reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2011

Witajcie;)
MamusiaNoesi mi pasuje środa, bo we wtorek Ł. odbiera auto z warsztatu i teraz jesteśmy bez auta.. i jak coś będzie można podejść gdzieś na salę zabaw oraz Yvonne JAKBY chciała .. ale jak wam pasuje to możecie spacerek zaliczyć we wtorek, ale już bez nas;(
katoryba jak dzisiaj wysypka? utrzymuje się czy już zanikła? i ja też nie znam się na lekach, ale napewno bym zaliczyła konsultacje z lekarzem na ten temat;)
cosa no to do boju;) startania pewnie pełną parą;)?
anias takie wieczory to się przydają od czasu do czasu;)

Buziaki dla Kalinki na pierwsze urodzinki;** Sto lat;* Rośnij zdrowo;)

Dziewczyny a może któraś wie coś na temat drugiej giełdy koło Auchana? bo coś mi się obiło o uszy, że jutro ma być pierewszy raz tam giełda?

MIłego dnia

reklama
Roczkowe uściski, sto buziaków i gromkie "Sto lat" dla Kalinki! :-*

Hej ho,

my już w domu... Nie chciało się opuszczać Pomorza :( i na dodatek tu tak zimno!!! Brrrr! Niech już grzeją grzejniki, bo marznę!
Dwie pralki z wczorajszego wieczora schną, trzecia porcja czeka na wolną suszarkę :/
Katoryba - i jak dziś Bolinek? Zdrówka!!!

U nas woda z nosa... Maruda na maksa, poszła spać 15 min temu :/

Vii no wlasnie jutro jest pierwszy dzień tej giełdy. Ponoć ogłoszenie było gdzieś wywieszone. Ale myślałam, że któraś z was więcej wie. A tu nic z tego:d
Izuniek i skończyło się dobre;-) i sio z katarem;-)

Juhu,
Rano Bolcio już bez wysypki/plam był. Podaliśmy rano sam Clemastinum - nie było żadnej złej reakcji, tak samo jak daliśmy same Pulneo koło południa. Także dajemy teraz tylko Pulneo. Byliśmy na spacerze - mieliśmy przykaz, że jak nie ma temp to lepiej chodzić na spacery - ochładzać krtań. (byliśmy tak w ogóle na dniach otwartych MZK, Bolo jechał autobusem, oglądał w środku, siedział za kierownicą, dostał balony, małe autobusiki i w ogóle łał). No i po powrocie jakiś ciepły był - ok. 38. Podaliśmy Ibum, tylko chłop źle dawce oblookał - połowę dostał :/ i poszedł spać. Wstał znowu z temp. bawił się, wszystko ok. Na wieczór dostał znowu Puneo i inhalacje no i już poprawną dawkę Ibum ale już było ok. 39 :/ no i ja oczywiście cała w panice. nie potrafię się opanować jeśli o niego chodzi - boję się na maksa, że coś mu się może stać. Niech mnie ktoś walnie w łeb pliz... Po wyjęciu z kąpieli zębami szczękał z zimna a ja panikowałam, że zaraz drgawki będzie miał :/ Patrzyłam niedawno i jeszcze ciągle taki bardzo ciepły jest :( a to już prawie 2h od podania Ibuma :( już widzę, że nocki nie prześpię :(((

Yvonne:
Kaloszek, Kalinka, Kalina
przecudna nasza dziewczyna

Życzymy Ci wielu szczęśliwych lat
A niedługo niech bawi się z Tobą brat ;)

O giełdzie przeczytałam z ulotce reklamowej Auchan - ma być do któregoś tam października - ok. miesiąca.

vii hahaha oj ile ja wyżarłam moim dzieciom kinderków ehehehhe a swoją drogą słodkie są takie zachciewajki ciązowe ;-)

dla Kaloszka buziak roczkowy!!!!!!!

i giełdzie słyszałam na spacerze -ale ja unikam wypadów bo mój synek drzej mordka woli inne atrakcje :-D

Kalinka wszytskiego najlepszego!!! roczek ahhh kiedy to bylo:) rosnij zdrowo i szczesliwie!!!

katoryba a jaka dawke daliscie? bo jesli dalej po 2h cieply to moze trzeba troche wiecej? bo wiesz ja wlasnie jak jest temp do 38,5 to daje taka dawke jak na ulotce a jak blizej 39 to zwiekszam. aha no i obliczam dokladnie na kg masy ciala a nie na przedzial wiekowy:
Jak bezpiecznie dawkować ibuprofen u dzieci? - Bezpieczeństwo leków - Leki - Wieszjak.pl

Hej ;)

Zimno, zimno, zimno chyba w piecu zacznę już sobie palić ;)

Wielkie uściski i biziaczki roczkowe dla KALINKI ;)******:***
Przepraszamy, że dopiero dzisiaj ale naprawdę szczere życzenia ;)

A o giełdzie pierwsze słyszę ;)

U na jakiś ząbkowy katar, kupa co chwile i dalej nie widać tych 4 ;/
no nic trzeba czekać ...
Ja mam dzisiaj dzień lenia siedzę w domu cały dzień w dresie nic nie robię i nigdzie się nie ruszam ;)

Miłego dnia ;)*

reklama
Wpadam na chwilę zaśpiewać roczkowe sto lat Kalince, a więc ...
sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyje nam...
zdrówka i szczęścia Kalineczko:*

P.S.
A Wojtuś następny w kolejce:))

Do góry