reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hejo:)

Gogooja oj nie dobrze...trzymam kciuki za Was!

Marzena ja też polecam Zyrafę, tam jest tego mnóstwo:) Oststnio kupiłam tam też zabaweczkę za 7 zł, wrzuca się kulki, one wylatują bokiem, a przy tym wydobywa się dźwięk. No i tak jak Katoryba pisze, czarno białe, bo najlepiej skupiają wzrok, u nas królowł gryzak biedronka, czerwono-czarny tez miał wyraźne barwy.

Katoryba kurcze coraz gorzej...ja wiem, że łatwo się mówi, ale idź moze na l4 i szukaj roboty? Zwariujesz i nerwicy się nabawisz...biedna Ty:( A co do łóżeczka, jak przenosiliśmy Fila to na poważnie zastanawiałam się na taką sofkę, co rozkłąda się na podłodze. Mamy taką, ale ona ma już dziury i okropnie się śpi...Mysza ma taką typowo dxziecięcą u Mikiego w pokoju:) Z boku można czymś zastawić, nawet jakimiś poduchami, po złozeniu jest więcej miejsca. Nasze chłopy coraz większe, to i pewnie zaraz będzie trzeba wyminiać łóżeczka na coś doroślejszego. Sama podchodziłałabym do tego sceptycznie, ale widziałam u znajomych, ze takie coś sie sprawdza, 10 miesięczne dziecko tak spi

Zmykam, buziole:*

reklama
hej lasencje,

gogoja - powodzenia i do zobaczenia juz z synkiem

katoryba - moze faktycznie wysylaj cv i czekaj na rozwoj sytuacji

beti - tak wiem, twoj kroliczek stoi na razie w lozku przy majci i czeka na jej zainteresowanie :) i swoja droga mialam zapytac gdzie te przepiekne skarpetunie kupilas :)

dzieki laski za info o zabawkach. tak pytalam juz przyszlosciowo bo zanim sie wybiore do sklepu i cos kupie to jeszcze minie troche czasu ;) poki co to wgapia sie w misia pande :)

wczorajszy wieczor i nocka wporzo, moze ona tak co 2 dzien bedzie marudna ;) zobaczymy...

dzień dobry!

Vii może to faktycznie ząbki?

Emri Filo sie już odpępowił czas na Ciebie:D

Gogooja pomyślnego i szybkiego rozwiązania!

Katoryba Emri ma rację uciekaj stamtąd bo się nabawisz jakiejś choroby jeszcze.

Beti zapytasz przyjaciółkę o badanie?

U nas pięknie, tylko mała się rano nakryła kołdrą tak że nie umiała się wyswobodzić i płakała o pomoc. Napędziła mi stracha.

Miłego ponoć wery upalnego!

gogoja wspolczuje ale zobaczysz bedzie dobrze i co najwaznijsze wyglada na to, ze juz za moment synek bedzie z toba:)

emri to ja musze tez zajsc do zyrafy po jakas zabawke. a widzial ktos moze tam cos grajacego ala pianinko?

vii lacze s w bolu z marudnym dzieckiem. w nocy kazalam mezowi wstac bo autentycznie mialam takiego nerwa i mysli mordercze;) na moje oko to zeby. u Filipa tez byla sraczka i marudzenie:)

madzioszka niestety kol raczej nie ma glowy teraz do spotkan itp bo ma mega problemy w malzenstwie. a innej palacej nie znam chyba. za to facetow to na peczki:)

marzena skarpetki z pepco:)

a ze smiesznych rzeczy to wam powiem, ze wczoraj w dzien polozylam mlodego spac i gadal sobie i uslyszalam taki stuk ale slysze, ze zyje wiec nie poszlam do niego. obudzil sie i patrze a tam szczebelek wykrecony lezy na ziemi:) moje dziecko postanowilo wyjsc z lozeczka;) a no i tylko go klade na brzuch to on od razu robi (tuz nad ziemia zanim go poloze) przewrot ne plecy:)

Ostatnia edycja:
witam

za oknem ciemno a miałam nadzieję ze pranko ładnie mi wyschnie na balkonie. Wczoraj Hania miała szczepienie-waży 5300 i ma 63cm, musimy iść na usg bioderek bo ma jakąś różnicę między jednym a drugim

Vii stawiam że to ząbki-marudzenie wodnista kupa-zgadzałoby się

Katoryba ja mam turystyczne łóżeczko coneco jest podwieszane i ma świetny sztywny przewijak z którego jestem bardzo zadowolona

Gogoja trzymaj się! ja tydzień spędziłam na patologii ale poznałam tam bardzo fajna dziewczynę z którą cały czas utrzymuje kontakt

Dziewczyny a gdzie ta Żyrafa jest?

Gogooja-trafnych decyzji lekarskich zyczę-bo z tym u nich róznie na patologii:) no i szybkiego rozwiązania:)

Beti-przed wyjazdem widziałam tam coś podobnego do pianina Bola cena około 10 zł

dziś wracamy do Zielonki:(((( nadal bez zębów, Nadia jest mega marudna:/ wszędzie jej pełno i łobuzuje, wczoraj sprawdzała zawartość babcinych szafek. Bardzo lubi zabawę w schodzenie z łóżka i sprężynkowanie koło niego na nogach-dodam tylko, że mama za tą zabawą nie przepada a już najmniej o 4:30:) Nadal ostro trenuje raczkowanie w przód (nie wychodzi to najlepiej) aczkolwiek woli przemieszczanie do tyłu-wiadomo szybciej i łatwiej usiąść :-D

zmykam do pakowanie miłego dnia babole

anias to licze, ze bedziesz ze swoim lobuzem w piatek:) a 4.30 to faktycznie ciezka sprawa:( coz tak to jest z ta dzieciarnia. u nas 2 noce z rzedu o 2 pobudka i krzyki i skrzeczenie ak jakies dzikie ptaszysko:)

ale zaraz lunie!

reklama
Do góry