reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

eMka80 - witaj :-) Napisz coś więcej o sobie :-D
hmm... zawsze mam z tym problem :-) Jestem z ZG. Mam fajnego emka i pieska :) Rozpoczelam 20tc, w brzuszku nosze Syneczka (najprawdopodobniej). Jest to moja 3 ciaza, dwie zakonczyly sie na wczesnym etapie. Mam nadzieje, ze tym razem wszystko dobrze się skończy. Jesli to za malo informacji, to prosze o konkretne pytanie, tak bedzie mi latwiej :zawstydzona/y:

reklama
:-)
Co do szkoły rodzenia przy szpitalu - dziewczyny pomóżcie - ja chodziłam 3 lata temu :-) Było fajnie :-)
Wystarczy co napisałaś :-) no może jeszcze w jakich rejonach na spacery Cię wyciągać :-)

witaj eMKa80 :)

my zaczęliśmy SR, ale po 3 spotkaniach zrezygnowaliśmy... zajęcia prowadzi inna pani niż rok temu i szczerze strasznie przynudza... fajne były ćwiczenia na piłkach i workach sako :) aż później sama zakupiłam taką piłkę :) nr już nie mam, ale może któraś z dziewczyn ma... szkoła kosztuje 50 zł i radzę się szybko zapisać, bo ciężko z miejscami...

Beti oszalałaś z tym grzebaniem ;) dobra jesteś ;)

Kordek zaiste mam na 23.03. jest jeszcze mama która ma na 17. nie chcę przekręcić niku ale coś z morella było:-) Zdaje się że ona miała problemy odnoście korekcji laserowej wzroku i CC. Tak coś kojarzę.

Beti szalona kobieto! w ciąży zachciewa się Tobie jeszcze gimnastyk i wkładania palców w niewymowną? Będziesz moim guru:-)

Izuniek z tymi terminami to wiadomo jak jest. Fajnie by było jakbyśmy się spotkały na oddziele. Byłby szał. Ula dyżurna mamusia:-D

Witam nową mamusię:D

Jestem nieszczęśliwa bo w piekarni nie mieli chałki. Jak można tak ciężarnej robić:-D

Cześć dziewczyny :)

jejku może w końcu wiosna nam idzie :) oby, oby

Beti widzę, że ty jakąś zaawansowaną gimnastykę wykonujesz ;) pogratulować zdolności

emka widzę, że w końcu ktoś z podobnym terminem jak ja ;) a może i takim samym, bo ja mam na 11 lipca. Do szkoły rodzenia przy szpitali zapisałam się już z 3 tyg temu i dostałam termin na 23 maja na godz 16, więc radzę zapisać się jak najszybciej.

Cześć dziewczyny :)

jejku może w końcu wiosna nam idzie :) oby, oby

Beti widzę, że ty jakąś zaawansowaną gimnastykę wykonujesz ;) pogratulować zdolności

emka widzę, że w końcu ktoś z podobnym terminem jak ja ;) a może i takim samym, bo ja mam na 11 lipca. Do szkoły rodzenia przy szpitali zapisałam się już z 3 tyg temu i dostałam termin na 23 maja na godz 16, więc radzę zapisać się jak najszybciej.
Moj termin wedlug om to 9 lipca :) a jak bedzie zobaczymy :)
Mozna do tej szkoly zapisac sie telefonicznie? Jesli moglabys podac mi jakies namiary to bede bardzo wdzieczna

emka no to może się gdzieś na porodówce spotkamy ;) co do namiarów to na stronie szpitala, jak wejdziesz na oddział położniczy to jest numer tel, ale ja mimo kilku prób nie mogłam się dodzwonić i w końcu poszłam i zapisałam się osobiście. Szkoła rodzenia jest na parterze w tym budynku gdzie porodówka

emka no to może się gdzieś na porodówce spotkamy ;) co do namiarów to na stronie szpitala, jak wejdziesz na oddział położniczy to jest numer tel, ale ja mimo kilku prób nie mogłam się dodzwonić i w końcu poszłam i zapisałam się osobiście. Szkoła rodzenia jest na parterze w tym budynku gdzie porodówka
zycze Ci by Dzidzius byl donoszony do samego konca :) bo nasz raczej czerwcowy bedzie, chyba ze doktor zmieni zdanie odnosnie cc. Zaraz poszperam za numerem do sr ale mysle ze sie nie zalapiemy skoro taki termin dostaliscie 3 tyg. temu

reklama
667971705 Regina Zielińska, ta co prowadzi SR. Kilka zajęć było ciekawych, choć babeczka rzeczywiście potrafi przynudzać. Ale zaprasza też innych prowadzących, więc coś z tego można wynieść.

dopiero weszliśmy;) Póki co mały wisi na cycu i wali kupale, najbardziej lubi przy jedzeniu;)))

Do góry