reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

vii to taka artystyczna dusza w Tobie siedzi-opaski bardzo fajne-jakby co to się do Ciebie zgłoszę z zamówieniem:)
Krzesełka bardzo ładne ale fakt 600 zł to trochę sporo- ja myślałam żeby kupić takie by póżniej mogło służyć za stoliczek i krzesełko tylko że minusem jest że takie krzesełko sporo miejsca zajmuje
Marzena a cóż to za ciasteczka musli?Jak idzie walka z ciemieniuchą czym ją zwlaczacie?

reklama
hejooo...

PAULA - gratulacje:):):)niech się Hania zdrowo chowa - wszystkiego naj dziewczynki i czekamy na Was:)

my dzisiaj ledwo dychamy - po całym mieście z dziećmi, potem jeszcze wizyta u mojej babci a teraz muszę się przygotować na jutrzejsze korepetycje (poprawki na studiach);) - ale damy radę:)

Alcia waży 6230g i ma 64cm wzrostu - wskoczyła na 50centyl:)wszystko w porządku - a że tak szybko rośnie (z 3go na 50ty) co do wzrostu mogę jej już urozmaicić dietę - więc jutro ugotujemy marchewę:)

zmykam....
dobrej nocki :* szkoda, że karmelowe jakoś nei uchowało się w lodówce:p

Ostatnia edycja:
Jakaś rozpusta z tym piwkiem, ja Wam dam!!! Ostatnio próbowałam tego Ciechana miodowego, co Katoryba tak zachwalała...no i niestety...chyba pójdziemy z torbami, bo mogłabym je pić cały czas:) Pycha!

Martini no widzisz, jak Alunia szybko odbiła centyle:) Niedługo będziesz marudzić, że na 75 jest;)

My dzisiaj też po ważeniu, Filo już unormowany, w końcu nadszedł czas, kiedy nie rosną dzieci tak szybko:) Waży 9,3kg.

Ostatnia edycja:
marzena zakup super-ja mam taki fotelik co beti wkleiła i powiem ci że po 2 latach wyglada jak nowy :) zero pękniec swietnie wygląda bardzo sobie chwale go :)

paula gratuluje hani!

vii opaski swietne! juz mam swoje typy dla córy :) a ty zdolna babka

a wy piwkujecie -ja własnie karmi popijam :)

zmówiły się wszystkie i smaka robią na piwko :((

Paula - gratulacje !!! a dla najmłodszej Hani całuski :* rośnij zdrowo!

vii - opaski przepiękne !!! mam nadzieję że i dla nas starczy?

beti - krzesełko dodałam do ulubionych, bo bardzo fajnie wygląda,a chrzciny całakiem niedługo ;)

zawalka - całuski dla Jasiulka od nas :**

madzioszka - a gdzie Ty się podziewasz? coś przeoczyłam chyba...

a my urządziliśmy sobie dziś pierwszą dalszą podróż z Domi, byliśmy aż we Wrocławiu ;) ale spoko, dziecko przetestowane, może jeździć :) w jedną stronę całą drogę spała, a z powrotem bawiła się i ani myślała zamknąć oczy. ale spokojna była a to najważniejsze.
a tak swoją drogą to jeden dzień mnie nie ma a tu tyle naprodukowane, że hej!
padam na nos!
dobranoc :)

kurde ja tu kawke zbozowa od rana pije a wszystkie sie o piwie rozppisuja :p a jak lubicie smakowe to polecam sklep kapsel kolo matki boskiej, maja duzy wybor ja uwielbiam lubuskie limonkowe, jagodowe, magnusa sliwkowego i czeresniowego opata ;)

zawalka - calusy dla jaska :*

beti, szczesliwa - chyba bedziemy miec takie same foteliki bo jakos ten mnie najbardziej przekonuje, a jak wspomnialam M ze ty beti w tym dawida wozisz po domu to az mu sie oczy zaswiecily i chce wyscigi robic :)

martinii - super alcia przybiera :)

e_v - fajnie ze wyjazd sie udal, my planujemy jakos za miesiac wybrac sie do poznania i mam nadzieje ze mloda zniesie to tak dobrze jak domi

wera - z ciemieniuszka duzej walki nie ma, bo to takie poczatki a nie jakies zaawansowane stadium, smarowalismy 3 razy oliwka i wyczesywalismy i juz prawie ni ma, a batoniki musli takie domowej roboty z platkow owsianych, orzechow, wiorkow kokosowych, zurawiny, dyni, sezamu i mleka slodzonego....slodkie mniam ;)

moze dzis bedzie ladnie jak na ostatni dzien lata przystalo :p

Hej ho,

wsypałam się :D choć i tak pobudka na mleko była, przed 3, a potem już tylko odnotowałam, że M. podaje lekarstwo i spałyśmy dalej do 7! Chyba jednak porcja nocna zaistnieje w naszym życiu, a śniadaniowa kaszka wypadła idealnie w porze żłobkowej, czyli o 8.30, więc dziś jest OK. :)

Laski! Alkoholizm się szerzy :p I ochota na smakowe się robi coraz większa...

reklama
dzień dobry:)

Jestem jestem. wróciłam w poniedziałek z Krakowa, mnóstwo przygód miałam jadąc i wracając. Padłam jak długa, wczoraj nie miałam nastroju na pisanie.

Paula spóźnione gratulacje dla Haneczki:)

Zawalka nic mi w tej obecnej chwili nie wiadomo o wyjeździe. Może Ty coś wiesz:>? Pogadam z W. jak się w końcu nasze drogi spotkają na odpowiednim gruncie i dam znać:) Całuski dla Jasia:)

Marzena ja też mam takie krzesełko, rewelacja, wprawdzie nie jest nowe dostałam od kuzynki i stało kilka lat na strychu ale nic mu to nie zaszkodziło:)

Vii jaka sprawa z policją? chyba coś mi umknęło...

Martinni ślicznie Ala rośnie, tak jak Emri pisze zaraz 75 centyl i jazda:)

Moja Betka nadal ząbkuje, wczoraj tragedia spała 30 minut przez cały dzień wieczorem zasnęła przytulona. dziąsełka są czerwone i niby już jakieś guleczki wyszły ale nadal nic... Za to pełza w tempie ekspresowym:) Zastanawiam się nad kupieniem kojca myslicie ze warto?

Miłego dzionka!

Do góry