Dzień dobry!!
Meegii wszystkiego najlepszego przekaż Synkowi!!
Spóźnione, ale prosto z serduszka!!:*
Somiracle sama przeszłaś na pepti czy lekarz Tobie kazał?
Dlaczego chcesz zmienić pania dr?
Z tego co pamiętam, to jej Synka nie pokazałaś, pojechałaś sama do niej, a przecież lekarz musi dziecko obejrzec... Nie mniej jej za złe, że się w szpitalu znaleźliście... Ta kupka, która ze soba miałaś na moje oko była piękna...!!
Co do dr Karczewskiej, którą poleca Oleńka...
Byłam u niej jak po porodzie chorowałam, dali mnie do niej, bo to pediatra, a ja karmiłam piersia... ble ble ble
Powiedziała, że nic mi nie jest...
Po kilku dniach trafiłam do innego lekarza, który przeraził się stanem moich oskrzeli i płuc, pytanie pierwsze jakie lekarz mi zadał, to kto pania leczyl?!
Miałam zapalenie płuc, przenoszone zapalenie oskrzeli, nabawiłam się astmy oskrzelowej! Także ja tej dr nie polecam! Owszem, miła, pogadała... Ale to nie to się liczy...
Zmiany w zachowaniu dziecka są bardzo czesto...
Poczytaj sobie o skokach rozwojowych!!
skoki rozwojowe powodujace stres u dziecka (wykres) : Wychowanie dziecka - pogaduchy tutaj masz wykresy w tygodniach... Przejrzyj... Tydzień w t czy w tą może się zmieniać...
Skoki rozwojowe w pierwszym roku życia niemowlęcia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Każde dziecko ma gorsze dni!!
Nie martw się, wszystko na pewno jest w porządku!
Wiem i rozumiem, że się martwisz, ale proszę nie wyszukuj na siłę chorób...
Tulę i całuję mocno!!:*
Meegii my też Adasia staramy sie kąpać zawsze o tej samej godzinie
Dziecko ma ustalony plan dnia i jest o wiele spokojniejsze
)
Aniu nam na odparzenia pomógl linomag z tlenkiem cynku! To inny od zwykłego linomagu
a profilaktycznie używamy perfecta baby krem przeciw odparzeniom
Asiek co u Ciebie?
Rozpakowałaś juz się??
Sylwia jak tam?
Adaś ma drzemkę, tydzień na spacerku z nim nie byłam, bo albo ja, albo Adaś źle się czuliśmy, ale dziś jest super i pogoda i samopoczucie, wiec pójdziemy się przejść!! W końcu mama z synkiem, a nie babcia z wnukiem
)