reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jeju,co za podły okres nastał...tyle chorowitków u nas na tym forum...
Pozdrawiam wszystkich bardzoo gorąco.
U nas trochę lepiej,bo kaszel nie jest już taki męczący ale nie będę zapeszać...mamy niezły arsenał leków i brakuje mi czasu,że by to wszystko podać...ale syropki levopront i diphergan uczyniły w sobotę cud, kaszel sie do tego stopnia uspokoił,że Maćko jak zasnął po wczesnej kolacji o 17.45 to spał do 8 rano w niedzielę...mała przerwan na podanie leków i spanie w kawałku tyle godzin..
Kupiłam jeszcze nawilżacz do powietrza bo jedak uczucie suchości powietrza przy grzaniu jest, a każdy wie co za tym idzie...Maćko ma nową zabawkę, chodzi i tańczy koło tego nawilżacza a przy okazji nawilża sam siebie ;-).
Zmęczona już jestem tym chorowanie i mam nadzieję,że szybko sie to skończy bo trwa to wszystko już prawie 3 tygodnie...
Więc jeszcze raz zdrówka dla wszystkich chorowitków,
Ewcik, mały Fifi to dzielny facet!!
Wszystkiego NAJ dla małego szkrabka,, przede wszystkim DUUUUUŻOOOO ZDRÓWKA( spoźnione ale szczere) !!

Do zaś..

reklama
aaa Kaśka, co mam tłumaczyć???:sorry2::confused::confused: dzwoniłam do Ciebie ostatnio w sobotę tak nawiasem mówiąc, bo szukałam kontaktu do Ewcika i Kubusiowej...Bo moje kontakty ktore miałam na starym kompie poszły się paść, więc liczyłam na CIebie...ale Ty nie odbierałaś...
jeszcze raz ZDRÓWECZKAAAA!!!!!

Sylcia, ależ się rozpisałaś!!! Pozdrawiam wszystkie szanowne Panie :-) i zmykam popracować trochę :eek:

Noo bardzo bardzo sie rozpisalam az brakuje dnia aby przeczytac posta :))
Na noc to zazwyczaj sie zegnam staram sie szybko pozegnac i isc spac Bo jak siedze dluzej przed kompem to pozniej nie umiem w ogole usnac ;/

Ahh a tak w ogole to Nadinka zdrowsza juz jest ale za to ja katar kaszel i bolace gardlo :((

reklama
Do góry