reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

reklama
hejka ;)

laseczki dzięki za wieści
super że można ta położną przez telefon załatwić bo wstyd się przyznać ale nie mogę się wygrzebać z łóżka ostatnio przed dziesiątą .... już raz robiłam podejście tam ale byłam o 12 a tam już zamknięte ;/

co do lekarza to mnie laski nastraszyłyście że może nie być miejsc .... kurcze ja widzę że do wszystko prawie trzeba załatwiać przed urodzeniem ..... szkoda że becikowego nie dają przed urodzeniem ;/ ja jak już wcześniej mówiłam chciałabym do Pani Sędziak nie jest ona zbytnio leciwa więc mam nadzieje że spoko będzie ;) wyśle moją mamę na zwiady żeby zapisać Błażejka

No Paula kto wie kto wie może się spotkamy ;)

gogoja ja pamiatma jak w ciazy po wielu tyg zdecydowalam sie zajsc na skarbowa do poloznej:) tez byla 12 i pocalowalam klamke:)

vii a do urzedu to poszlas papiery zlozyc czy jak? duze kolejki? bo ja bym jutro chciala tam pojsc zlozyc dokumenty bo juz wszystko nazbieralam tylko podanie na miesjcu musze wypelnic jeszcze.

Dzień dobry upalnie.

Laseczki dzięki za spacerek:) Moja B nie śpi ale za to obrobiła się w drodze powrotnej po pas;D

Nie wiem czy nie za wcześnie ale zdaje się że ząbki nam idą już praktycznie wybić się muszą, dziewczynki widziały:) ciekawe czy to nie fałszywy alarm:D

Paula jest przepis że jak jedno dziecko jest zapisane do pediatry to drugie musi wziąć ten sam nawet jeśli ma nadkomplet, żeby nie rozbijać rodziny. No chyba, że rodzice nie zechcą.

Z pracą to udało mi się załapać, nic nie mówiłam, żeby nie zapeszyć. Dorabiam dobie jako ankieterka w PBS DGA i w TNS OBOP, robiłam badania pkp i muszę je jeszcze raz powtórzyć. Teraz mam fajne badanie dla kobiet testowanie papierosów może macie znajome palące:>? I obcokrajowców w zielonej górze z tymi to gorzej a jeszcze 2 potrzebuje:) W miarę wolnego czasu robię bo kaska zawsze się przyda:)

madzioszka moja przyjaciolka pali takze mysle, ze z checia potestuje papierosy:) a co do zebow to dzis ogladalam program i mowili, ze zeby u dzieci donoszonych pojawiaja sie najczesciej miedzy 5 a 10 miesiacem zycia takze Becia w normie:) a ci obcokrajowcy to co maja robic w tym badaniu? bo moi tesciowie maja kolo siebie dwoch Niemcow i Wlocha.

Beti musza być turyści co nocowali w zg jedną noc co najmniej. Jeśli przyjaciółka ma wiek pomiędzy 18 a 34 lata i zgodzi się ze mną spotkać 2 razy to ja chętnie ją wezmę do badań:) warunek musi palić co najmniej 5 papierosów dziennie i muszę się u niej w domu spotkać. np dziś i po pełnych 3 dniach znów i ankietę wypełnić:)

dzieki za spacerek:)

madzioszka moja tez narobila w drodze do domu:p

vii a jakie warunki trzeba spelnic? a ta zapomoga to jest jednorazowa( nie chodzi o becikowe) czy co miesieczna?

reklama
kurcze to my sie nie xzalapiemy a szkoda:p

Madzioszka a to jest ankieta np jakie sie pali itd czy masz jakies probki? bo kiedys palilam i maz mi pali wiec moglabym cos tam pomoc

Ostatnia edycja:
Do góry