reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2010

reklama
To teraz nawet do łazienki będę chodzić z kom ;-).

Dziś mam gin- będę ją molestować o usg i pomiary małej, bo coś mi się tyje ostatnio szybko i liczę na to, że jednak idzie w Jagę, a nie we mnie ;-).

Właśnie,własnie, jak tam u Ciebie Droga Sylwio :-) ???

U Nas powoli cos sie zmienia ... tzn Mały robi sie Kochanym grzeczniuszkiem :))))))))
Dzis nawet pozwolil mamie troche posprzatac - lezal w lezaczku i obserwowal :tak: a pozniej znudzony zasnal i ..... dzis w nocy przespal juz 6h huuuuuuuuuraaa :-):-D ;)

Buzki Mamuski :*

Sylwia jak tam się trzymasz ;-)??? czujesz że rozpakujesz się na 10 października ;)???

Jakby nie patrzeć szansa ciągle jest:)
ale przeczuć nie mam... po prostu czekam... a same wiecie jaka wkurzająca jest ta niewiadoma kiedy się zacznie... ehhh...

Somiracle - też liczę na takie egzemplarz;)

agrafa - jak u lekarza?? podtuczyła się Jaga? Ja ostatnio awaryjnie u Sandeckiego wyladowałam i byłam bardzo zadowolona;)

Niestety usg nie było ;-(, ale łepek już nisko i może w ciągu 2 tyg coś się wydarzy..., jak nie mam wizytę 19.10. i wtedy zmuszę gin do usg. Zaczynamy intensywniej czekać ;-).

Dziewczyny,jeszcze niedawno pamietam jak sama siedzialam z wielkim brzucholem przed komputerem i czekalam na '' ten moment'' i doczekac sie nie moglam, a moj Synek ma juz dwa miesiace,czas leci tak szybko... szok!
Bynajmniej zycze Wam kochane ( szczegolnie tym najlblizszym rozwiazania, agrafa, sylwia :) )) aby Wasze porody byly tak udane jak moj - gdyz ja jestem z Naszego szpitala ZG bardzo zadowolona i mam nadzieje ze Wy tez bedziecie :tak::-)

Kochana Sylwio,moj egzeplarz to nic w porownaniu do Coreczki Meegii - to dopiero Aniolek :)) ale nie narzekam - ponoc chlopcy sa bardziej niegrzeczni od dziewczynek,a Wy dziewczyny obie czekacie na Coreczki wiec napewno bedzie suuuper ;))

Buziaki :**

Uroczyście obwieszczam, że mała Alicja (mama Sylwia) już jest na świecie!!!

Z info od Sylwii: urodziła się błyskawicą o 9h25 w domu! Waga 3800, 57 cm, 10pkt. Teraz odpoczywają w szpitalu.

Gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wow!!

Sylwia serdeczne gratulacje!!
Dużo zdrówka dla Alicji!! Ucałuj Ją mocno mocno od ciotek!!:*:*:*

Ps. Jak w domu? :D

reklama
Do góry