reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate.... soczek robię z jabłek bo mam ich mnóstwo..... a do soku nie dodaję nic.... gotuję tylko w słoikach czysty soczek.... a muszę się pochwalić że bardzo dobry

Nie wątpię, że jest wyśmienity...:-) Rozumiem, że cukru nie potrzebuje...
Pytam, bo soku jeszcze nigdy nie robiłam...:zawstydzona/y:

Anian- :-):-):-):-):-)

reklama
Mokkate.... ja też robię soczek pierwszy raz.... bo kompotów u mnie nie za bardzo chyba że z truskawek.... tartych jabłek też nie robię .... bo moje chłopaki nie lubią.... a soczek lubią.... i masz rację.... "0" cukru.... mam sokownik na parę.... kroję jabłak bez obierania.... 15 min na porcję.... i do słoika i 45 zagotować.... przynajmniej ja tak robię....

Diablico- wydaje się proste...
Pozostaje mi kupić sokownik na parę i do dzieła...;-):-)
Aaa.. i odkurzacz, bo właśnie coś w nim strzeliło :wściekła/y:Chyba nie dokończę porządków...:dry:

Diablico- wydaje się proste...
Pozostaje mi kupić sokownik na parę i do dzieła...;-):-)
Aaa.. i odkurzacz, bo właśnie coś w nim strzeliło :wściekła/y:Chyba nie dokończę porządków...:dry:
bo to jest proste... jak nawet ja umiem to zrobić.... a z sokownikiem to miałam prościej.... poprostu moja siostra ma 3 hihihihi:-)

Kaśka,ja dziś wypiję wszystko,byle tylko ktoś chciał podać...
Mokkatko i Kubusiowa dzięki wielkie, Wy wiecie za co...Kubusiowa małemu dzięki Bogu kaszelek się uspokoił już nie jest taki wrednie natarczywy,więc zasnął...dzięki syropkom Pani dr...mam nadzieję,że teraz już będzie z górki..ale podobało mi się jej podejście do tej mojej kruszynki...jak się spotkamy to Ci opowiem ;-),co Ty na to??
Diabliczko ale mi smaka narobiłaś na taki soczek domowy,chociaż mam do takiego dostęp,moja mam często mi przywozi od znajomych,ktorzy mają gospodarstwo ekologiczne i robią nawet takie rzeczy, jak i również masełko,ser biały i pare innych takich sezonowych :tak:.Wiadomo,że nie ma jak zrobione przez samego siebie :-)
Pozdrowionka dla Wszystkich mamusiek zmykam sie polozyc bo nocka nie przespana, a nie wiem co będzie później:sorry2:

Dobry Wieczor
My zamista świetowac urodiznki Filipka to ja znim w spzitalu nad ranem dostal takiej tchawicy i kaszlu ze dzwonilismy po pogotwie ale odmowilo wiec dawaj sami z nim na pogotowie a tam od razu na oddzial. Podano juz mu w kroplowce antybiotyk , zrobiono inhalacje, zrobiono badania krwi i moczu,w poniedzialek dalsze...usg...ach teraz moja kruszynka spi a ja czuwam o 22 kolejna inhalacja i o 24 antybiotyk w kroplowce, trzymajcie kciukasy za Fifika. W miare mozliwosc odezwe sie.
Ale ma prezent...ktoz by pomyslal wczoraj bawil sie na przyjeciu dla kolegow z przedszkola a dzis rozłożyło go tak ze ja nad nim płacze.....:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
hejka:-)

trysiu- jestem chetna na spotkanko:tak: mokatko kochana ty też trysia pewnie też:-D. Trysia mam nadzieje że pomoże porada lekarska. Jestem juz ciekawa do której sie dodzwoniłaś.

ewcik- zyczonka dla twojego solenizata i duzo zdrówkaco znim?

Do góry