reklama
SylwiaZG
Fanka BB :)
Emilka - dzięki, że pytasz szyjki brak, rozwarcie jest, więc tylko czekać ehhh... denerwująca taka niepewność - czy jutro czy za 3 tygodnie no ale nie ma wyjścia, pocieszam się, że skoro już taka gotowość, to jak się zacznie to sprawnie pójdzie
Ja zmieniałam niedawno lekarkę, co prawda byłyśmy tylko raz - na bilansie i szczepieniu, ale jest super zadowolona i pewnie na dłużej zostaniemy z Wigorze u p. Agnieszki Szumkowskiej - nota bene z polecenia szczesliwej z ciężarowek 2009, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Fajna schludna przychodnia, długie godziny pracy, wszystkie szczepienia na miejscu, życzliwy personel. Zobaczymy czy to samo napiszę za rok, haha
Somiracle - pora zmienić suwaczek
A wiadomo co z asiek1000?? Już sporo chyba po terminie... halooooo...
SylwiaZG
Kopiuję z wrześniówek...
Wiadomość od ASIEK:
"Wczoraj po 22 urodziła się Lena przez cc waga 3720 i 57 cm długa jestem wymęczona ale szczęśliwa"
Jupiiii! Asiek - radości, szybkiego gojenia i fajnych relacji między siostrami! Czekamy później na kilka słów jak było!!
Wiadomość od ASIEK:
"Wczoraj po 22 urodziła się Lena przez cc waga 3720 i 57 cm długa jestem wymęczona ale szczęśliwa"
Jupiiii! Asiek - radości, szybkiego gojenia i fajnych relacji między siostrami! Czekamy później na kilka słów jak było!!
Lariss
Sylwia super wiadomość!! Dziękuję!!
Ojjj Kochana, chyba nie dotrzymasz do 10.10...
A szkoda, bo piękne daty narodzin dzieci bys miala
Trzymam kciuki, żeby było szybko i w miarę bezboleśnie!!
Wielkie całusy dla Oleńki!!:*:*:*
Asiek serdeczne gratulacje!! Dużo zdrówka!!)
Ojjj Kochana, chyba nie dotrzymasz do 10.10...
A szkoda, bo piękne daty narodzin dzieci bys miala
Trzymam kciuki, żeby było szybko i w miarę bezboleśnie!!
Wielkie całusy dla Oleńki!!:*:*:*
Asiek serdeczne gratulacje!! Dużo zdrówka!!)
Joanka85
Maciejkowa Mama
Ja również z całego serduszka gratuluję Asiek :-) Zwłaszcza, że jesteś moją imienniczką ;-)
agrafa
GRATULUJEMY nowej mamie!!!
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Gratulujemy córuni))
KunaCzarna
Kwietnióweczka 2010
Gratki Asiek!
Czekamy na relację !
Czekamy na relację !
Gratulacje !!!!!! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a dzidzia niech się zdrowo chowa
http://www.suwaczki.com/tickers/
oar8lhb8sh6wcqnq.png
http://www.suwaczki.com/tickers/
oar8lhb8sh6wcqnq.png
reklama
Podziel się: