reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Dzień dobry,

Oleczka następnym razem się uda:)

Witam nową mamę,

Katoryba moja wyobraźnia nie działa po co im te kubeczki przezroczyste:D skoro i tak wrzucają piasek:D:D

Beti ja kupiłam kapcie a moja mała i tak ich nie nosi:D Popatrz w ccc lub deichmanie. Dawidek będzie je nosił?

U nas zajęte latam jak w ukropie nie mam kiedy na tyłku siąść:)

Becik sie właśnie rozebrała do pieluchy i lata po mieszkaniu... słów mi czasem na nią brak:D

Miłej mam nadzieje słonecznej niedzieli!

reklama
madzioszka tak sie sklada, ze wlasnie potrzebujemy kapcie:) bo... maly chodzi od kilku dni do zlobka:) nie pisalam bo w zasadzie z dnia na dzien wyszlo, ze bede pracowac w szkole na pol etatu a pozniej dzien za dniem mijal i juz mi glupio bylo sie odezwac, ze pracuje:)

marzena dzieki za namiary na kapcie:) jak wyrosnie z tych co ma to sie udamy do trafa. suchaj a one jakie ceny maja mniej wiecej? widzialam ostatnio twojego lubego z mala w tesco na zakupach:)

vii i jak tam hustawka? pamietaj, ze ja juz rezerwuje jej kupno jak nie bedzie potzrebna hehe

szczesliwa a wy kiedy planujecie opuscic ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej, chłopaki poszli na spacer się usypiać wiec mam chwilę spokoju. A jutro na szczęście do pracy:D z małym już ok, chwilowo dostaje Isomil- mleko sojowe a jak skończy to znowu próba powrotu do Bebiko.

Beti ja kapcie małemu do przedszkola kupiłam firmy Zetpol, podobno w odbrych cenach można kupić w auchan na sklepie, ale najlepsze ceny są na ich stronie firmowej-opłaca się zamówić w 1 przesyłce w więcej osób bo jak 1 parę to cena jak w sklepei ok 30zł. Ale mają fajne promocję- kapcie, buty po 9-12 zł nawet. Mój synek to w domu chodzi w papciach po moich siostrzenicach- różowych no ale do przedszkola dostał granatowe:D

Miłej niedzieli wszystkim życzę, lecę się ogranąć :D

Helo:)

Katoryba ale narobiłaś zapachu tym chlebkiem:))) marzę, żebym sama też znalazła chęci na takie wypieki:)

Beti jak dla mnie największy wybór w Trafie, teraz właśnie kupowałam do domu, zawsze latał w skarpetach, no ale teraz mnie coś napadło i ma kapcie:) Ceny ok, jak masz kartę rabatową to jeszcze zniżka (jak coś to użyczę), za te do żłobka zapłaciłam chyba 26, a za ostatni zakup ok. 20, także spoko. Do żłoba kupiłam takie z dużymi wywietrznikami, bo nie wiem, jak u Dawidka (swoją drogą Ty chyba też nie, skoro do tej pory nie nosił), ale Filowi w takich całych krytych pocą się troszkę stópki. Filo na jutro już przygotowany, zwarty i gotowy:) Dzisiaj jak przechodził obok żłoba, to musiał chociaż przez bramkę zajrzeć:) Szaleniec! A do żłoba takie kapcie REN-BUT kapcie-wkładka skórzana r21sklep pchlitarg (2631318066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

beti - to ja bylam z nimi na zakupach, tylko zawsze im daje misje kilku produktow a ja biegam po sklepie za reszta ;) papcie w trafie 27zl takie odkryte a 21 zakryte. na allegro tez ich pelno ale w sumie z przesylka wychodzi to co w sklepie. a dawidek do zlobka tu na zaciszu? i na ile w koncu?

emri - a ile masz tam znizki? to sie usmiechne przed zimowymi ;)

Ostatnia edycja:
marzena Dawidek chodzi tam gdzie Filipek i nawet sa razem w grupie:) i dzieki za kapciowe info. Dawidek chodzi na trzy dni do zlobka. w tym tyg byl po 3h dziennie. peirwszy dzien poszedl i sie nawet nie obejrzal, drugi dzien juz plakal na poczatku a na tzreci dzien darl sie jak pani przyszla i pozniej poplakiwal w ciagu dnia:/ coz zobaczymy we wtorek...

emri na pewno skorzystam z karty rabatowej. dawidek idzie do zlobka we wtorek dopiero i troche sie stresuje kiedy on sie w koncu przyzwyczai:) mam w planie odebrac go dopiero po spaniu i po podwieczorku. a filipek jak sie czuje? dawidek dobrze, ma tylko ten straszny katar. czy te panie w zlobku wyciagaja dzieciom smarki? czy tylko nosek wycieraja?

ponawiam pytanie odnosnie pizamek i pajacow dla dawidka:)

reklama
Beti musze przejrzeć, może coś się znajdzie z tych piżamek. A czy wyciągają? Pewnie jak poprosisz to nie będzie problemu:) A tak to chyba raczej wycierają...nie wiem w sumie, ale Filo zawsze wraca z czystym nosem. A czuje się na zdecydowanie lepiej:) No właśnie mówiłam Ci, żebyś jednak przetrzymała go dla samego przyzwyczajenia...Powodzenia! A zniżki chyba z 5%, na kapciach żaden interes, ale na droższych bucikach zawsze coś, i na dole w "dorosłych" też można skorzystać.

Do góry