reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Witajcie ponownie dzisiaj!!
Mała ogląda bajkę, ja z grubsza sprzatnęłam no i mam maleńką chwileczkę dla Was.
Kuxa masz fajną różnicę wieku między dzieciakami, też bym tak chciała ok 6 letnią. Nawet czasem chciałabym większą, ale boję się, że wtedy będę za stara:baffled:.

Ika no niestety taki urok bloków, u mnie też wymieniali w pionię jakąs rurę w kuchni, ale na szczescie u mnie na samej górze (4 pietro) jakies wielkie kucie nie było potrzebne.

cieszcie sie cieszcie, moja kolezanka w tym samym bloku ma kawalerke i jeden pokój dzieli ściane z łazienką (1łazienka kibelek+reszta) i rury szły w tej scianie... we wszystkich tych kawalerkach pół ściany wyburzali zeby sie do rur dostac bo od strony łazienki nie było jak... i to dopiero był hardcore.... szczegolnie jak ktos dopiero co remont robił jak ona. bo to bloki z duzej płyty lata 80-te....

a co do różnicy wieku to powiem ci mikusia ze za stara nie bedziesz... no bez przesady :-)
a ta roznica wcale nie taka fajna
Xawek ma 2 lata, Kuba 8 . Mały ma bunty 2-latka i poprostu trzeba go miec na oku 24h! a Kuba poszedl do pierwszej klasy i tez go trzeba pilnowac bo takich rzeczy tam uczą (koledzy na przerwach) ze glowa mala.... 2 dzienniczki pełne uwag juz mam, ciągłe narzekanie nauczycieli i wizyte u psychologa za 2 tyg.... tak więc wiesz.....
teraz widze ze albo sie przemęczyc z małą różnicą (bo to dwoje na pieluchach mleku itp) albo poczekac dłużej....
Kuba owszem czasem pomoże, ale w gruncie rzeczy bardziej 8-latek zniża sie do poziomu 2-latka niz odwrotnie ;-)

A dobry wieczor dobry..;-)
Ja tez mam chwilke dzieciaczki baje na dobranoc oglądaja:-) Dzis bylismy z synkiem zapisac sie do przedszkola i 8 czerca idziemy pierwszy raz, ja mam stresa a on plakał ze nie mogł zostac hehe:-D
Co do róznicy wieku u mnie jest około 7 lat, corka ma 10 skonczyła niedawno, i nie narzekam, tez sa trudne dni, ona zaczyna okres buntu, synek teraz tez nas wyprubowuje na ile moze se pozwolic, jest roznie, ale córka duuuzo mi pomaga i chyba wole tak niz dwoje maluszków ;-)
pozdrawiam i milego wieczorku, ja dzis chyba jakies winko wyciagnę :happy2:

reklama
no ja też na chwilkę:-D
dziś dla odmiany M usypia Bączka - a co:-D

winko powiadasz...u nas też jest ale chyba na piwko się skuszę coby za szybko nie usnąć;-)

Do góry