reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
cześć mamusie co u was dzisiaj słychać- jak tam wasze rozrabiaki .
my jutro już wyjdziemy na dwór, strupki po ospie poodpadały prawie wszystkie, oby tylko pogoda dopisała bo podobno ma być chłodniej. u nas dzisiaj deszczowo i nie za ciepło.

My już po pierwszym spacerku małego przeciągnęłam ale adnie szed za rączke potem odwiedziliśmy plac zabaw raz zrobił tylko scene jak mieliśmy już z niego wychodzić ale do opanowania ryk trwał nie cae 2 minutki;-)
słoneczko ślicznie świeci fakt czuć jeszcze to mroźne powietrze ale jest pięknie

Ojejcia to poprawy humorku dla Ani
mojemu wychodzi już ostatnia 5 troche mniej je znowu i ma chwilowe napady złości ale źle nie jest za godzinke jeszcze wyjdziemy na dwórek:tak:
a gdzie reszta dziewczyn hello?odezwijcie?
co tam u was jak dzieciaczki?

cześć dziewczyny, u nas dzisiaj słonko świeci ale jest taki porywisty wiatr i mrożny że nie brałam małej,
wyjdziemy jak sie troszkę uspokoi na dworku.
Asieńka a co to że a
Anula się nie wyspała? za krótko czy nie mogła spać?
moja też w nocy jakoś płakała przez sen, ale o poranku juz była cała w gotowości do zabawy.
Aguśka miłego spacerku.

reklama
Mamu ska za krótko spała:-p, bo tylko 11 godzin, jak śpi krócej niż 12 to właśnie ma najczęściej takie złe dni, ale zaraz ogarnę trochę sypialnię i łazienkę i pójdziemy pograć w piłkę w ogródku

Do góry