reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!!Ja mam dosc moja Natalka od dwoch dni jest nie do wytrzymania ciagle placze spi mi w dzien po 10-20minut a spala trzy razy dziennie i to ponad godzinke nie wiem co jej jest. Kolek nie ma kupke robi brzucho nie boli. Opadam juz z sil a jutro do lekarza najpierw na szczypionke a pozniej USG bioderek oby jutro moja dzidzia miala lepszy dzien. A mam pytanko ile dziecko ma gdy dostaje zabkow??Jest to mozliwe zeby dostac w 3miesiacu??

reklama
hejka

Dzisja rano nie miałam czasu tu zaglądac i oczywiscie tyle postów że:szok: ;-).
Witam nowa koleżanke efilo gratki że za kilka miesiecy sotaniesz mamusią napisz wiecej o sobie a tak wogóle to skąd jesteś?

Dziękujemy za życzonka i gratki z pierwszego zębolka:-)

oliwka - ja nie wiem czy u nas są jakieś wypozyczalnie sukien:confused: a tak wogle to czemu nie ozesz iść w spodniach:confused: ja tez uwielbiam spodnie:tak:

kaska - a jakiem wady twoim zdaniem ma fotelik maxi cosi "tobi":confused: :eek:

mama Nataliki - wiek maluszka jest bardzo zróżnicowany co do ząbkowania, mój Kubus jak skończył 3 m-c to dziasełka mu bardzo nabrzmiłąy i juz myslałam że ząbki wyjda a tu skończyło sie tylko na tym że wyszło cos jak biała kropeczka i dopiero teraz "wykluł" sie ząbek:-). Ale jest to mozliwe ze dziecko juz w 3 m-cu moze zacząc zabkowanie:tak: czyzby u was juz to nastąpiło?

iza - Oliwka ma racje połączenie niektórych owoców działa wzdymająco, kiedyś natknęłam sie na artykuł o owocach i ich łączeniu:tak: ale Karolince pewnie nic nie zaszkodzi bo to "Mały Łowca Smaków":happy: :cool2:

mokkate - ale fajne dziwczyny, Martynka wie co zdrowe!!!!:happy:

karolinna - ale fajnie masz z tą wałówką, obiadki z głowy czyli masz więcej czasu to pisz posty i wklejaj gify bo sa zawsze w temacie super zdradź stronke:tak: :-)

aha zapomniałam kupiliśmy Kubusiowi nocnik :tak: ale był zadowolony :-) tylko jeszcze nie wie do czego to służy:-D :laugh2:

Bylismy dzisiaj w Wodzisławiu w BRZDĄCU (skalep dla dzieci) chcielismy kupic nowy wózek z JENE ale cosik mi w nim nie grało a jeszcze niedawno byłam nim zachwycona, nie rozmumiem tego:confused: :dry: :baffled: i w czwaretek chyba jedziemy do Zabrza, własnie dziewczyny Z Zabrza gdzie jest jakas duza hurtownia dla dzieci (wózki, akcesoria, ubranka itp)

Kubusiowa mam nadzieję że Karolci nic nie będzie, jak na razie jest ok. A w Zabrzu jest jakaś hurtownia bo Baska sie w niej zaopatruje, niestety ja nie wiem gdzie :confused: ale Basia na pewno CI powie :tak:

MamaBoo też dostałam adres-dzięki :tak: chociaż go znam :-D ale rzecz jasna że wysłałaś do wszystkich :cool2:

MamoNatalki całkiem możliwe że zabki, lekarz rozwieje Twoje wątpliwości, Karolince wyszły dwa pierwsze ząbki jak miała 4 miesiące i tydzień i od tej pory cisza.

Teraz serialek leci, potem następny a potem Majewski, więc zajrze dopiero może jak sie skończy. Na razie!

no to kochane ja zmykam, mam zaległe dwa odcinki Magdy M to sobie ogladając połącze przyjemne z pożytecznym czyli film i prasowanko:-)

Spokojnej nocki:tak:

kubusiowa właśnie w tym sęk że dali do zrozumienia ze to maja być stroje balowe:szok::wściekła/y::confused::baffled:niewiem co oni robią za wesele :confused: co za wymogi pierwszy raz spotkało mnie cos takiego :szok:

Kubusiowa: my jutro tniemy do Zabrza. jedziemy do Bociana i bodajże to ul. Roosvelta.
a co do fotelików - źle napisałam, nawet nie szło o wady, bo w sumie i tobi i king to najlepsze foteliki - bardziej mi szło o moje dziwne odczucie w stosunku do zamontowanego na stałe zagłówka. zaczełam kombinować czy brzdącowi 15-18kg ie będzie przeszkadzać. w roemerze nie podoba mi sięoddzielenie siedziska od podstawy w celu zapięcia pasa. wydrukowałam sobie testy z niemieckiej strony adac i myślę ciężko.

reklama
Do góry