reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka......
wczoraj o mały figiel moje dziecko (starsze) by mnie zabiło:sorry:.. ja chciałam się pochylić do Olusia... a ten w tym samym momencie chciał podskoczyć do mnie..... i ..... wybił mi zęba.... :sorry::sorry: to się nazywa przemoc wobec rodziców :):-D

Noo to niezle Ci sie oberwalo :( A co do fotek to widac na pierwszej fotce dwoje zaawnsowanych i czynnych informatykow :)) A dzieciaczkii masz slodkie :))

reklama
diablica ostatnio myślałam sobie żeby odkładać jakieś "parę" groszy miesięcznie na implanty, zacznę od jutra ;-)

karolinna no ja chętna jestem na jakieś spotkanko :-) od stycznia wracam do regularnej pracy :-) to trzebaby była coś w najbliższym czasie wykombinować. No ale teraz Ty pracujesz... w każdym razie czekam na konkretną propozycję :-)

karola piszesz-masz :-) choć nie zawsze jestem taka grzeczna :-p

Załączniki

• Obraz 029.jpg
    Obraz 029.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 35
  • Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 54
  • Obraz 432.jpg
    Obraz 432.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 52
  • Obraz 178.jpg
    Obraz 178.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 49
  • Obraz 637.jpg
    Obraz 637.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 51
  • Obraz 122.jpg
    Obraz 122.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 261.jpg
    Obraz 261.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
mmm ten czas i szybko leci i w miare szybko nam poszlo, jejku ale roboty na mieszkaniu, bylam na chwule tam i troche porobilam ale opadlam z sil !!!
Jakie te twoje dzcieciaki sliczne :-)

Karola a co z waszym mieszkaniem ???? no !!!!!!

diablica nie ma to jak szczescie :-)

.mmm a mówią że córka odbiera urodę a tobie jej jeszcze dodała:tak: no cudne masz te dzieciaczki:tak:. To sporo tego wolnego czasu masz :tak:.

.diablica no to respect,ja to myślałam że to cienka jedynka a to widzę że grubsza sprawa:-p.

.aga co do mieszkania to w najbliższym czasie wszystko się wyjaśni ,bo sprawa kompletna-niekompletna więc nie chcę się za bardzo rozpisywać żeby potem dwa razy nie pisać. A i jeszcze bardzo cię przepraszam za tamten sms:zawstydzona/y: głupio mi bardzo. No to bez netu to nie zbyt,co my zrobimy na bb bez ciebie?:shocked2:.

.Ja w ogóle to zapomniałam ze tyle czasu tu nie byłam,ogólnie na spotkanka chętna bo od 2 tyg nie pracuję, ale jakby nie było to 2 miesiące popracowałam i bardzo mi się podobało:tak:. Musiałam zrezygnować bo pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć . A no i jeszcze chodzę na prawko,zaliczyłam teorię i teraz muszę zadzwonić do instruktora i umówić się na jazdy więc ...Katowiczanie drżyjcie w przyszły week:-D. A jeszcze jutro znów do szkoły i zaczynają mi się powoli zaliczenia a ja że tak powiem w szczerym polu z nauką:baffled:.

.

to i moze ja cos wkleje :pPP

A to ja, Nadinka i tatoo :))

Załączniki

• PB060044.jpg
    PB060044.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 35
  • P9090003.jpg
    P9090003.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcie001.jpg
    Zdjęcie001.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 44
  • P8310060 (Small).jpg
    P8310060 (Small).jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 30
dzięki za ;-)miłe słowa

karolinna żebym nie miała zbyt dużo wolnego czasu to 2 razy w tygodniu pracuję :-) trochę się przy najmniej wyrwę z domu i odpocznę od domowych obowiązków :-p
no i powodzenia na egzaminie "jezdnym" daj znać kiedy trzymać kciuki. Dużo egzaminów zdawałam, ale ten był najgorszy... :-p:sorry:
za mieszkanie też trzymam, mam nadzieję, że daleko nie wybyjecie...

aga pracy dużo ale i radości że będziecie na swoim :-) to kiedy się wprowadzacie ??

mmm,karolla i diablica no i anian, cieszę się łokropecnie,ze moje córcie wróciłyście bądź jesteście!!!!Oczywiście nie zapomniałam o stałych bywalczyniach czyli sylcii i sal,czasami kubusiowa się pojawia,kasiula,dzięki że jesteście!!! no i te które bywają jeszcze rzadziej też Wam wielkie dzięki!!Bywajcie jeszcze częsciej,proszę!! Ale miałam radochę jak teraz weszłam i widzę, że mam niezłe zaległości z podczytywaniem!!!:-):szok::-) Może o kimś zapomniałam...niech się ujawni,bardzo proszę i zwracam honor jak tu napisze...
mmm też pierwsza myśl jaka mi przyszła do glowy to żeby zobaczyć tego zębola diablicy, albo raczej jego brak na zdjęciu...:-D no i powiem że piękna z Ciebie kobieta no i śliczne masz pociechy!!!
oczywiście ja dołączam do grona oszczędzających na implanty bo z emerytury pewnie nie da się tego zrobic... a może jest jakieś ubezpieczenie na zęby do wykorzystania na emeryturze :-)
karolla a dlaczego Lence przestało się podobać w przedszkolu?? czyżby pierwsze zawody miłosne :szok::rofl2: a Tobie powodzonka życzę na prawku, to w jakich godzinach nie wjeżdżać na teren kato bo ostatnio bywam tam czasami, więc wolałabym wiedzieć których godzin mam unikać :tak::-D
aniu a u Ciebie jak tam?? Synuś daje popalić?? wstaw jakieś fotki może,co??Daj napaść oczy :-)
diabliczko,to czeka Cię odbudowanie zęba,co..?:cool2:
sal, a Tobie życzę dużo siły i wytrwałości w trakcie przeprowadzki,bo wiem coś o tym jak to jest...no i nie stresuj się jak za pierwszym razem nie znajdziesz tego czego szukasz...tak bywa :-D;-)przy przeprowadzkach...ja sobie wszystko opisywałam na kartonach żeby mniej więcej wiedzieć gdzie co mam...taka mała rada ale pewnie już tak robisz :-)
Pozdrowionka
i spokojnej nocki

reklama
Oj Kasiula Kasiula,coś nie doczytałas małpiszonie jeden :tak::tak::tak:
A na spotkanie ja też bardzo chętnie ale nie wiem kiedy, mój Maćko ciągle kaszle i nie wiem jak mu pomóc, więc chyba jutro znowu wizyta u lekarza nas czeka...zobaczymy..

Do góry