reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Witam, jestem mamą 2.5 letniej Zuzi, do tej pory udzielałam się tylko na forum Wrzesień 2009.

Może mi coś doradzicie, bo nie wiem co mam wybrać. W moim miejscu zamieszkania w szkole podstawowej jest utworzone 2 lata temu przedszkole dofinansowane w całości z UE. Wszystko byłoby ok gdyby nie najlepsze warunki
tam panujące. Salki dla dzieci ok, kadra wykształcona z doświadczeniem ale jak weszłam do wc to myślałam żeby szybko uciekać. I teraz pytanie, czy wybrać blisko domu ok 500 metrów, czy dowozić do centrum miasta ok 6 km do dobrego poleconego przedszkola?
z góry wielkie dzięki za rady :happy:

reklama
ojejku ja zawsze na pierwszym miejscu stawiam na czystość szczególnier jeśli chodzi o moje dziecko. a może w tym przedszkolu wystrczy napomnieć że toalety nie sa dostosowane do maluszków i może coś się zmieni a ty nie będziesz musiała dowozić Zuzi 6km.
powodzenia życzę

generalnie to wc jest dostosowane, małe sedesiki, niziutkie zlewy, ale łazienka powinna dzieci zachęcać do korzystania z niej, powinna być jasna i pachnąca, a nie ponura, pachnąca chlorem i innymi odkażaczami. :crazy:

mirian skoro na łazienka jest odrażająca to ja bym tam dziecka nie posyłała:sorry:chociaż z tego co piszesz to jest czysta?może maja w planach malowanie ?warto zapytać;-)

hej kobietki u nas dziś słońce z małym wyjdziemy na spacer a co trzeba korzystać:-D

Potrzebuje pomocy.... Chciałabym małego zacząć sadzać na nocnik lecz on sam nie chętnie siada a jeśli już usiądzie to nie chce zejść. Moje pytanie brzmi jakie sygnały były od Waszych pociech

cześć a co tu dzisiaj tak cicho,
u nas ospa przechodzi, juz niie moge się doczekać spacerku bo pogoda sliczna ,dzisiaj w londynie +16 a my siedzimy w domu(ach jaka szkoda)
poza tym ja mam straszną migrenę od samiuskiego rana i ledwo wytrzymuję
a co tam u was??????:-)

Mamuśka my korzystamy z pogody, pierwsze w tym roku babki na plaży zaliczone:-p, znaczy na plaży już byłyśmy, ale babek nie robiłyśmy, bo jednak troszkę chłodno było, dzisiaj też wieje, ale cieplusio

reklama
Do góry