reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2010

Sylwia serdeczne gratulacje!!!!:-) widzisz... wczoraj jeszcze pisałaś że nic się nie dzieje tu malutka na świat przyszła ;) ale jak w domu????????:szok: normalnie czekam na opowieść jak to się stało :)

Somiracle Pati jest tak grzeczniutka, że aż boje się żeby jej się nie odmieniło ;-)hihihi

reklama
Nie no Sylwia boska jestes:-)
Ale i ja tez czekam z niecerpliwosci na opowiesc jak to sie stalo ze w domu:-)zapewne to byl porod bez bolowy dziewczyny i bez oznak.

Moja mala ma katarek ale mimo niego przesypia nocke bez problemu bylam dzisiaj u lekarza i poki co sam katarek tylko. wazy juz 5200 ale miala pampka i spodeneczki wiec mysle ze 5140 i ma 57,5 wzrosciku ale rosnie szybciutko

Somiracle ja tez jeszcze nie dawno wyczekiwalam na ten moment i przeciez jeszcze nie dawno wielkie brzuchy duzo czasu i narzekania a to to boli a mala tamto robi w brzuchu a teraz juz na zewnatrz i jedyna rzecz jaka mnie martwi ze juz wiecej nie bede miala wielkiego brzucha i nie poczuje tych slodkich ruchow:-(

Kacperek i fasolka, przecież mówiłam Sylwii, że będzie miała szybki, bezbólowy poród!! ;D Hehe :) ale nie sądziłam, że aż tak szybki... ;p ;D
Zdrówka dla Martynki!!

Meegii ciesz sie poki grzeczna jest ;D zaraz zacznie raczkować i będzie bieganina!! :))

Dziewczyny przypomnijcie mi, czy trzeba przy przyjęciu do szpitala mieć zrobiony wymaz na paciorkowca? Moja gin stwierdziła, że robią w szpitalu i nie zleciła, a teraz chodzę i myślę o tym wciąż ;-).

SYLWIA KOCHANA SERDECZNE GRATULACJE I DUUUZO ZDROWKA !
DZIELNA JESTES ! SZOK ! JA BYM CHYBA ZWARIOWALA ZE STRACHU RODZAC W DOMU ... :zawstydzona/y:
koniecznie musisz nam wszytskim opowiedziec jak to sie stalo,ale ogromnie gratuluje szybkiego i latwego (?) porodu !!!!!!!
:*:*:*

reklama
Agrafa ja miałam robione te badania przy pierwszej i drugiej ciąży przez mojego gina. Przy pierwszej miałam antybiotyk niestety, bo jakieś paskudztwo się przyplątało. Ale z tego co wiem nie jest to wymóg w szpitalu. Tylko że im szybciej przed porodem ci to wykryją tym lepiej dla dzidziusia bo zaczniesz się leczyć i nie zarazisz go przy porodzie.

Do góry