reklama
agrafa
Fanka BB :)
No już nie mogę się doczekać... ;-).
frotka 74
WitamPrzeczytajcie
KTÓRA Z WAS UŻYWA VIGANTOL? WITAMINA D3? NA RECEPTĘ ?
WYCOFANY Z OBROTU -
VIGANTOL - Rodzina i dziecko - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot.
tam macie załącznik co i jak.
Przeklejam z marcowych mam 2010.
KTÓRA Z WAS UŻYWA VIGANTOL? WITAMINA D3? NA RECEPTĘ ?
WYCOFANY Z OBROTU -
VIGANTOL - Rodzina i dziecko - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot.
tam macie załącznik co i jak.
Przeklejam z marcowych mam 2010.
Joanka85
Maciejkowa Mama
Witam Wszystkie Mamusie :-)
Jeśli pozwolicie chciałabym do Was dołączyć ;-) Widzę, że wieksza część Was, już może przytulać swoje maluszki :-) Ja niestety muszę jeszcze troszkę poczekać bo termin mam wyznaczony na 18.11 :-) Jestem w ciąży pierwszy raz, więc mam nadzieję, że będę mogła skorzystać z Waszego doświadczenia :-)
Pozdrawiam cieplutko :-)
Jeśli pozwolicie chciałabym do Was dołączyć ;-) Widzę, że wieksza część Was, już może przytulać swoje maluszki :-) Ja niestety muszę jeszcze troszkę poczekać bo termin mam wyznaczony na 18.11 :-) Jestem w ciąży pierwszy raz, więc mam nadzieję, że będę mogła skorzystać z Waszego doświadczenia :-)
Pozdrawiam cieplutko :-)
agrafa
Joanka, witamy na forum!
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Witam cieplutko)
Chwale się
Laura mówi: baba, mama, tata )
I próbuje już chodzić w chodziku , a ostatnio zrobiła pare solidnych kroczków trzymana pod paszkami)
Pozdrawiamy cieplutko )
aha ząbki się schowały, jak narazie dziąsełka są lekko opuchnięte, ale nic jeszcze nie idzie )
Chwale się
Laura mówi: baba, mama, tata )
I próbuje już chodzić w chodziku , a ostatnio zrobiła pare solidnych kroczków trzymana pod paszkami)
Pozdrawiamy cieplutko )
aha ząbki się schowały, jak narazie dziąsełka są lekko opuchnięte, ale nic jeszcze nie idzie )
agrafa
A kogo pierwszego uszczęśliwiła 1. słowem, babcię, mamę, czy tatę? ;-)
Gratulujemy!
Gratulujemy!
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Siedziała mi na kolanach, stukała w klawiature i mówiła baba ) aż się wtedy poryczałam z radości
Joanka witamy w naszym gronie :-)
Dawno mnie tu nie było, ae to z powodu braku czasu. Mała zajmuje mi większość dnia, zwłaszcza teraz bo ma katar i się denerwuje jak oddychać nie może. Swoją drogą, chwała komuś za wymyślenie Fridy ;-) przynajmniej dziecko się nie męczy.
Sylwia jak u Ciebie???? Emilka ząbki wyszły??? ty kuna zaginęłaś w akcji
Dawno mnie tu nie było, ae to z powodu braku czasu. Mała zajmuje mi większość dnia, zwłaszcza teraz bo ma katar i się denerwuje jak oddychać nie może. Swoją drogą, chwała komuś za wymyślenie Fridy ;-) przynajmniej dziecko się nie męczy.
Sylwia jak u Ciebie???? Emilka ząbki wyszły??? ty kuna zaginęłaś w akcji
reklama
kacperek i fasolka
Czesc dziewczynki ale mnie tutaj dawnoooooooooooooooooo nie bylo oj bardzo co chcialam napisac to mala mi nie dawala ale mam nadzieje ze uda mi sie tutaj wrocic
widze ze duzo nowych mam przyszly ie pojawilo witam eserdecznie no nic poki co uciekam spac dobranoc
widze ze duzo nowych mam przyszly ie pojawilo witam eserdecznie no nic poki co uciekam spac dobranoc
Podziel się: