reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Oliwka myślę że Kubusiowej chodziło o to że ma nagrane te odcinki :-D
Kubusiowa i jak tam połączenie przyjemnego z pożytecznym :confused: ;-)

Brrr ale już zimno na dworze, dziś zmarzliśmy na spacerku :( a w domku tez nie za ciepło :(

Ja też już do wyrka spadam! Dobranoc! Do jutra!

to ja DZISIAJ pierwsza:-D :laugh2: :-D :laugh2:
iza - ale z ciebie bystrzak:tak:, dwa odcinki na raz to niezłe kino:-) mam wszystko poprasowane a następne sie suszy ale teraz to bedzie na bieżąco bo przez remont to mi sie nazbierało:dry:

oliwka - e tam to żadna gafa:no::-) , moze ja żle to napisałam:zawstydzona/y:, a z tymi strojami to fakt przesadzili:wściekła/y: ja bym i tak poszła w spodniach sa teraz takie eleganckie do tego jakis fajny gustowny gorsecik, szal, szpileczki i strój jak sie patrzy:tak: nie przejmowałabym się żadna kiecą:cool2:

kaśka - a te pierwsze foteliki to niby tez do roku lub 13 kg i co dotrwałaś:confused: e:no: życze udanych zakupów jutro my chcemy w czwartek jechać więc daj znac jak dojechać i co tam fajnego jest:tak:

mariola - co sie dzieje:confused: czyzby rodzinka zabroniła Ci całkowicie dostepu do kompa:confused: :-( odezwij sie jak tam remont a przede wszystkim jak sie "czujecie"

to ja też juz zmykam do wyrka papapapa

to ja dziś druga.

Kubusiowa: masz zupełną rację. jak na razie prym wiedzie tobi. a napisz mi czy z tobiego Kuba widzi bez problemu co sie dzieje na zewnątrz auta?

to ja dziś druga.:-)

Kubusiowa: masz zupełną rację. jak na razie prym wiedzie tobi. a napisz mi czy z tobiego Kuba widzi bez problemu co sie dzieje na zewnątrz auta?

Piotrek rządzi od 4.23

Witam kobietki !
Oskarowi chyba ząb wychodzi, bo ma coś ostrego u góry :"Pokaż!" - krzyk i ucieczka, "Daj dotknąć - mamusia sprawdzi czy amsz zębolka" - krzyk i ucieczka... Także na 100 % pewna być nie mogę, ale zawsze dawał sprawzdać co tak w buzi słychać. Wczoraj miał biegunkę - muszę sobie z teściową porozmawiać......:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Kubusiowa - ja nie mogę żyć bez MAgdy M - zawsze w terminie oglądam a R. ma wolne. Dzisiaj idzie do kumpla pograć w fifę :-)
Oliwka nie wiem czy to jest aż tak zły pomysł - fakt, ze nie powinni czegoś takeigo narzucać (no bo jak ktoś nei lubi - to co zmuszą go :confused: ), a z drugiej strony pewnie wiedzieli, ze większość gości tak będzie ubrana i woleli powiedzieć pzoostałym zeby potem się głupio nie czuli..... A jaki masz rozmiar ? Bo ja mam kieckę wieczorową , więc mogłabym Ci pożyczyć.
No własnie Mariola ??? Halooooo !
Chyba coś pzregapiłam - Efilo witamy serdecznie. Pamiętam swoje początki a teraz proszę jak chłop duży z mojego syna. Zleci, zleci !
MamaNatalki każde dziecko ma inaczej - Oskar ma prawie 8 msc i nadal nic (no chyba, ze idzie już :-) ) a mój bratanek miał 4 msc jak mu wyszły dwie dolne jedynki. Sprawdź czy ma zaczerwienione dziąsełka.

Witam!
Dziś mieliśmy pobudkę o 7.30 ale razem z nami Karolcia bo to nie ona tym razem nas obudziła tylko dzwonek do domofonu :eek: . Facet przywiózł węgiel, miał przywieźć wczoraj ale coś mu się pochrzaniło, daty pomyliły (jakiś zakręcony :baffled: ) i przywiózł dziś. Za niedługo trzeba będzie zacząć w piecu palić :-( jak ja tego nie lubię :-(

Karolinna a jak tam u Was?

Kubusiowa jaki tam bystrzak :-D :-D :-D ja na MagdeM spojrzę czasem, sporadycznie ale jak na razie mnie to nie wciągło, specjalnie tego unikam bo nie chce tego, juz jestem uzależniona od MjM, Na Wspólnej dodatkowo dochodzi Taniec z gwiazdami, Szymon Majewski i Kuba. I to na tyle co obecnie udaje mi się zobaczyć, bo reszte rzeczy albo przegapiam albo mnie nie interesują.

MamaBoo to sprawdź dokładnie czy ma tego zębolka, może na spaniu:confused: Ale myślę że ma (z opisu tak wynika ;-) ) więc GRATULACJE DLA OSKARKA!

reklama
witam w mglisty dzionek:-)

Jarek z Kubusiem na rehabilitacji ale zaraz bedą ja szybciutko posprzątałam i czekam na nich. Po obiadku jedziemy do katowic na zakupki:tak:

mamaboo - może ta biegunka to na ząbki więc sie narazie wstrzymaj z ochrzanem tesciowej;-) :-p , ja tez uwielbiam ten film ale ze był remoncik to sobie nagrałam:tak:

kaśka - oj nie wiem z jakiego kraju jest ten fotelik:no: , ale Kuba naprawde widze ze jest zadowolony bo własnie wszystko widzi:happy: :cool2:

iza - ja juz pomału wypadam z MjM ale Magdyu nie odpuszcze lubue takie filmy typowe dla kobiet:tak: :-) :cool2: a pobudka to chyba niepotrzebna było cooooo:wściekła/y: my juz grzejemy w mieszkanku i jest od razu przyjemnie:happy:

Do góry