hmm... zawsze mam z tym problem :-) Jestem z ZG. Mam fajnego emka i pieska Rozpoczelam 20tc, w brzuszku nosze Syneczka (najprawdopodobniej). Jest to moja 3 ciaza, dwie zakonczyly sie na wczesnym etapie. Mam nadzieje, ze tym razem wszystko dobrze się skończy. Jesli to za malo informacji, to prosze o konkretne pytanie, tak bedzie mi latwiejeMka80 - witaj :-) Napisz coś więcej o sobie
reklama
Minesota
Fan(ka)
:-)
Co do szkoły rodzenia przy szpitalu - dziewczyny pomóżcie - ja chodziłam 3 lata temu :-) Było fajnie :-)
Wystarczy co napisałaś :-) no może jeszcze w jakich rejonach na spacery Cię wyciągać :-)
Co do szkoły rodzenia przy szpitalu - dziewczyny pomóżcie - ja chodziłam 3 lata temu :-) Było fajnie :-)
Wystarczy co napisałaś :-) no może jeszcze w jakich rejonach na spacery Cię wyciągać :-)
Groszek_Kokosowy
Fanka BB :)
witaj eMKa80
my zaczęliśmy SR, ale po 3 spotkaniach zrezygnowaliśmy... zajęcia prowadzi inna pani niż rok temu i szczerze strasznie przynudza... fajne były ćwiczenia na piłkach i workach sako aż później sama zakupiłam taką piłkę nr już nie mam, ale może któraś z dziewczyn ma... szkoła kosztuje 50 zł i radzę się szybko zapisać, bo ciężko z miejscami...
Beti oszalałaś z tym grzebaniem dobra jesteś
my zaczęliśmy SR, ale po 3 spotkaniach zrezygnowaliśmy... zajęcia prowadzi inna pani niż rok temu i szczerze strasznie przynudza... fajne były ćwiczenia na piłkach i workach sako aż później sama zakupiłam taką piłkę nr już nie mam, ale może któraś z dziewczyn ma... szkoła kosztuje 50 zł i radzę się szybko zapisać, bo ciężko z miejscami...
Beti oszalałaś z tym grzebaniem dobra jesteś
okolice wojska polskiego:-)
no może jeszcze w jakich rejonach na spacery Cię wyciągać :-)
a masz jakies namiary na nia?witaj eMKa80
szkoła kosztuje 50 zł i radzę się szybko zapisać, bo ciężko z miejscami...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzioszkaa
Kordek zaiste mam na 23.03. jest jeszcze mama która ma na 17. nie chcę przekręcić niku ale coś z morella było:-) Zdaje się że ona miała problemy odnoście korekcji laserowej wzroku i CC. Tak coś kojarzę.
Beti szalona kobieto! w ciąży zachciewa się Tobie jeszcze gimnastyk i wkładania palców w niewymowną? Będziesz moim guru:-)
Izuniek z tymi terminami to wiadomo jak jest. Fajnie by było jakbyśmy się spotkały na oddziele. Byłby szał. Ula dyżurna mamusia
Witam nową mamusię
Jestem nieszczęśliwa bo w piekarni nie mieli chałki. Jak można tak ciężarnej robić
Beti szalona kobieto! w ciąży zachciewa się Tobie jeszcze gimnastyk i wkładania palców w niewymowną? Będziesz moim guru:-)
Izuniek z tymi terminami to wiadomo jak jest. Fajnie by było jakbyśmy się spotkały na oddziele. Byłby szał. Ula dyżurna mamusia
Witam nową mamusię
Jestem nieszczęśliwa bo w piekarni nie mieli chałki. Jak można tak ciężarnej robić
Marzena86
Cześć dziewczyny
jejku może w końcu wiosna nam idzie oby, oby
Beti widzę, że ty jakąś zaawansowaną gimnastykę wykonujesz pogratulować zdolności
emka widzę, że w końcu ktoś z podobnym terminem jak ja a może i takim samym, bo ja mam na 11 lipca. Do szkoły rodzenia przy szpitali zapisałam się już z 3 tyg temu i dostałam termin na 23 maja na godz 16, więc radzę zapisać się jak najszybciej.
Beti widzę, że ty jakąś zaawansowaną gimnastykę wykonujesz pogratulować zdolności
emka widzę, że w końcu ktoś z podobnym terminem jak ja a może i takim samym, bo ja mam na 11 lipca. Do szkoły rodzenia przy szpitali zapisałam się już z 3 tyg temu i dostałam termin na 23 maja na godz 16, więc radzę zapisać się jak najszybciej.
Moj termin wedlug om to 9 lipca a jak bedzie zobaczymyCześć dziewczyny
Mozna do tej szkoly zapisac sie telefonicznie? Jesli moglabys podac mi jakies namiary to bede bardzo wdzieczna
Marzena86
emka no to może się gdzieś na porodówce spotkamy co do namiarów to na stronie szpitala, jak wejdziesz na oddział położniczy to jest numer tel, ale ja mimo kilku prób nie mogłam się dodzwonić i w końcu poszłam i zapisałam się osobiście. Szkoła rodzenia jest na parterze w tym budynku gdzie porodówka
zycze Ci by Dzidzius byl donoszony do samego konca bo nasz raczej czerwcowy bedzie, chyba ze doktor zmieni zdanie odnosnie cc. Zaraz poszperam za numerem do sr ale mysle ze sie nie zalapiemy skoro taki termin dostaliscie 3 tyg. temuemka no to może się gdzieś na porodówce spotkamy co do namiarów to na stronie szpitala, jak wejdziesz na oddział położniczy to jest numer tel, ale ja mimo kilku prób nie mogłam się dodzwonić i w końcu poszłam i zapisałam się osobiście. Szkoła rodzenia jest na parterze w tym budynku gdzie porodówka
reklama
emri
667971705 Regina Zielińska, ta co prowadzi SR. Kilka zajęć było ciekawych, choć babeczka rzeczywiście potrafi przynudzać. Ale zaprasza też innych prowadzących, więc coś z tego można wynieść.
dopiero weszliśmy Póki co mały wisi na cycu i wali kupale, najbardziej lubi przy jedzeniu))
dopiero weszliśmy Póki co mały wisi na cycu i wali kupale, najbardziej lubi przy jedzeniu))
Podziel się: