reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!! Wlasnie wrocilysmy od lekarza Natalka byla bardzo dzielna dwie szczypionki w dwie raczki i tylko troske postekala. Pytalam lekarke o te zabki powiedziala ze jest to mozliwe bo Natalka ma troszke na puchniete dziaselka.Jeszcze dzis nas czeka USG bioderek na 11.20. I znow dzwigac ten ciezki wozek:wściekła/y:

reklama
MamaNatalki - naparwdę śliczna ta Twoja niunia i wcale nie taka grubuitka. Potem moze nagle pzrestać jej rosnąć waga.
A oto obiecane fotki - wzajemne karmienie się :-) , wojna o tik taki

Witam,

Jak tak piszecie o serialach, to ja to chyba zacofana jestem. Wciaglnelam sie w stare odcinki Na dobre i na zle... Magde, to bym sobie moze i poogldala, ale jakos nigdy nie pasuje mi czas emisji :-(

U nas zaczely sie choroby, narazie spokojnie. Ja prze weekend, ale juz super, a Sonia cos pokaszluje, ale spokojnie mimo zimna wychodzimy na dwor, w koncu nie bedziemy sie kisic w domowych bakcylach :no:

Iza narzekasz na grzanie w piecach... TO uwiez, ze zazdrszcze Ci. Wprawdzie w tym roku wczas grzac zaczeli i narazie nazekac nie moge, ale jak zima bedzie w pelni, to w domu mam ok 18 C, bo tak mi slabo grzeja, a ja dorzucic nie moge by bylo cieplej :wściekła/y: A place za to marne ogrzewanie przez caly rok i to kolosalne sumy jak dla mnie :wściekła/y:

Jutro wybieram sie na bilans dwulatka. Cikawe jak tam wzrost i waga Soni :confused: Mam nadzieje, ze juz lepiej, ostatnio bardzo ladnie zjada mi obiady :happy:

Przesadna nie jestem wiec sie pochwale. Chyba zalapalam w koncu prace :-) Jutro sie wszystko okarze. Mam teraz tylko wielki problem, kto mi sie Sonia zaopiekuje i to juz od jutra :szok:

Pozdrawiam,

My już po spacerku. Ale zimno! Dobrze, że słońce świeci :-)

Martynka doskonali się w pełzaniu, wczoraj "biegała" za siostrą, a dziś "przeszła" z jednego pokoju do drugiego :-D :laugh2:
Zaczyna już też gaworzyć. Najczęściej jak jest głodna to się po swojemu skarży : "Ajdajdajdaj" :tak:

Właśnie dzonili ze szkoły, że Daria ma stłuczony łokieć i nie wiadomo czy nie trzeba będzie go prześwietlić. Boli ją przy zginaniu. Moja pociecha podobno nie płacze, jest dzielna i postanowiła, że zostanie do końca lekcji. Ale chyba dla świętego spokoju pojedziemy z nią na pogotowie. :-(
To są właśnie uroki macierzyństwa...

czesc wam laseczki;-)
kurcze jak z rana było ximno chyba przymrozek bo jak poszłam z psem to aż mi ucho bolało :szok:z tego zimna trzeba się pomału przyzwyczajać buuuuuuuu.
Dzis zmiksowałam kapuche białą i zrobiłam okłady na piersi, oczywiście na zasuszenie pokarmu .O boże co za smrud, mój chłop odrazu okna potwierał i wygonił mnie z pokoju gdzie komp jest :-D dobrze ze to tylko trzymałam 30 min pare dni takie okłady i mysle że zniknie bo jak nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kubusiowa wiesz ze masz nawet racje z tymi portkami przecież mnie nie wyżucą z przyjęcia no nie:-)a tak to też elegancko;-)
mamaboo ja nosze 38/40 zależy co i jaki producent bo różnie z tym bywa, dzieki za pomoc ale kubusowa mnie przekonała i pójde w portkach .Ale jeszcze do czerwca kupe czasu duzo moze sie zdarzyc;-):-) fotki super ,mały ma fajna koleżanke widać że sie lubią .jaka mina super wyszłaś.;-)
mama natalki bobo śliczniutkie :-)
mokate jak tam Dari ręka mam nadzeje że nic powaznego:-(
sandros daj jutro cynk co i jak z tą pracą?A babcia nie mogła by się zająć Sonią?
Ciekawe jak ewcik po roczku?
Kurcze dziś dzien serialowy :-) ciekawe jak Tam bedzie madzia a Piotruś ?ciekawi czy bedą razem .Czytałam ze bedzie mało wystepował w tej czesci,szkoda ale on jest przystojniak:szok: cicho nic nie pisałam:-D:-D:-D

reklama
shinue napisz mi czy dr łaska fajna jest ,wiem że tam do nie to sie czeka z miesiąc ale moja znajoma szuka gin dobrego a zarazem co ma dyżury w szpitalu .:-)

Do góry