reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Hej ho,

Katoryba - cieszę się, że jest poprawa. Niech już szybko wróci pełnia zdrowia i sił u Bolinka! :)
Marzena - fajnie, że udało Ci się znaleźć nową pracę :) a Majci niech szybko wyjdą te zębuszki! :)
agi - witaj :) i zostań z nami!
Yvonne - Kalinka to ma apetycik ;)

Smary u nas jakby mniejsze, nasilają się przy złości :p Panna ostatno takie fochy strzela, że... Wrrr! Ale ząb już na wierzchu, więc czekam na spokojny czas :p Cieszę się z jej okresowego napadu głodu (nawet słoikowe jedzenie znów lubi, bo awaryjnie dostaje). Dwie noce przespała pięknie, bo na kolacje zamiast mleka z kleikiem podaje jej kaszki (zje więcej niż jadała na śniadanie!). Dziś się wybudzała, o 3 ją przewinęłam. Chyba zaczęła odczuwać dyskomfort mokrej pieluchy :D za dnia też czasami wskazuje, że chce uwolnić pupęi przewietrzyć.
Też przez kilka dni robiła po 4 kupy na dzień i czasami wskazywała, że ma świerdziela. Takie małe oznaki rozwoju :)

reklama
Yvonne to może tak około 11 koło filarów? Bądź inne miejsce które bardziej tobie odpowiada;-) ? Bo mi wszystko jedno;-)
Izuniek no oby noce pozostały takie jakie są teraz;-) i fajnie, że zaczyna jeść więcej;-) bo moja to je wszystko prócz kaszek;-)

Katoryba - dobrze napisałaś - spotkania nocnikowe - bo kontakt z tym przedmiotem jest sporadyczny, nie ma we mnie mobilizacji, żeby ją baaardziej zachęcać. W sobote L. postanowiła, że chce zasiąść na tronie, ale tradycyjnie siku wylądowało obok, ani ja ani M nie wiemy kiedy tego dokonała! A nad morzem zakupiłam za niecałe 5zł książeczkę o nocnikowaniu dziewczynek :p może trochę wiedzy amerykańskiej/brytyjskiej (?) pomoże hehe po primo najlepiej zacząć gdy panna ma 2 lata i 3 m-ce.. Musze jednak teraz wykorzystać czas, że sama zaczyna sygnalizować te sprawy.
Oleczka - własnie, jak tam sobota? Jak mecz? Półmaraton podobno super zorganizowany. I najważniejsze, siły do tańcowania były?

katoryba dawaliśmy. różaniec pieniądze i kieliszek. wzięła różaniec, długo się nim pobawiła, później wzięła pieniądze i mi oddała ( mądre dziecko;)!) a jak już wszyscy zapomnieli , że było wybieranie i dopadła się do kieliszka i udawał, że z niego pije;)
paulineczka może być 11 może pod teatrem??
Izuniek życzę żeby smary już całkiem odeszły w zapomnienie.

reklama
Hejo:)

Ja na chwilkę tylko...jakiś nieogar ostatnio mam:/

Agi fajnie, że się ujawniłaś:) Mój młody też Filip:)

Katoryba no niestety jak raz krtań poszła, to już często może być taki problem:/ Ale dobrze, że już lepiej Bolusiowi:* Macie swój inhalator? Na krtań profilaktycznie można inhalować, nawet samą solą fizjilogiczną. My w tamtym roku odpuściliśmy zakup, ale przymierzam się teraz. Ja to ostatnio samą profilaktykę uprawiam:) Aż mi się samej śmiać z siebie chce, właśnie zrobiłam syrop z cebuli:) Profilaktycznie:)

Życze małym i dużym solenizantom samych radosnych chwil:* No i zdrówka:)

A kiedy ten szafing? Czy przegapiłam?

Do góry