reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2010

reklama
Witam Wszystkie Mamusie :-)

Jeśli pozwolicie chciałabym do Was dołączyć ;-) Widzę, że wieksza część Was, już może przytulać swoje maluszki :-) Ja niestety muszę jeszcze troszkę poczekać bo termin mam wyznaczony na 18.11 :-) Jestem w ciąży pierwszy raz, więc mam nadzieję, że będę mogła skorzystać z Waszego doświadczenia :-)

Pozdrawiam cieplutko :-)

Witam cieplutko;))

Chwale się :D:D
Laura mówi: baba, mama, tata ;))
I próbuje już chodzić w chodziku :D, a ostatnio zrobiła pare solidnych kroczków trzymana pod paszkami;))

Pozdrawiamy cieplutko ;))
aha ząbki się schowały, jak narazie dziąsełka są lekko opuchnięte, ale nic jeszcze nie idzie ;))

Joanka witamy w naszym gronie :-)

Dawno mnie tu nie było, ae to z powodu braku czasu. Mała zajmuje mi większość dnia, zwłaszcza teraz bo ma katar i się denerwuje jak oddychać nie może. Swoją drogą, chwała komuś za wymyślenie Fridy ;-) przynajmniej dziecko się nie męczy.

Sylwia jak u Ciebie???? Emilka ząbki wyszły??? ty kuna zaginęłaś w akcji :)

reklama
Czesc dziewczynki ale mnie tutaj dawnoooooooooooooooooo nie bylo oj bardzo co chcialam napisac to mala mi nie dawala ale mam nadzieje ze uda mi sie tutaj wrocic:)
widze ze duzo nowych mam przyszly ie pojawilo witam eserdecznie no nic poki co uciekam spac dobranoc

Do góry