reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
ja juz piony przerabialam, naszczescie mam oddzielnie lazienke z kibelkiem i piony ida w sciance dzialowej zakryte, ale ekrany sa zdejmowalne wiec nic mi nie popsiuli, tzn tylko plytki przy kranach no i teraz sa dziury bo te plytki to 15 lat temu kladzione i juz takich wzorow i wymiarów nie robią :-/
czyli u mnie będzie tak samo :-(

Ika współczuję ci tych temontów... My na szczście weszliśmy do nowego bloku...więc chyba nie trzeba nic wymieniać :?
jesli nie zapchacie ;-)

ale Cię tu dawno nie było...
cześć:-)
hej :-) no nie było...ale juz jestem, tzn. znikam już bo Zosia sygnalizuje, że koniec drzemki co oznacza, że obiadek idziemy jeść.

Uciekam kobietki...miłego dzionka i do kilknięcia :-)

Witam dziewczyny!
Podczytuję was od jakiegoś czasu i w końcu nabrałam odwagi aby się przyłączyć. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Jestem mamaą Adasia, który 26 listopada skończy 3 latka a we wrześniu (teoretycznie 02 września) urodzę drugiego łobuza. Pozdrawiam!

Hej.
Witam nowe mamusie :tak::-)
Od jutra postaram się częściej zaglądać, żeby być na bieżąco :tak:

U nas było dzisiaj tak gorąco...:baffled: Jak po pracy wsiadłam do auta to myślałam, że się zagotuję - 34 stopnie :szok: i zaduch okropny :baffled: A zanim klima trochę schłodziła to już byłam w domu :dry:

A co to nikogo nie ma :confused: Śpicie już wszystkie czy co ??

hehe a dziś jak z pogodą u ciebie :confused:;-) bo u mnie znowu upał

ale duże i śliczne masz Aniu zdjęcie w podpisie ja myślałam że ty nam zdjęcie synka pokazałaś hehe a potem patrzę a to podpis :-D
pogoda tak sobie nijaka..
dziękuję,myślę nad zmianą zdjęcia ale czasu brak:sorry2:

a ja dziś dowiedziałam się,że do naszego przedszkola było 200 podań a dostało się 40 dzieci,wyniki dopiero w poniedziałek - już trzeci raz przekładane-teoretycznie miały być 15.................

Doberek :-)

Stopery do uszu pilnie poszukiwane! Masatla...jest taki chałas w bloku, że :szok:. Nie wiem co będzie jak wejdą do naszego mieszkania. Zosia już przerażona chodzi i pokazuje na drzwi.

reklama
atra ja tez kocham byurze, tylko ostaqtnio niestety przegapilam najlepsze momenty bo leżałam w wannie. a potem juz tylko padało.... ale uwielbiam jak gromy walą i sie jasno jak w dzien robi... te letnie burze takie są :D

a co do przedszkola to faktycznie ciężko, ale jeszcze rok mam wiec spokojnie.
pozatym mysle ze bede miala szanse na miejsce. bo pod blokiem mam zespół szkolno-przedszkolny. Kuba tam chodzi to 1 klasy.ja tam chodzilam do szkoly, a dyrektorem jest moja wychowawczyni była :-) wiec coś sie zachachmęci jak bedzie trzeba

dla mnie narazie najgorsze jest to ze w wakacje mi sie konczy kasa z wychowawczego i potem rok jeszcze bezplatnego mam.... i bede sie bujac... ehh... niby z mamą mieszkam ale ona nie zostanie z dziecmi, zreszta ja nawet nie chce zeby z nią zostawaly....
szkoda ze ta praca w domu taka ciężka do zdobycia....

Do góry