reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Hej ho,

dwa dni,a tyle czytania :) Fajnie!

U nas coś a la katar nadal, ale L. pozwala sobie psikać do nosa i ładnie dmucha w chusteczkę. Na noc maścią podsmarowuję nosek, żeby jej lepiej było. Nie wiem czy to zębowy czy lekko przeziębieniowy, ale nie męczy jej to i nie ma gorączki, więc jest OK ;)

Czuję się wyrodną matką, bo w temacie kapci jest mi wsio ryba jakiej są firmy (czyli z czego zrobione) ważne, że tyl jesy sztywny i L. chce w nich chodzić. Narazie nie mamy nowych, ale czas chyba coś nabyć. Musimy buty kupić, bo znów stopa urosła :/ Mam dylemat czy jeszcze adidasy kupić czy już jakieś wyższe jesienne... Poradzicie?

Jak fajnie mają mamuśki, których dzieci chcą spać w pajacach... Moja się już dawno obraziła na jakie wdzianko. Muszą być bodziak i spodnie bez stópek, a kołdra służy do przytulania ;)
Katoryba - Bolo taki ciepłolubny, że w śpiworku śpi? :) Brawo za powiększenie słownika! :D
Beti - super, że pracujesz i Dawid dostał się do żłobka :)
Madzioszka - a co to za snucie planów z moim M. było? :>

yvonne - zdrowka dla was!

agi - jakos znajomo mi twoj synek wyglada :)

beti - ale dupa ze mnie :/ poszukalam tych pajacy i one wszystkie 74 a teraz mloda ma 86, a 80 jakos ominela i chyba dlatego mi sie pomylilo :/ no a te to pewnie beda za male na dawidka :( sory wielkie

Helo:)

Beti jak tak pod ręką mam tylko jednego pajaca, reszta poszła już służyć komu innemu...ale może skorzystasz z mojego patentu, otóż Filo z pajacyków wyrastał głównie na długość nóżek, tułów był ok, ale dół za krótki. Raz to się nawet dziurka od palucha zrobiła:) No i ja te stópki poodpruwałam i zostały pajace bez stópek:) Zamiast stópek teraz są skarpetki, a pod skarpetki maść rozgrzewająca;P wiesz tak profilaktycznie:)

Emri Ty powinnaś mieć ksywę "profilaktycznie" ;))) śmieję sięza każdym razem z Twojego patentu :) ale ten ostatni jest dokładnie odwrotny jak u mnie - bo moja gania jak najwięcej na baso w ramach hartowania ;)
Beti ale zmiany :) super gratuluję pracy i małego żłobkowicza :)
Katoryba no to teraz już sobie z Bolciem pogadasz :) fajnie, szybkie postępy robi :)
u nas ostatnio do bani coś- noce fatalne, zęby atakują górne 4 i 3, więc podobno te najgorsze. i chyba u nas to się sprawdza.
Brak urlopu daje mi się we znaki, nie odpoczęłam w tym roku ani trochę i chodzę jak bomba zegarowa, totalny brak humoru:(

sallis ah te zeby... :) a bez urlopu to fakttak dziwnie:/

emri ja tez dzis posmarowalam syrki pulmex baby:) tak profilaktycznie hehe, euphorbium tez kupilam do noska! z patentu chyba nie skorzystam hehe

Hej, ja tak na szybko- wklejam w razie w , moze już któas wklejała Pełen wydarzeń Tydzień Bliskości | Strona Główna

Beti, gdzie tą kołderkę można kupić? muszę nabyć, bo w tamtym mieszkaniu spał pod kocykiem a tu chłodniej. Piżamki my używamy takie bez stópek i śpi na boso:) ostatnio kupiłam taką i jest rewelacyjna, choć na co dzień wolę bodziaka i spodenki jakieś do spania mu zakladać piżamka pajacyk KappAhl 86/92 (2617273682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

looo matko laski co wy z tym rozgrzewaniem, przeciez jeszcze nawet jesien sie dobrze nie zaczela :p u nas mloda tez srednio chce sie w pajace pakowac...denerwuje ja ze nie mozna tych "skarpetek" sciagnac ;) takze czesciej spi w pizamkach i na kocu bo spanie pod kocem jest przereklamowane ;) no ale pewnie na zime trzeba bedzie skombinowac jakies welurkowe pizamki...

sallis - watpie ze cie to pocieszy ale nam tez zeby daja w kosc od 2 tyg ;) luzne kupole, sen przerywany, slinienie i gryzienie. pamietaj ze teraz mozesz smialo w tyg na kawe wpadac a nie tylko w weekendy :p

reklama
ano my z emri z tym rozgrzewaniem to dlatego, ze nasze chlopy do zlobka chodza i tu wazna jest profilaktyka pluz domowe sposoby leczania kataru wlasnie:) emri daje jeszcze tran i syrop z cebuli:) ja tez pewnie ten tran zakupie. u nas w chacie juz chlodniej i malemu zimno na krotki bylo wiec juz pajac albo jesienna pizamka.

aestima kolderki fajne sa z firmy świt Ko

Do góry