Juhu,
Beti - ja w sobotę kupowałam paputki na szybko, bo do tej pory od kiedy wyrósł z pozimowego rozmiaru nie kupowałam ale na wyjazd potrzebowałam i przed wyjazdem w trasę podjechaliśmy do tesco i kupiłam "na słomkę" paputki w ccc. Coś takiego:
Buciki rozm 20 (2661327890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko inny motyw, kurcze nie wiem jaka firma za 24,99 fajne są. Wcześniej miał viggami
SMERFUŚ OBUWIE ZAMIENNE VI-GGA-MI R.25 (2666494589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bardzo fajne a jeszcze wcześniej te co teraz ma tylko inny kolor.
Z piżamkami nie pomogę bo my ten sam rozmiar mamy.
Fajnie, że nasze chłopaki razem w grupie łobuzują
z funflem zawsze raźniej
Kołderkę też brałam ze świtu. Mam tą mniejszą i bardzo rzadko używam, bo raczej w śpiworek młodego pakuję i kocykiem przykrywam a jak już to i tak ją w poprzek kładę i podwijam brzegi pod materac żeby sienie rozkopał. Myślę, że ta większa to za duża chyba do normalnego łóżeczka 120/60.
emri - a jak taką kartę rabatową zdobyć?
a do chlebkowania zachęcam mocno
Madzioszka - oj odwykłaś od dzieciowania ;P kubeczki są fajowe bo widać przez nie co w nich jest
Tak mi się wydaje, że o to chodzi ale może coś innego dzieciaki w nich kręci
My powyjazdowo. Bolcio super podróże znosi - megagrzeczny, ogląda widoczki, nazywa co widzi - kupa śmiechu i radości. Mamy nowe słowa: Asia, Maja, Kzisiu, Ula (Ola), Ania, Tetinia (Terenia), gaga (Jaga, rara (lew), gwiazda), dziwka (drzewka), tit (tir), bibi (busik), bambu (bim bom), tatita (pielusia, taksówka), mamuma (mamusia), tatu (tatuś), Bobo (Bolo), cip (pić), upa (opa), hop, pa-a (para), tika (piłka). Tyle co zapamiętałam.
Lece do wyra bo padam - totalnie niewyspana jestem...