reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
a o Tobie Mokkatko celowo nie napisałam jeżeli chodzi o ścisłość, bo chciałam Cię sprowokować do tego abyś się odezwała :sorry::-):-p

ło, sto lat temu to było. a jakie tematy szły :-p:-p:cool2::cool2::rofl2::rofl2::happy::happy:

ja sałatki zrobiłam dwie. Karoll - przylatujesz na gyroska???:-p:-p:-p

zdjęcia jakieś wstawię - dziś nawet kilka robiłam.

.Coś te katarki i kaszelki męczą te dzieci,ech.

.kaska gyros ,mniam. Szkoda że tak daleko;-).

.aga ja to muszę też dostać przepis na twoją sałatkę,poproszę na priva:tak:. A praca to niezbyt łapaliśmy wszystko. A jak tam przedszkola w Chorzowie? Wikuś rozumie że się przeprowadza?.

.diablica łezka z rozrzewnienia się kręci .

.mokkate chyba sama prowokuje:-p .

.Ja jutro mam zaliczenie z ang,tzw praca kontrolna. Jutro muszę wstać o 5 żeby się pouczyć,bo dziś byliśmy na parapetówce małej:happy: i nie mam jak się uczyć,tj.koncentracji takiej:-p,wyjątkowo dziewczynki poszły dziś spać o 21:rolleyes:.

.Buziaki i miłej nocki:blink:.

wow:szok::szok::szok: ale tu ruszyła machina postów:-D

Witam kochane!!!!

Ja ja pamiętam te środowe czatowanko a te tematy hohoho:tak::-):-D super było

Trysia - a która to Pani F... czy O....:-D zdrówka zycze dla kaszlących

Dziewczyny zdjęcia super

U nas tez chorobowo ostanio w domu:-( Kubuś dwa tyg. temu przechodził szkarlatyne a teraz w nocy z środy na czwartek o 1 w nocy obudził nas z płaczem ze o brzuszek boli i trwało to do 2:30 /juz mielismy pogotowie wzywać/ ból był co 15 min ehhhhhhhhhh koszmar rano byłam u lekarza było badanie moczu i teraz dieta /wirus żołądka/ chudzina jest ta moja żabcia:-(raptem po szkarlatynie /2 tyg. w domu/ był dwa razy w przedszkolu i na nowo ale w poniedzialek może już iśc do przedszkola /oby jak najdłużej pochodził/.
No bo wogóle mój Kubusśto juz ma "wzięcie" u dziewczynek z grupy:-D
Jak w poniedziałek bylam po niego w przedszkolu po dłuższej przerwie i Kubus sie juz ubierał przyszla mama po kolezanke Kubusia Wiktorię i ona zbiegając ze schodów wola do mamy: "mamusiu mamusiu Kubus dzisiaj był w przedszkolu":-D a jak sie okazało to jest wnuczka mojej mamy znajomej i niedawno powiedziala mojej mamie że na rodzinnej imperzie Witkoria powiedziała że "kocha Kubusia".
Więc ubaw mamy że hej z tych naszych szkrabów:-D:-D:-D:-D.

no to sie rozpisałam:cool2:

reklama
Do góry