reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kasia no to wrzucilas :-)
a Peter uroczy jak zawsze :-)

Karolcia wiki chyba nie rozumie nic z tego co sie dzieje ... jedno przedszkole pod nosem mamy ale najpierw zlobek musze zlokalizowac .... ehhh .....
zaraz ci wysle przepis na salatke :-)

Ostatnia edycja:
reklama
.Cóż nam ten wąteczek tak opada?:shocked2:,hop do góry:happy:.

.Dziś zaliczyłam pracę kontrolną z angielskiego na ocenę db :tak: kto ma moje gg ten wie;-). Za tydzień ustny i muszę się konkretnie przyłożyć:rolleyes2:. Ktoś ma sposób na zmobilizowanie się?.
webw.gif
;-).

.kubusiowa no to masz małego amanta :-D. Życzę dużo zdrówka dla Kubusia. No i dałabyś jakieś nowe fotki synka bo już zapominam jak wyglądał:-p.

.aga wielkie dzięki:tak:. Tak piszesz że chcesz do pracy a może na razie zapisz się na jakiś kurs albo do szkoły idź? w weekendy łatwiej byś się wyrwała a nie dość że podniosłabyś kwalifikacje to najważniejsze że odetchnęłabyś troszkę.No i fotki pierwsza klasa,super mama z kolejnym małym amantem :-).

.kaska Piterro to kolejny śląski amant:tak: ach te oczęta:blink:. A ta wieża... przekaż że ciocia pod wrażeniem:tak:.

.iza co u ciebie? nie napisałam ze bardzo fajny wózek kupujecie:tak:. A jak mąż? odezwali się coś w sprawie złożonych papierów?.

.Niom,idę na chwilę odetchnąć od kompa.

.miłego wieczoru.

.Hej wieczorkowo.

.Ostatnio pogoda nas rozpieszcza,prawda?.

.Na pierwszą jazdę jestem umówiona na środę o 9.45:szok: zaczynam czuć lekką tremę;-)

.aga myślę że nieliczne z nas idą do pracy dla samej przyjemności;-) a te kursy i szkoły to polecam oczywiście darmowe,dużo kursów daje urząd pracy a pracodawca lepiej patrzy że nawet na macierzyńskim kobieta chce się rozwijać:tak: .A propo twojego wcześniejszego posta tez nie cierpię się rozpakowywać:sorry:.

.sylcia co tak skromnie napisałaś?;-).

.trysia mam nadzieję że humorek lepszy? żeby docenić te lepsze chwile trzeba mieć czasem gorsze;-) ale się mądrzę:rolleyes2:;-).

.kaska to jak na początki to finezyjnie układa te klocki:tak: .

.miłego wieczoru.

.

reklama
Do góry