reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!! Wlasnie wrocilysmy od lekarza Natalka byla bardzo dzielna dwie szczypionki w dwie raczki i tylko troske postekala. Pytalam lekarke o te zabki powiedziala ze jest to mozliwe bo Natalka ma troszke na puchniete dziaselka.Jeszcze dzis nas czeka USG bioderek na 11.20. I znow dzwigac ten ciezki wozek:wściekła/y:

reklama
MamaNatalki - naparwdę śliczna ta Twoja niunia i wcale nie taka grubuitka. Potem moze nagle pzrestać jej rosnąć waga.
A oto obiecane fotki - wzajemne karmienie się :-) , wojna o tik taki

Witam,

Jak tak piszecie o serialach, to ja to chyba zacofana jestem. Wciaglnelam sie w stare odcinki Na dobre i na zle... Magde, to bym sobie moze i poogldala, ale jakos nigdy nie pasuje mi czas emisji :-(

U nas zaczely sie choroby, narazie spokojnie. Ja prze weekend, ale juz super, a Sonia cos pokaszluje, ale spokojnie mimo zimna wychodzimy na dwor, w koncu nie bedziemy sie kisic w domowych bakcylach :no:

Iza narzekasz na grzanie w piecach... TO uwiez, ze zazdrszcze Ci. Wprawdzie w tym roku wczas grzac zaczeli i narazie nazekac nie moge, ale jak zima bedzie w pelni, to w domu mam ok 18 C, bo tak mi slabo grzeja, a ja dorzucic nie moge by bylo cieplej :wściekła/y: A place za to marne ogrzewanie przez caly rok i to kolosalne sumy jak dla mnie :wściekła/y:

Jutro wybieram sie na bilans dwulatka. Cikawe jak tam wzrost i waga Soni :confused: Mam nadzieje, ze juz lepiej, ostatnio bardzo ladnie zjada mi obiady :happy:

Przesadna nie jestem wiec sie pochwale. Chyba zalapalam w koncu prace :-) Jutro sie wszystko okarze. Mam teraz tylko wielki problem, kto mi sie Sonia zaopiekuje i to juz od jutra :szok:

Pozdrawiam,

My już po spacerku. Ale zimno! Dobrze, że słońce świeci :-)

Martynka doskonali się w pełzaniu, wczoraj "biegała" za siostrą, a dziś "przeszła" z jednego pokoju do drugiego :-D :laugh2:
Zaczyna już też gaworzyć. Najczęściej jak jest głodna to się po swojemu skarży : "Ajdajdajdaj" :tak:

Właśnie dzonili ze szkoły, że Daria ma stłuczony łokieć i nie wiadomo czy nie trzeba będzie go prześwietlić. Boli ją przy zginaniu. Moja pociecha podobno nie płacze, jest dzielna i postanowiła, że zostanie do końca lekcji. Ale chyba dla świętego spokoju pojedziemy z nią na pogotowie. :-(
To są właśnie uroki macierzyństwa...

czesc wam laseczki;-)
kurcze jak z rana było ximno chyba przymrozek bo jak poszłam z psem to aż mi ucho bolało :szok:z tego zimna trzeba się pomału przyzwyczajać buuuuuuuu.
Dzis zmiksowałam kapuche białą i zrobiłam okłady na piersi, oczywiście na zasuszenie pokarmu .O boże co za smrud, mój chłop odrazu okna potwierał i wygonił mnie z pokoju gdzie komp jest :-D dobrze ze to tylko trzymałam 30 min pare dni takie okłady i mysle że zniknie bo jak nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kubusiowa wiesz ze masz nawet racje z tymi portkami przecież mnie nie wyżucą z przyjęcia no nie:-)a tak to też elegancko;-)
mamaboo ja nosze 38/40 zależy co i jaki producent bo różnie z tym bywa, dzieki za pomoc ale kubusowa mnie przekonała i pójde w portkach .Ale jeszcze do czerwca kupe czasu duzo moze sie zdarzyc;-):-) fotki super ,mały ma fajna koleżanke widać że sie lubią .jaka mina super wyszłaś.;-)
mama natalki bobo śliczniutkie :-)
mokate jak tam Dari ręka mam nadzeje że nic powaznego:-(
sandros daj jutro cynk co i jak z tą pracą?A babcia nie mogła by się zająć Sonią?
Ciekawe jak ewcik po roczku?
Kurcze dziś dzien serialowy :-) ciekawe jak Tam bedzie madzia a Piotruś ?ciekawi czy bedą razem .Czytałam ze bedzie mało wystepował w tej czesci,szkoda ale on jest przystojniak:szok: cicho nic nie pisałam:-D:-D:-D

reklama
shinue napisz mi czy dr łaska fajna jest ,wiem że tam do nie to sie czeka z miesiąc ale moja znajoma szuka gin dobrego a zarazem co ma dyżury w szpitalu .:-)

Do góry