Dzień dobry!!
Z powodów problemów z internetem mało mnie było, ale obiecuję poprawę
)
Oleńko nasza maleńka!! Spóźnione, ale najszczersze życzenia urodzinowe!! Rośnij nam zdrowo Kochanie, życzę Tobie, żeby rodzice zawsze Cie otaczali tak wielką miłością, żeby byli wyrozumiali, żeby wspierali w najtrudniejszych momentach (oby było ich jak najmniej!!) Dużo radości, uśmiechu, samych przyjaciół wokół, słoneczka w serduszku każdego dnia!! Wszystkiego najlepszego!! - Mamo Sylwio przekaż Oli!!
Sylwia ślicznie wyglądasz w ciąży, brzusio masz malutki, poza tym wiem, że szybko go zgubisz, więc nie mam pojęcia czym się martwisz!!
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!! Czekamy tutaj na relację!!
Somiracle co u Ciebie? Hmmm
nie odzywasz się... Zaraz Ci napiszę smsa!! Zobzaczymy co nam odpiszesz ;D
Ania, gratulacje dla Laury!! Ciesz się, że bezobjawowe masz ząbki!!
Agrafa jak się czujesz??
Frotka Milenka jest śliczną, uroczą dziewczynką!! Chciałabym ją poznać i Mamusie też oczywiście!!
Czy wybierzesz się kiedyś z nami na spacerek??
Co do lumpków... Moja ciocia chodzi na miasto, tam gdzie Oleńka pisze i tak ubrana chodzi, że raaanyyyy!!
Też musze sie tam w końcu wybrać
A przedszkole znam takie ooo:
Niepubliczne Przedszkole, Zielona Gra, Prywatne Przedszkole w Zielonej Grze, Przedszkola
Z tego co wiem, słyszałam, polecam!! Znam osoby tam pracujące i tam właśnie poślę Adaśka za niedługo
Kuna jak Kaspi dziś się czuje?
Oleńka życzę Tobie, żeby poród nastąpił w tym 38 tygodniu!!
I również czekam na wieści z gabnetu lekarskiego!!
U nas dalej ząbki idą
już nie pamiętam kiedy ostatnio spałam dłużej niż 30 minut za jednym razem!!
Ale silni jesteśmy i póki co dajemy radę!!
Pozdrawiamy Was wszystkie serdecznie!!
Miłego dnia!!:*
edit:
Wiadomość od Somiracle!!
Super, że napisałaś, bo ja na tym tel nie mam zadnych numerów! a wiec w niedziele o godz. 21.40 przyszedł na świat mój Synek poprzez cesarskie ciecie. Waga 3335g, 56 cm. Lekarze zdecydowali o cc poniewaz kroplowka dwa razy podana byla i zadnych efektow. Jestem bardzo szczesliwa, pozdrow dziewczyny ode mnie jak tylko bede miala chwile jak wroce do domu, to postaram sie opisac wiecej szczegolow na forum! Buziaki :*
SOMIRACLE MAMUSIU!! SERDECZNE GRATULACJE!!:*:*:*