reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

puk puk :)

gdzie Wy się podziewacie ?? wszystkie w niedziele leniu****ecie w łóżkach ?? :)

ja dzisiaj znowu sama cała noc musiałam wstawać do Hani :( a rano jeszcze mi się tak posrała, że wyszło na całe plecy... pracowita robota była ;)

dzisiaj się wybieramy na spacer i po drodze na jakieś zakupy... trzeba by coś walentynkowego chłopu zaserwować... chociaż nie wiem czy zasłużył... wczoraj sobie kupił tego głupiego kinekta do x'box'a... i pół dnia biegał, skakał i kopał po pokoju.... można było gadać do niego jak do ściany... normalnie mam w domu dwoje dzieci :/

Katoryba to daj znać co lekarz powiedział... i w sumie to mi się wydaję, że przy skazie po jednym dniu nie jedzenia nabiału chyba nie widać znacznej poprawy (a może??), więc chyba lepiej by było jakby to była zasługa kremu :)

reklama
Dzień dobry!

Piękny Walentynkowy dzień się zapowiada, ciekawe kiedy pogoda nam go zepsuje:-p a może się nie uda:-)

Vii indesit dobra firma, teraz to będziesz biegać i zbierać naczynia do zmywarki, żeby ją puścić a później nie będzie komu jej wypakować:) ja nabłyszczacz który kupiłam razem ze zmywarką ponad 2 lata temu mam do tej pory bo jakoś nie schodzi a i w tabletkach jest zawsze. Życzę miłej zabawy w zmywanie;D

Katoryba a jak to z innymi produktami bywało? jak zjadłaś coś niedozwolonego to długo czekałaś na reakcję? Mam nadzieję, że u lekarza wszystko się wyjaśni i będzie już coraz lepiej.
Oby stelaż szybko wrócił piękny naprawiony a najlepiej nowy.

Miłego dzionka kobietki.

dzień dobry;)
dziś oficjalnie weszliśmy w okres niemowlęcy:) Nadia walczyła wczoraj do 23:30 ale potem spała jak aniołek, obudziła się koło 2 na cycusia i spała do 6:30, po małej toalecie zasnęła i wstała koło 9. Teraz mamusia je sniadanko a córeczka leży w leżaczku i patrzy na pałąk z zabawkami:)
czekamy na wizytę połoznej. Nadii wyskoczyły krostki na policzkach i brodzie i nie wiem co to...

miłego dnia

witajcie Mamusie poweekendowo:)
pogoda dziś super:) nic tylko spacerować z wózeczkami lub z brzuszkami:)
miłych Walentynek życzę wszystkim :)))

Witam się i ja z rana:)

W końcu w domu. Kilka dni mnie nie było i spora lekturę dla mnie przygotowałyście:).

anias - dobry pomysł z tym wyjściem do kina tylko z Bartkiem. Mimo tego, że on już sporo rozumie to i tak potrzebuje Twojej uwagi. Dużo zdrówka dla Nadii z okazji ukończenia miesiąca:)

katoryba - współczuję Ci z tą dietą, ale jak sama pisałaś, nie będzie to trwać wiecznie. A ten leżaczek kupiłaś nowy, czy używany?

vii - fajnie, że kupiliście zmywarkę. Ja też bym chciała, ale niestety nie mamy na nią miejsca w kuchni. Jak się wprowadziliśmy to kuchnia już była zabudowana i wcześniejszy właściciel nie wziął pod uwagę zmywarki w rozplanowaniu szafek.

beti - jak samopoczucie przed porodem? Masz już klapki pod prysznic?

Ja przywiozłam ze Świebodzina pierwsze łupy do domu: fotelik do samochodu od koleżanki, trochę ubranek i oczywiście mnóstwo rad od znajomych i rodziny:). A wczoraj po raz pierwszy moje dziecko miało czkawkę - tak mi się przynajmniej wydaje, bo miarowo podskakiwało przez jakieś 10 minut. mamy nadal problem z imieniem dla naszego synka, ale obecnie najbardziej nam odpowiada Jan.

Miłych spacerów w ten piękny walentynkowy dzień Wam życzę, a wieczorem i w nocy rozkosznych miłosnych doznań;)

Zawalka jakich rozkosznych doznań:-) chyba rozkosznego ułożenia, żeby brzuch nie uwierał;D wtedy faktycznie może być nader miło:-D
Masz jeszcze dużo czasu na zwożenie łupów, ale trzeba pomału zaczynać:-D Co do zmywarki, to może wstawić zamiast jakiejś szafki? Ja musiałam u siebie wystawić jedną żeby mieć miejsce ale się opłacało stracić półki i mieć wygodę. Mój brat to do łazienki wstawił zmywarkę tak się mocno uparł, że mieć będzie;)

Anias wszystkiego najlepszego z okazji miesiąca maleńkiej

Jestem i ja;) Zaraz zbieramy się do wyjścia, szkoda siedzieć w domu;) Potem może wyskrobię coś więcej.

Dziewczęta życzę dużo miłości w ten piękny Walentynkowy Dzień;)))

Hejka :)

Jak zwykle, trochę do poczytania po weekendzie być musi ;-)
A na forum z każdym dniem, z każdym nowym dzieciątkiem robi się ciekawiej, coraz więcej spraw, problemików oraz powodów do radości :-)

My się narazie relaksujemy, czekamy na Naszego Mężczyznę, by wymyśleć sposób spędzenia dnia imienin Walentego... Szaleństwa jednak trzeba odstawić na półkę...

Serduszkowego dnia Wszystkim! ;-)

zawalka my też musieliśmy "wyeksmitować" jedną szafkę, żeby zmywarka weszła... ale zawsze używałam zmywarki (mieszkając z rodzicami), więc wiem jaka to wygoda... warto poświecić szafkę ;) ja też zaczęłam kompletowac wyprawkę gdzieś koło 25 tyg i do końca ciąży jeszcze kilka rzeczy mi brakowało ;) także to wcale nie tak dużo czasu ;)

reklama
hejka!

moje samopoczucie calkiem dobre choc sie nie wyspalam bo mojemu mezowi spadl w nocy cukier:( i musialam go ratowac, bylo troche stresu jak zawsze. chyba nigdy sie do tego nie przyzwyczaje...

zawalka klapek w koncu nie kupilam bo szkoda mi kasy, ale tak jak emri wezme japonki. a to co opisujesz na pewno czkawka:) dziwne uczucie, nastaw sie, ze po 30 tygodniu bedziecie to mieli codziennie. my tez mielismy problem z imieniem az do tej pory, a zaraz rodze. ale chyba moge juz obwiescic wszem i wobec, ze bedzie maly Dawidek:)

katoryba, vii, emri koniecznie napiszcie jak tam wrazenia lezaczkowe waszych pociech:) a co do skazy to chyba po jednym dniu to za wczesnie wiec obstawiam, ze oilatym pomoglo. a to jest takie w kremie czy do kapieli?\

anias gratulacje niemowlaka w domu! no i calkiem przyjemnej nocki z mala:)

kordek a jak u ciebie samopoczucie? jakies objawy nowe przedporodowe?

madzioszka ty tez nie masz juz wiele czasu:) jakies zapowiedzi? bo ja z czasem zauwazalam nowe objawy. od srody w zeszlym tygodniu mam codziennie wieczorem skurcze regularne ale raczej nie bola ale z dnia na dzien trwaja dluzej. wczoraj caly wieczor mnie meczyly i juz myslalam, ze cos sie zaczyna ale sparwdzilam sobie szyjke:) i nie bylo rozwarcia i nie jest jeszcze plaska.

Do góry