reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
Co tu taka cisza?

Taka pogoda.. To Ja w domu robię porządki... Bo też jakoś dziwnie.. Pracowałam to chciało mi się więcej;) a teraz jak siedzę w domu to jakoś ochoty brak na sprzątanie;/ a powinno być na odwrót;)
Ale dziś jakoś dzisiaj mam powera to sprzątam;)

sqo- czy to wy A.T.K się skusiłaś? i sto lat dla K. jak trafiłam a jak nie to ównież STO LAT. :-D

A co do meczu no nie stety one nam ostro dokopały i nie udało mi się nawet honorowej bramki zdobyc. Dziewczyny nie miały dnia- moich pięknych podań nie miał kto wykończyc...

Pozdrawiam

ano ja :] a wczoraj skusiłąm sie na pieczenie chleba:] na razie poszłam na łatwizne, pierwszy był na drożdżach, zaraz 2 kolejne drożdżaki lądują w piekarniku
próbowała któraś? wiem że katoryba zakwas majstrowała, jak sie udał chlebek? mi jakieś takie rzadkie ciasto wyszło, hmmm... a przy okazji jak Bolcio się miewa?

oleczka
, ja to zaczynam coraz mniej lubić tą twoja nogę, bo cię przez nią dla świata (czytaj dla nas) nie ma, no ale ostatnim meczem to się nie przejmuj, najlepszym się zdarza, a ty przecież w nogę (czy się ją lubi czy nie) świetna jesteś! jeszcze im dokopiecie:]

a wybieracie się może jutro do Drzonkowa popatrzeć na skaczące koniki? zawody są w skokach przez przeszkody. nasz Kajko uwielbia wszystkie żywe stworzonka... i śmietniki tez uwielbia:eek:

pozdrawiamy

Juhu,
No i mama Kajtusia się odważyła :) pozostała jeszcze mama Wojtusia (z tych o których wiem) także resztę mamusiek podczytujących przywołuję do tablicy!!!

sqo - ano robiłam chlebusie na zakwasie. Dzisiaj już 3ci raz. Tym razem 3 bochny na raz :) jest przepiękny, przepyszny (zjadłam już 3 kromale na świeżo i Bolcio na kolację też), przepachnący i przecudowny i za każdym razem coraz lepszy :)))
Koniki muszą się obejść bez nas bo na weekend wybywamy na imprezę rodzinną.
Bolcio już zdrów :) (odpukać coby nie zapeszyć) ;P
Byłaś na tym swappie?

oleczka - następnym razem koleząnki się bardziej postarają miejmy nadzieję :)

Aestima co tak zamilkłaś ostatnio? Jak Miesiulek się miewa?

Już któryś raz zapominam ale w końcu przypomniałam sobie: Do zabawy w piaskownicy polecam przeźroczyste pojemniki po jogurtach-deserkach (np. Paula) mają zawsze najlepsze wzięcie.

Miłego łikendu for ol!

aaaa, oleczka - dziekuje za sto lat, dziś świeto Kajtasia było:] ma nową, samoczytającą książeczkę do kolekcji :]

a na swappie nie byłam, nie miałabym kiedy szafy przekopać. poza tym dopiero potem doczytałam, że liczba miejsc ograniczona, wiec jednak na szafing czekam
a swoją drogą, może to byłby dobry pomysł zrobić taki szafing dla dorosłych, tylko gdzie, chyba na hali sportowej

aaa i jeszcze zapomniałam, nasz Pan z ekogospodarstwa będzie sie wystawiał w niedzielę w Kalsku na jakiejś wystawie zdrowych produktów, więc jak ktoś chciałby się zaopatrzyć w ekologiczne warzywa to będzie taka mozliwość, u nas w Zielonej będzie 14.10 na giełdzie, też wtedy będzie jakiś dzień ekologicznej żywności czy cuś...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witamy się;)

Ale tu cisza...

oleczka jaka szkoda, że mecz przegrany.. ale jeśli będzie rewanż to pewnie się odegracie;)

Jutro od dłuższego czasu spędzimy rodzinną niedzielę;) Mam nadzieję tylko, że pogoda dopisze:)
Mój Ł. chce jutro jechać na Grand Prix Quadów na stadion żużlowy;) ciekawe jak Roksa się będzie zachowywać, a później planujemy pojechać na salę zabaw prawdopodobnie do Tesco;)

koszenie grabienie - a plecy to mam w 4 literkach...
witam sqo! nie pisz kochana post pod postem ale edytuj jak chcesz dopisac, napisz cos wiecej o sobie o dla synka buziaki urodzinowe-bo jak domniemam urodzinowy chłopak?

reklama
heja!

ma moze ktoras z was odsprzedac kilka pizamek lub pajacykow na rozm. 80cm max. 86cm dla mojego Dawidka?

aha i sluchajcie gdzie ja moge kupic jeszcze papcie dla dziecka? co polecacie bo ja jak juz wczesniej pisalam kapci jeszcze nie kupowalam:)

Do góry