reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2010

Na szczęście wczoraj miałam wizytę :-) Ponoć wszystko OK i moja ciąża już nie jest zagrożona:-) Ponad to dowiedziałam się, że jednak mały jest starszy o jakiś tydzień... ciekawe tylko w jaki sposób skoro nie miałam USG...?:zawstydzona/y:
Zastanawiam się powoli nad pierwszymi poważniejszymi zakupami dla mojego szkraba :happy2:

reklama
Witam. Nazywam się Karolina, jestem ze Świebodzina, termin mam na 2 lipca 2010.
Co prawda wpisałam się już w okolicach Z.G. ale jakby co to w Z.G. też mieszkałam 5 lat i troszkę się czuję zielonogórzanką :).

Witam Gorąco wszystkie przyszłe Mamusie :-)
Postanowiłam dołączyć do Was ;-)
Termin porodu mam na 6 sierpnia 2010 :-):-):-)
Już nie mogę sie doczekac kiedy Moj Maluch bedzie z Nami :-p
Pozdrawiam Wszytskich!!!

Witam wszystkie przyszłe mamusie. Chciałabym dołączyć do waszego grona. Jestem w 23 tygodniu ciąży bliźniaczej:) Będę mamusią chłopca i dziewczynki. Jestem z Zielonej Góry i zamierzam rodzić w Zielonej Górze. Do tej pory ciążę prowadzili mi lekarze z innego miasta ale, że poród będzie w Zielonce to chciałabym się zdecydować na dalsze prowadzenie ciąży właśnie tutaj. Nie dokonałam jeszcze wyboru więc może pomożecie mi wybrać kogoś solidnego z głową na karku ;)

Somiracle i Apie, witamy serdecznie :-)

Somiracle, masz jeszcze dość sporo czasu do porodu mam nadzieję, że czas z nami wykorzystasz maksymalnie w celu zdobycia wiedzy dotyczącej ciąży:tak: Pisz nam o wszystkim, co by się nie działo jesteśmy z Tobą:cool2:
Droga Apie, z pewnością jak się zjawi, któraś z dziewczyn na forum to jeszcze Ci poleci zaufanego lekarza. Ja chodzę do dr Soroczyńskiego do Aldemedu na deptaku i jestem bardzo zadowolona. Trzymam kciuki za Twoje dzieciaczki! Pewnie już kopią?? Ciekawa jestem czy jak jest ich więcej to mocniej czujesz kopniaczki??:-p

Buziaki kochane!:-)

reklama
Witam wszystkie przyszle i obecne mamusie :-)
Jako, ze pochodze z okolic ZG a sama ZG znam prawie jak wlasna kieszen ;-) to pozwolilam sobie do Was dolaczyc.Jestem mama 2 letniego Szymona i obecnie oczekuje kolejnego dziecka..jestem w 5 tyg. ciazy:tak:.Na stale od ponad 3 lat mieszkam z moim partnerem i synkiem w Wielkiej Brytanii.Czesto odwiedzam PL.Mam w planach leciec w odwiedziny w marcu jak sie troche wypogodzi, mina mrozy i sniegi...bo zasypalo Was rowno:sorry2:;-)

Do góry