - brachu, to już 3 miechy! :* w czuprynkę :)

emri - no niedługo się sezon roczkowy zacznie ;) trzeba będzie kinderbale urządzać :)

I ja spadam na ciąg dalszy filmu i piwko :)

Do góry