reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Tryś - u nas na kaszel krótkotrwale pomagały antybiotyki i bactrim, zresztą rozmawiałysmy telefonicznie. póki co Tito jest po engystolu i póki co , odpukać..... jest git.

.witam porannie.

.mmm jeszcze dodam że super minkę ma Alusia w wodzie,coś w stylu : "hej,ja tego nie puszczę,jeszcze nie umiem pływać" ;-).

.trysia moje podejrzenia co do nie lubienia przedszkola to nie zawody miłosne;-) no tak mi się przynajmniej wydaje;-) tylko z racji przeprowadzek,teraz mieszkamy z moimi rodzicami i może czuje mały dyskomfort że nie u siebie?. Może napisz jeszcze że mokkatka czasem bywa i iza ;-). Napisz co powiedział lekarz. Dużo zdrowia dla Maćka.

.kaska pamiętam twoją niechęć do prowadzenia auta:-D.

.sylcia ale ma duże oczka twoja maleńka:tak:. Jesteście bardzo ładną rodzinką.

.a ktoś wie co u mamaboo?.

.miłego dnia,lecę się ubierać.

witam z ranca ja juz po kompieli a mlody chodzi i medzi !!! i ciuchy wyjmuje !!!

ruch tu u nas jak na autostradzie :-) ale super :-)

Pisalalm do mamy boo ale sie nie odzywa ...
Dzsiaj jedziemy do mamy na urodzinki, J spi po nocce a ja musze ruszyc tylek i isc jakies sniadanie zrobic bo samo sie nie zrobi ...
Jeszcze nie wiem dokladnie kiedy pierwsza noc na mieszkanku ale pwenie na dniach jak juz sie ograne z balaganem !!!

Kasia nic sie nie martw J tez by chcial zebym miala prawko (mimo ze narazie autka nie mamy) ale mi to jakos nie przeszkadza lubie autobusy i tramwaje :-)

Trysiu- hmmmm...... właściwie to brak mi słów....:tak:.... ......:-(
Chyba, że ja też czegoś nie doczytałam.....;-)

Zdjęcia suuuper!!!!:tak::tak::tak:
Może tak reszta mamuś odświeży naszą pamięć i powkleja coś?

hejo,no właśnie Mokkatka i Izka,:sorry::sorry: no i właśnie o to mi chodziło aby sprowokować do wspomnień ... aj, coś mi sie wydaję że u Boo jest chyba niezbyt wesoło...:-(
Może odezwie się ...
Kaśka,a kaszel zaczyna mi brzmieć nieco inaczej...coraz bardziej mi się nie podoba...może spróbuję tego Engystolu...jak do poniedziałku nie będzie poprawy to idziemy do przesympatycznej Pani doktor w Żorach,którą poleciła mi Kubusiowa :)),dzięki... a tak nawiasem mówiąc to kaszlemy całą rodzinką,więc podejrzewam,że mamy to samo...tylko pytanie czy to wir czy bakcyl...:eek: kurcze jeszcze nie miałam takiego maratonu a choróbskami przecież to juz trwa5 tygodni,non stop coś...:crazy::crazy:
Anian,co z tymi fotkami?2??
Spadam odkurzać i myć podłogi...narka i miłego weekendu życzę

reklama
Do góry