mmm,karolla i diablica no i anian, cieszę się łokropecnie,ze moje córcie wróciłyście bądź jesteście!!!!Oczywiście nie zapomniałam o stałych bywalczyniach czyli sylcii i sal,czasami kubusiowa się pojawia,kasiula,dzięki że jesteście!!! no i te które bywają jeszcze rzadziej też Wam wielkie dzięki!!Bywajcie jeszcze częsciej,proszę!! Ale miałam radochę jak teraz weszłam i widzę, że mam niezłe zaległości z podczytywaniem!!!:-)
:-) Może o kimś zapomniałam...niech się ujawni,bardzo proszę i zwracam honor jak tu napisze...
mmm też pierwsza myśl jaka mi przyszła do glowy to żeby zobaczyć tego zębola diablicy, albo raczej jego brak na zdjęciu...
no i powiem że piękna z Ciebie kobieta no i śliczne masz pociechy!!!
oczywiście ja dołączam do grona oszczędzających na implanty bo z emerytury pewnie nie da się tego zrobic... a może jest jakieś ubezpieczenie na zęby do wykorzystania na emeryturze :-)
karolla a dlaczego Lence przestało się podobać w przedszkolu?? czyżby pierwsze zawody miłosne
a Tobie powodzonka życzę na prawku, to w jakich godzinach nie wjeżdżać na teren kato bo ostatnio bywam tam czasami, więc wolałabym wiedzieć których godzin mam unikać
aniu a u Ciebie jak tam?? Synuś daje popalić?? wstaw jakieś fotki może,co??Daj napaść oczy :-)
diabliczko,to czeka Cię odbudowanie zęba,co..?
sal, a Tobie życzę dużo siły i wytrwałości w trakcie przeprowadzki,bo wiem coś o tym jak to jest...no i nie stresuj się jak za pierwszym razem nie znajdziesz tego czego szukasz...tak bywa
;-)przy przeprowadzkach...ja sobie wszystko opisywałam na kartonach żeby mniej więcej wiedzieć gdzie co mam...taka mała rada ale pewnie już tak robisz :-)
Pozdrowionka
i spokojnej nocki