reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2010

Kurcze.... Wiem, że kiedyś moja siostra i ja chodziłyśmy do ortodonty na Bankową ale to było z 15 lat temu teraz to się tam pozmieniało chociaż nie wiem, może jest tam jakiś ortodonta. Jeśli będę dziś tamtedy przechodzić to sprawdze;)

reklama
Kacperek i fasolka mówisz i masz;)) Są w zdjęciach na forum grupowym;)
Są malutkie ale jak powiekszam na stronie to tutaj są olbrzymie.....
Ale jak będziecie chciały to wstawie takie olbrzymie:p

Ania_789 możesz podać mi tel na Wyszyńskiego do brożyny?

Kacperek i fasolka
Ciebie również proszę o tel na prywatną wizytę do Brożyny :)

z góry Wam dziękuje ;)

Coś długo mnie tu nie było, trudno się wbić jeszcze bez malucha, ale korzystam z waszych rad i telefonów do różnych lekarzy ;-).

Powoli odliczamy dni do lądowania bociana.

A właśnie, Sylwia, napisz, czego się dowiedziałaś o naszym szpitalu, ja się chyba na zzo nie zdecyduję, boję się, że z moim kręgosłupem, coś pójdzie nie tak...Pozostanie mi medytacja i przeklinanie ;-).

Agrafa jeszcze troche i bedzie po wszystkim!! My tutaj wszystkie kciuki mocno trzymac bedziemy!! :))

Somiracle ja bym poprosila o zdjecia Twego Ksiecia!! :)

Ania byłam Laurę zobaczyć :)
Śliczna Mała Laleczka!!:)

Dziewczyny, czy któraś z was jest chustowa?

Mamy psa i spacery z wózkiem odpadają, bo ma adhd ;-), a ja będę w domu sama do wyprowadzania, a Jagi nie zostawię w tym czasie.

Jaką chustę polecacie, może być taka:

CHUSTA TKANA mix kol. MEGA PROMOCJA WYSYŁKA 0 ZŁ (1245094437) - Aukcje internetowe Allegro

Nie mam o tym pojęcia, a przewiduję używać chusty raczej na spacer z psem (i nie chcę wydawać ileś set złotych) , no chyba, że się zakochamy i będziemy nosić ;-).

Hej Laski!!

Jeszcze się trzymamy, dzisiaj mała waży niecałe 3300 (podobno - hehe), do terminu jeszcze 11 dni i mimo, że gin przygotował mnie na wcześniejsze rodzenie, bo szyjki już dawno nie ma i rozwarcie jest, to konkretnej akcji brak.

agrafa - my chustowe;) Kuna też nosiła Kaspiego. Tej z linka bym nie kupiła. Najlepiej przyjdź na spotkanie chustowe, podotykasz różnych, może od kogoś pożyczysz na kilka dni i sprawdzisz czy Wam leży. Jeśli jesteś zainteresowana szczegółami - pisz na priv.
Ja Olkę nosiłam od 5 dnia życia w kółkowej w pozycji leżącej - też na krótkie wypady z psem, jakoś bałam się pionizować noworodka, ale teraz postawiłam na elastyka i zobaczymy... po 3-4 miesiącach pewnie wskoczymy w porządną tkaną, o ile w ogóle mała polubi takie noszenie.

emilka - a co się stało?? optymizm mimo wszystko Cię nie opuszcza, a prawdę mówiąc trudno mi wyobrazić teraz sobie Ciebie biegającą za małym.

Pozdrówki dla wszystkich! Postaram się włączyć w dyskusję, bo ostatnio mi nie wychodziło:(
Olka bunt ze spaniem przechodzi, wymusza i krzyczy, masakra po prostu. Dobrze chociaż, że w przedszkolu jest dobrze. No i potrafi się już kilkanaście minut sama sobą zająć, jak nie krzyczy oczywiście;)

Sylwia Ola przechodzi bunt dwulatka, nie martw się, niedługo o tym zapomnicie :)
Jak już się zacznie poród, to pamiętaj, żeby nas poinformować!! :) chociaż mam przeczucie, że wszystko szybko pójdzie ;) więc jak już Ala będzie z Tobą, to daj koniecznie znać :))

Agrafa ja nie pomogę z chustą, nie używałam :)

Sylwia krzywe chodniki są w tym mieście, a nawet czasami na środku takiego chodnika może wyrosnąć krawężnik :) nie tak stanęłam i zagipsowali mnie na 3 tygodnie :) Rany jak płakałam (jak sobie rade dam?!) :) ale już mi przeszło ;)
Z Adasiem daję rade, choć nie ukrywam, czasami ciężko :)
Nawet z dwójeczką byłam w poniedziałek i radę dałam ;D
Basia (ciężarówki 2009) mi Zosie podrzuciła, bałam się bardzo, ale jakoś przeżyliśmy :) i ja i dzieciaczki :)

Kacperek i Fasolko(już duża!) a Adaś do Was przyjedzie ;D jak nie w sobotę, to w niedzielę na pewno!! ;D

reklama
Do góry