reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
trysia teraz mam prawie taka sama fryzz i to jest 5 min gora 7 )
Dobranoc
Dobranoc
Ostatnia edycja:
.witam porannie.
.mmm jeszcze dodam że super minkę ma Alusia w wodzie,coś w stylu : "hej,ja tego nie puszczę,jeszcze nie umiem pływać" ;-).
.trysia moje podejrzenia co do nie lubienia przedszkola to nie zawody miłosne;-) no tak mi się przynajmniej wydaje;-) tylko z racji przeprowadzek,teraz mieszkamy z moimi rodzicami i może czuje mały dyskomfort że nie u siebie?. Może napisz jeszcze że mokkatka czasem bywa i iza ;-). Napisz co powiedział lekarz. Dużo zdrowia dla Maćka.
.kaska pamiętam twoją niechęć do prowadzenia auta.
.sylcia ale ma duże oczka twoja maleńka. Jesteście bardzo ładną rodzinką.
.a ktoś wie co u mamaboo?.
.miłego dnia,lecę się ubierać.
.mmm jeszcze dodam że super minkę ma Alusia w wodzie,coś w stylu : "hej,ja tego nie puszczę,jeszcze nie umiem pływać" ;-).
.trysia moje podejrzenia co do nie lubienia przedszkola to nie zawody miłosne;-) no tak mi się przynajmniej wydaje;-) tylko z racji przeprowadzek,teraz mieszkamy z moimi rodzicami i może czuje mały dyskomfort że nie u siebie?. Może napisz jeszcze że mokkatka czasem bywa i iza ;-). Napisz co powiedział lekarz. Dużo zdrowia dla Maćka.
.kaska pamiętam twoją niechęć do prowadzenia auta.
.sylcia ale ma duże oczka twoja maleńka. Jesteście bardzo ładną rodzinką.
.a ktoś wie co u mamaboo?.
.miłego dnia,lecę się ubierać.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
witam z ranca ja juz po kompieli a mlody chodzi i medzi !!! i ciuchy wyjmuje !!!
ruch tu u nas jak na autostradzie :-) ale super :-)
Pisalalm do mamy boo ale sie nie odzywa ...
Dzsiaj jedziemy do mamy na urodzinki, J spi po nocce a ja musze ruszyc tylek i isc jakies sniadanie zrobic bo samo sie nie zrobi ...
Jeszcze nie wiem dokladnie kiedy pierwsza noc na mieszkanku ale pwenie na dniach jak juz sie ograne z balaganem !!!
Kasia nic sie nie martw J tez by chcial zebym miala prawko (mimo ze narazie autka nie mamy) ale mi to jakos nie przeszkadza lubie autobusy i tramwaje :-)
ruch tu u nas jak na autostradzie :-) ale super :-)
Pisalalm do mamy boo ale sie nie odzywa ...
Dzsiaj jedziemy do mamy na urodzinki, J spi po nocce a ja musze ruszyc tylek i isc jakies sniadanie zrobic bo samo sie nie zrobi ...
Jeszcze nie wiem dokladnie kiedy pierwsza noc na mieszkanku ale pwenie na dniach jak juz sie ograne z balaganem !!!
Kasia nic sie nie martw J tez by chcial zebym miala prawko (mimo ze narazie autka nie mamy) ale mi to jakos nie przeszkadza lubie autobusy i tramwaje :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Oczywiscie zapomnialam o czyms :-)
Co sie dzieje z Czarnulką ??? Macie z nia kontakt ???
Karolcia czemu juz nie pracujesz ? ja tez bym juz poszla do pracy ehhhh ... bardzo chetnie :-)
Co sie dzieje z Czarnulką ??? Macie z nia kontakt ???
Karolcia czemu juz nie pracujesz ? ja tez bym juz poszla do pracy ehhhh ... bardzo chetnie :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
karolinna dziekuje w imieniuu rodzinki za komplement )
WItam sie goraco )
WItam sie goraco )
trysia77
Fanka BB :)
hejo,no właśnie Mokkatka i Izka, no i właśnie o to mi chodziło aby sprowokować do wspomnień ... aj, coś mi sie wydaję że u Boo jest chyba niezbyt wesoło...:-(
Może odezwie się ...
Kaśka,a kaszel zaczyna mi brzmieć nieco inaczej...coraz bardziej mi się nie podoba...może spróbuję tego Engystolu...jak do poniedziałku nie będzie poprawy to idziemy do przesympatycznej Pani doktor w Żorach,którą poleciła mi Kubusiowa ),dzięki... a tak nawiasem mówiąc to kaszlemy całą rodzinką,więc podejrzewam,że mamy to samo...tylko pytanie czy to wir czy bakcyl... kurcze jeszcze nie miałam takiego maratonu a choróbskami przecież to juz trwa5 tygodni,non stop coś...
Anian,co z tymi fotkami?2??
Spadam odkurzać i myć podłogi...narka i miłego weekendu życzę
Może odezwie się ...
Kaśka,a kaszel zaczyna mi brzmieć nieco inaczej...coraz bardziej mi się nie podoba...może spróbuję tego Engystolu...jak do poniedziałku nie będzie poprawy to idziemy do przesympatycznej Pani doktor w Żorach,którą poleciła mi Kubusiowa ),dzięki... a tak nawiasem mówiąc to kaszlemy całą rodzinką,więc podejrzewam,że mamy to samo...tylko pytanie czy to wir czy bakcyl... kurcze jeszcze nie miałam takiego maratonu a choróbskami przecież to juz trwa5 tygodni,non stop coś...
Anian,co z tymi fotkami?2??
Spadam odkurzać i myć podłogi...narka i miłego weekendu życzę
reklama
no i właśnie o to mi chodziło aby sprowokować do wspomnień ...:-(
.....
Podziel się: