reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Dzień dobry wszystkim mamusiom.

Ja dopiero się rozkręcam,bo wstalismy z lekkim opóźnieniem czyli przed 9.Jeszcze nie jedlismy śniadania.:szok::szok:
Ja już chyba wspominałam,że mój maluch zapisany był do żłobka i się dostał,ale na moje szczęście udało mi się przepisać go do przedszkola i teraz jestem bardziej zadowolona.:tak::tak:
Z jednego się cieszę z innego martwię.Wczoraj byliśmy na USG i lekarz stwierdził u małego wodonerczowo zmienioną nerke.Po tej wiadomości jakoś trudno mi się pozbierać.Ale już jestesmy umówieni na wizytę do urologa dziecięcego:-:)-:)-(

reklama
Wczoraj byliśmy na USG i lekarz stwierdził u małego wodonerczowo zmienioną nerke.Po tej wiadomości jakoś trudno mi się pozbierać.Ale już jestesmy umówieni na wizytę do urologa dziecięcego:-:)-:)-(
Uuuu nie brzmi to ciekawie :-(. Oby urolog okazał sie dobrym specjalistą i zaradził szybko. Ja to bym każdy ból dziecka przejęła na siebie by dziecko nie cierpiało....żal patrzeć nawet jak bobas męczy sie z katarem:-(

Ika no to rzeczywiscie grozna sytuacja, ale ja lubie burze, wprost uwielbiam to powietrze i cieply deszczyk w lato :-) Mojemu szwagrowi rok temu piorun po instalacji poszedl i swiezo po remoncie poszly wszystkie kable i instalacje i kompa spaliło.... i musial znowu wymieniac kable i kuc sciany :/

Atra to ja trzymam kciuki zeby sie wszystko sdzybko wyjaśniło i zdrowka dużo

Wlasnie wlaczylam "świat według dziecka" czyli Superniania dla starszych, moze cos sie naucze.... na mojego 8-latka

Uuuu nie brzmi to ciekawie :-(. Oby urolog okazał sie dobrym specjalistą i zaradził szybko. Ja to bym każdy ból dziecka przejęła na siebie by dziecko nie cierpiało....żal patrzeć nawet jak bobas męczy sie z katarem:-(

Ja też najdrobniejszy ból wzięłabym na siebie gdybym tylko mogła.Ale w przypadku wodonercza wszystko odbywa się bezobjawowo.Dzisiaj dowiedziałam się od rodzinnej,że już nawet na USG jak byłam w ciąży,ginekolog mógł to wybadać-ale nie wybadał.A o specjaliście do którego jedziemy niewiele wiem,okaże się dopiero po wizycie.Czytałam troche opinii na jego temat,ale jak zwykle zdania są podzielone.

witam, ja jestem tu nowa i trafiłam na wątek mam 2i 3 latków. Moja Ewela za kilka dni skończy 2 lata, więc chyba mogę się tu dopisać, a 10 maja miał się urodzić Krzyś, ale jak na razie to nie bardzo mu się spieszy. Pozdrawiam wszystkie mamy.

witam, ja jestem tu nowa i trafiłam na wątek mam 2i 3 latków. Moja Ewela za kilka dni skończy 2 lata, więc chyba mogę się tu dopisać, a 10 maja miał się urodzić Krzyś, ale jak na razie to nie bardzo mu się spieszy. Pozdrawiam wszystkie mamy.
cześć,zapraszamy:-D

a umnie ciemno,ulewa i grzmi:szok:ledwo zdążyłam a i tak zmokłam:sorry2:

Opisze wam historyjkę jaka ostatnio miała miejsce żebyście mniej więcej wiedziały jaki jest mój Adaś. Otóż z reguły zwraca się on do nas tonem rozkazującyn. Np. "powoź mnie na jowejku!" a ostatnio wpychał się mojemu tacie na fotel i mówi do niego (łagodnym głosikiem: "pziesiuń się dziadku". My w szoku. M mówi do niego: "Adasiu, jak Ty ładnie mówisz" a na to Adaś: "NIe mówię ładnie. Mówię brzydko. Dupa, dupa, dupa" :-D:-D:-D
No i to właśnie cały Adaś. Oczywiście próbowaliśmy sie z tego nie roześmiać ale ciężko było!
Popłakałam się ze smiechu :-D:-D:-D:-D

Witamy, pozdrawiamy, zapraszamy :-):tak:

Zosia właśnie utulona w łóżeczku...boję się jednak, że przy tym poziomie huku to nie za wiele pośpi :-(. Już widzę reakcję męża na dziurę jaką zrobili "fachowcy" w kuchni. Jest deko większa niż powiedzieli...ojj już im współczuję.
Heh... Współczuję tej dziury :dry:

U nas się zachmurzyło i pewnie spadnie deszcz :sorry2: Bleee :baffled:

reklama
Do góry