reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hej!

anian przyjmiesz jeszcze spóźnione gratulacje ??? Nasza wspólna znajoma oznajmiła mi tą cudną wiadomość :-)

aga powodzenia w przeprowadzce, albo szybko uwinęliście się z remontem albo ten czas tak szybko leci :-/

trysia, sylcia kapelusze z głów za podtrzymywanie wątku :-)

pozdrawiamy :-)

hejka......
wczoraj o mały figiel moje dziecko (starsze) by mnie zabiło:sorry:.. ja chciałam się pochylić do Olusia... a ten w tym samym momencie chciał podskoczyć do mnie..... i ..... wybił mi zęba.... :sorry::sorry: to się nazywa przemoc wobec rodziców :):-D

Załączniki

• DSC00571.jpg
    DSC00571.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00578.jpg
    DSC00578.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00588.jpg
    DSC00588.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00584.jpg
    DSC00584.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 35
.cześć.

.u nas trochę dziewczynki zakatarzone.

.iza musimy się spotkać to pogadamy:tak: . Jak Karolcia? chodzi chętnie do przedszkola? Lence przestało się podobać,ale to akurat mam podejrzenia dlaczego.

.diablica twardą głowę ma to twoje dziecię:-p. A maleńka już taka duża:-D. He he wklej fotę bez zęba ;-) .

.aga super że w końcu będziecie na swoim :tak: .

.mmm dałabyś jakąś aktualną fotkę twoich dzieciaczków:tak: mówiłaś coś o tym że się spotkamy i co?;-).

.pozdrawiam wszystkie mamy:blink:.

reklama
Do góry