reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

mój też ostatnio coś świruje za bardzo ale u nas to raczej na brak spacerków nie ma gdzie sie wyszaleć no i drażnią go ząbki:sorry:
u nas najgorsze jest ten krzyk i jak robi sie gumowy:sorry: ma takie swoje napady
no to by do siebie pasowali z tym krzykiem
moj to nawet nie chce jesc, pluje jedzeniem wszystko bleeeee :no:
trzeba silnego charakteru zeby przy nim w psychiatryku nie wyladowac...:laugh2:
jak ja zazdroszcze mojemu S ze on w pracy......:tak:

reklama
no mój maluch zaczął lepiej jeść ale czasem coś mu odbija i pluje ślina:eek: tak dla żartów:eek:
No ja czekam na lepsza pogode to z nim wyjde na spacer on sie wybiega a ja odpoczne od tych wrzasków krzyków itp:-D

Wszystkie czekamy jak widzę na wiosnę i możliwość dłuższych spacerków:):):)

Byłyśmy u lekarza z tym Ani odparzeniem i dostałyśmy maść z antybiotykiem, a jaki był ryk przy badaniu:no:, ale tego się spodziewałam. Poza tym dzisiaj taka jest zabawna, padam, jak mi śpiewa piosenki albo coś opowiada

byle do 19-00 a potem fajrant.....:-D
my dzis zaliczylismy 2,5 godz spaceru ale i tak ma diabła w portkach.....:sorry:
milego wieczorku
w pon przyjedzie moja mama...:tak::tak:

Mój póki co nie śpi
jejciu jak ja bym chciała ze swoim na tak długo wyjść.........kurcze mogło by przestać wiać:sorry:
Beata czyli odwiedzinki sie szykuja;-):-)

Beata mam do ciebie pytanko , chodzi mi o gancjane maz kupil na alkoholu czy mogę ją stosować na twarzy małej czy tylko wodny roztwór w obrębie śluzówek i głowy się stosuje?
a i jeszcze jeśli pojawią się krostki w buzi to tez tam się smaruję?

Beata mam do ciebie pytanko , chodzi mi o gancjane maz kupil na alkoholu czy mogę ją stosować na twarzy małej czy tylko wodny roztwór w obrębie śluzówek i głowy się stosuje?
a i jeszcze jeśli pojawią się krostki w buzi to tez tam się smaruję?

do buzi i kolo oczu na wodzie, na glowe dawalam i twarz dawalam na alkoholu.

do Beata :a możesz mi podpowiedzieć jak to jest z ta kąpielą, lekarz powieział żebym robiła małej prysznic z letniej wody co 2 dni. a i wyczytałam co mnie zdziwiło trochę że trzeba posciel zmieniać codziennie, co Ty o tym sadzisz. piszę do ciebie bo masz to za soba a mnie te krosty przerażaja.
bardzo ci dziękuję za odpowiedzi!!

reklama
Do góry