reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
cześć mamusie co u was dzisiaj słychać- jak tam wasze rozrabiaki .
my jutro już wyjdziemy na dwór, strupki po ospie poodpadały prawie wszystkie, oby tylko pogoda dopisała bo podobno ma być chłodniej. u nas dzisiaj deszczowo i nie za ciepło.

My już po pierwszym spacerku małego przeciągnęłam ale adnie szed za rączke potem odwiedziliśmy plac zabaw raz zrobił tylko scene jak mieliśmy już z niego wychodzić ale do opanowania ryk trwał nie cae 2 minutki;-)
słoneczko ślicznie świeci fakt czuć jeszcze to mroźne powietrze ale jest pięknie

Ojejcia to poprawy humorku dla Ani
mojemu wychodzi już ostatnia 5 troche mniej je znowu i ma chwilowe napady złości ale źle nie jest za godzinke jeszcze wyjdziemy na dwórek:tak:
a gdzie reszta dziewczyn hello?odezwijcie?
co tam u was jak dzieciaczki?

cześć dziewczyny, u nas dzisiaj słonko świeci ale jest taki porywisty wiatr i mrożny że nie brałam małej,
wyjdziemy jak sie troszkę uspokoi na dworku.
Asieńka a co to że a
Anula się nie wyspała? za krótko czy nie mogła spać?
moja też w nocy jakoś płakała przez sen, ale o poranku juz była cała w gotowości do zabawy.
Aguśka miłego spacerku.

reklama
Mamu ska za krótko spała:-p, bo tylko 11 godzin, jak śpi krócej niż 12 to właśnie ma najczęściej takie złe dni, ale zaraz ogarnę trochę sypialnię i łazienkę i pójdziemy pograć w piłkę w ogródku

Do góry