reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Co tu taka cisza?

Taka pogoda.. To Ja w domu robię porządki... Bo też jakoś dziwnie.. Pracowałam to chciało mi się więcej;) a teraz jak siedzę w domu to jakoś ochoty brak na sprzątanie;/ a powinno być na odwrót;)
Ale dziś jakoś dzisiaj mam powera to sprzątam;)

sqo- czy to wy A.T.K się skusiłaś? i sto lat dla K. jak trafiłam a jak nie to ównież STO LAT. :-D

A co do meczu no nie stety one nam ostro dokopały i nie udało mi się nawet honorowej bramki zdobyc. Dziewczyny nie miały dnia- moich pięknych podań nie miał kto wykończyc...

Pozdrawiam

ano ja :] a wczoraj skusiłąm sie na pieczenie chleba:] na razie poszłam na łatwizne, pierwszy był na drożdżach, zaraz 2 kolejne drożdżaki lądują w piekarniku
próbowała któraś? wiem że katoryba zakwas majstrowała, jak sie udał chlebek? mi jakieś takie rzadkie ciasto wyszło, hmmm... a przy okazji jak Bolcio się miewa?

oleczka
, ja to zaczynam coraz mniej lubić tą twoja nogę, bo cię przez nią dla świata (czytaj dla nas) nie ma, no ale ostatnim meczem to się nie przejmuj, najlepszym się zdarza, a ty przecież w nogę (czy się ją lubi czy nie) świetna jesteś! jeszcze im dokopiecie:]

a wybieracie się może jutro do Drzonkowa popatrzeć na skaczące koniki? zawody są w skokach przez przeszkody. nasz Kajko uwielbia wszystkie żywe stworzonka... i śmietniki tez uwielbia:eek:

pozdrawiamy

Juhu,
No i mama Kajtusia się odważyła :) pozostała jeszcze mama Wojtusia (z tych o których wiem) także resztę mamusiek podczytujących przywołuję do tablicy!!!

sqo - ano robiłam chlebusie na zakwasie. Dzisiaj już 3ci raz. Tym razem 3 bochny na raz :) jest przepiękny, przepyszny (zjadłam już 3 kromale na świeżo i Bolcio na kolację też), przepachnący i przecudowny i za każdym razem coraz lepszy :)))
Koniki muszą się obejść bez nas bo na weekend wybywamy na imprezę rodzinną.
Bolcio już zdrów :) (odpukać coby nie zapeszyć) ;P
Byłaś na tym swappie?

oleczka - następnym razem koleząnki się bardziej postarają miejmy nadzieję :)

Aestima co tak zamilkłaś ostatnio? Jak Miesiulek się miewa?

Już któryś raz zapominam ale w końcu przypomniałam sobie: Do zabawy w piaskownicy polecam przeźroczyste pojemniki po jogurtach-deserkach (np. Paula) mają zawsze najlepsze wzięcie.

Miłego łikendu for ol!

aaaa, oleczka - dziekuje za sto lat, dziś świeto Kajtasia było:] ma nową, samoczytającą książeczkę do kolekcji :]

a na swappie nie byłam, nie miałabym kiedy szafy przekopać. poza tym dopiero potem doczytałam, że liczba miejsc ograniczona, wiec jednak na szafing czekam
a swoją drogą, może to byłby dobry pomysł zrobić taki szafing dla dorosłych, tylko gdzie, chyba na hali sportowej

aaa i jeszcze zapomniałam, nasz Pan z ekogospodarstwa będzie sie wystawiał w niedzielę w Kalsku na jakiejś wystawie zdrowych produktów, więc jak ktoś chciałby się zaopatrzyć w ekologiczne warzywa to będzie taka mozliwość, u nas w Zielonej będzie 14.10 na giełdzie, też wtedy będzie jakiś dzień ekologicznej żywności czy cuś...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witamy się;)

Ale tu cisza...

oleczka jaka szkoda, że mecz przegrany.. ale jeśli będzie rewanż to pewnie się odegracie;)

Jutro od dłuższego czasu spędzimy rodzinną niedzielę;) Mam nadzieję tylko, że pogoda dopisze:)
Mój Ł. chce jutro jechać na Grand Prix Quadów na stadion żużlowy;) ciekawe jak Roksa się będzie zachowywać, a później planujemy pojechać na salę zabaw prawdopodobnie do Tesco;)

koszenie grabienie - a plecy to mam w 4 literkach...
witam sqo! nie pisz kochana post pod postem ale edytuj jak chcesz dopisac, napisz cos wiecej o sobie o dla synka buziaki urodzinowe-bo jak domniemam urodzinowy chłopak?

reklama
heja!

ma moze ktoras z was odsprzedac kilka pizamek lub pajacykow na rozm. 80cm max. 86cm dla mojego Dawidka?

aha i sluchajcie gdzie ja moge kupic jeszcze papcie dla dziecka? co polecacie bo ja jak juz wczesniej pisalam kapci jeszcze nie kupowalam:)

Do góry