reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2010

Witam!
Przepraszam, że się wcinam w dyskusję. Zrobiłam za duże zapasy pieluszek dla synka i zostały mi dwa opakowania. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana zakupem Pampersów 2, to mam na sprzedaż dwa Jumbopacki (2 x 94 szt) za 85 zł.
Jakby co, to proszę o iformację na prv.
----------------------------------------------------
Nieaktualne.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!!:)

Meegii i jak tam? :) Często jest tak, ze dziewczyny martwią się przed wczesnym porodem, a potem przenoszoną ciąże maja :)
A może już rozpakowana jesteś... ?:) Jeśli nie, to trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród!!:)

Sylwia u lekarza byłaś? Nie pamietam, w który dzien miałaś wizytę :) mam nadzieję, że wszystko w porządku!! Na pewno w porządku!! Jak się czujesz?? :)
Wielkie buziaczki dla Oleńki!!:*

Gizela jak na kontroli było? Pisz nam tu szybko :)

Agrafa upał okropny :) mam go dość, a co dopiero Wy... :( Ojjj dziewczynki trzymajcie się dzielnie!! :)

Ja znów chora - piszę znów, ale chyba powinnam napisać nadal ;/ mam nadzieję, że polepszy mi się w końcu :) jutro jedziemy nad morze, odpoczniemy sobie, powdycham jodu i powinno być ciut lżej :)
Tak więc jakiś czas nas nie będzie :)
Pozdrawiam Was cieplutko, pilnujcie się, nie wychodzcie na słonko, uważajcie na siebie i dzieciaczki!!
Buziaki :*

WITAJCIE :-)

Ja już ledwno żyje :(((
Całą ciąże czułam sie SWIETNIE! zero jakichkolwiek dolegliwosci! A teraz w te skwary LEDWO ZYJE !:baffled:
Staram sie w ogole nie wychodzic z domu, a jak juz wyjde do sama przejazdzka autm do miasta a mi juz slabo i cala jestem mokra!
W domu mam tyle do zrobienia a zero sił i ochoty,najzwyczajniejw swiecie PADAM ZE ZMECZENIA !!!

A z takich przyjemniejszych rzeczy to wlasnie wczoraj odebralam łóżexczko dla Małego i Wózek :))))))))))))) Już wszystko czeka!!! Szczerze mowiac nie mialabym nic przeciwko zeby urodzic juz tak za dwa tyg pod koniec lipca :tak: ;-)

Tak się ciagle zastanawiam czy bede wiedziala ze to JUŻ ???!!!
Dziewczyny jak u Was bylo? Bo ja obawiam sie zeby nie zrobic przedwczesnej ''akcji'' :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ;-)

Ogolnie mysle ze jestem juz przygotowana , wszystkie potrzeben rzeczy chyba juz mam...
Teraz wystarczy juz tylko wrzucic je do torby :-)

Buziaki Mamuski i Trzymajcie sie w te upały,bo ja sie rozplywam....
:*:*:*

Hehe;))
Somiracle ja w sumie takich przedwczesnych sygnałów nie miałam;)
Nie było mi tez duszno czy coś poprostu same wody zaczęły się sączyć;))
ale jak się obudziłam to myślałam, że chce mi się siusiu;)
I jak zaczęły się wody sączyć to sobie pomyślałam, że co jest grane, co ja siku nie potrafie utrzymać???
A jak poszłam do toalety i poczułam pierwszy skurcz to wiedziałam, że to już;))
Poprostu samo przyjdzie i będziesz wiedzieć, że to JUŻ;))
PS. Somiracle piękne ciuszki masz tam u siebie;))

Współczuje Wam brzuchatki w te upały....
Laura też już nie daje rady z gorąca;((
W domku wiatrak na nią dmucha;)) i się śmieje jak jej tak wieje;))

Witam.
I ja chciałabym się do mamusiek 2010przyłączyć.Jest to moja druga ciąża i waśnie kończę 22tydzień.Termin mam na 19listopada.więc jeszcze trochę muszę poczekać na naszego szkraba.W naszym domku obecnie króluje córeczka ma rok i dwa miesiące.A teraz lekarz mówi że będzie chłopiec.
Uciekam coś zjeść jakaś głodna jestem.Miłego dnia

Witaj Oleńka! Gratuluję chłopczyka!!!!
Jak znosisz te upały??;-)

Somiracle!!! U mnie było podobnie jak u Ani! wody odeszły...Jeśli u Ciebie pęcherz nie pęknie to po prostu pilnuj skurczy, jak sie zaczną, będą coraz boleśniejsze i częstrze to wskakuj pod cieply prysznic. Jeśli ból nie przejdzie to bądź gotowa. Czekaj aż skurcze będą co 4 min i wio do szpitala!:) Powodzenia!!!!;*

dziewczyny teraz szal wyprzedaży w sklepach dla dzieci.

Jaki rozmiar ubranek dla 6-7 miesięcznych dzieci (myślę juz o wiośnie 2011, bo teraz wyprzedaż ciuszków wiosna/lato) i jak to wygląda z butkami jakie rozmiary dla ilu miesięcy? Dzieci zaczynają chodzić w okolicy roku, wczesniej się butki też nosi? Jesli tak w jakim rozmiarze?

Dzięki.

Witam po chwili przerwy:) zdążyłam się prawie ugotować podczas upałów i poświętować urodziny:)

Megi – patrzę na Twój suwaczek… i….?:) pewnie odezwiesz się już po powrocie do domu:)

E_milcia – pewnie już się cieszycie morzem i sobą, Adaś pewnie wniebowzięty!
U mnie ok, po ubiegłotygodniowej wizycie wszystko ok, 3 USG ze szczegółowymi pomiarami za mną, mała rozwija się symetrycznie i jest zdrowa;)

Somiracle – no i u Ciebie też już końcówka… może się uda pod koniec lipca, chociaż sierpniaki też są boskie!;) U mnie fałszywych alarmów nie było;)

Witaj olenka! U Ciebie będzie jeszcze mniejsza różnica wieku niż u mnie;) więc szczególnie życzę powodzenia i zaglądaj do nas;) Pewnie już jesteś po połówkowym i wszystko ok.!

Agrafa – na wiosnę 6 miesięcy rozmiarówka lub 6-9. Ja pierwsze porządne buty kupiłam Olce jak miała 10 miesięcy i to tak trochę naciągane było, bo jeszcze nie chodziła sama. I buty myślę najlepiej przymierzyć, nie kupowałabym wcześniej. Chodzące dzieci najczęściej od rozmiaru 18-19 zaczynają.

kuna - jak u Was?? kolki całkowicie pokonane?

reklama
Sylwia :-) Jestem cicho to znaczy, że jest sajgon :D:D:D:D Mały przechodzi skok rozwojowy- jest nerwowy, nie może spać, jest ciągle na rękach i je co 2 godz. 150ml!!! W dodatku puszcza bączki jak dziki więc 'rurkujemy' go... Jest paskudnie ale i tak go kocham:D
Chciałabym więcej napisać ale... MAŁY PŁACZE, lecę!;(

Ostatnia edycja:
Do góry