reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Właśnie Beti pochwaliłabyś się trochę foteczkami:D
Chciałam zauważyć, że przede mną jest jeszcze kordek, jakoś nie zamierzam wyskakiwać przed szereg:-D No może delikatnie ale jak coś to nie specjalnie:D
Co do przepowiadających skurczów może z jeden się zdarzył ale słaby na razie. Jeszcze jest czas tyle ze pachwiny i kość łonowa znów boli co utrudnia spanie.

Chyba, że za przepowiadające można wziąć ogromną ochotę na chałkę:D od soboty za mną chodzi taka duża pyszna z lukrem:D Mniam:-D Oj pokulam się do piekarni zaraz:-D

witam
się i ja :-)

czytam ale słonko tak ślicznie świeci :-D że jedynie spać mi się chce :-) Zaraz z misiakiem na spacerek wybywamy :-D Po dwóch dniach odpoczynku - czuje że mogę się ruszyć :-d

Beti samopoczucie u mnie ok, tylko zaczynam puchnąć troszkę, a dziś miałam chyba pierwszy skurcz całego brzucha, bo wcześniej to tylko sam dół, no jak Ty już się rozpakujesz to będę w gotowości :))) a jak Ty sobie sama sprawdziłaś tą szyjkę?? :-)
Madzioszkaa a Ty dokładnie na którego marca?
Idę z pieskiem połazikować bo tak ładnie, że grzech w domu siedzieć :)
pozdrowionka Dziewczyny

Madzioszkaa poszukałam na forum i wiem, że masz na 23.03, ale coś mi się wydaje, że któraś Mama pisała, że ma na 17marca?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, jetem tu nowa i jesli pozwolicie chcialabym sie do Was przylaczyc. Termin porodu mam na lipiec ale najprawdopodobniej bede miala w czerwcu cc.

Też mi się wydawało, że ktoś był na 17 marca... Może jakaś kobitka nie wciagnęła się w forumowanie.
Bynajmniej u nas na SR były dwie pary z terminem na 10 marca, jedna tak jak my (25.03) i ostatnia na 30.03. A kto wie ile brzuchatek turla się po Zielonej i przeżywa ostatnie "zapakowane" tygodnie ;-)

Cześć eMKa80 :-)

kordek wlozylam sobie palucha najglebiej jak sie dalo:) i wyczuwam otwor ale jest zamkniety:) trzeba sie troche nagimnastykowac i przybrac odpowiednia pozycje ale daje rade :-D

reklama
Do góry