reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate.... soczek robię z jabłek bo mam ich mnóstwo..... a do soku nie dodaję nic.... gotuję tylko w słoikach czysty soczek.... a muszę się pochwalić że bardzo dobry

Nie wątpię, że jest wyśmienity...:-) Rozumiem, że cukru nie potrzebuje...
Pytam, bo soku jeszcze nigdy nie robiłam...:zawstydzona/y:

Anian- :-):-):-):-):-)

reklama
Mokkate.... ja też robię soczek pierwszy raz.... bo kompotów u mnie nie za bardzo chyba że z truskawek.... tartych jabłek też nie robię .... bo moje chłopaki nie lubią.... a soczek lubią.... i masz rację.... "0" cukru.... mam sokownik na parę.... kroję jabłak bez obierania.... 15 min na porcję.... i do słoika i 45 zagotować.... przynajmniej ja tak robię....

Diablico- wydaje się proste...
Pozostaje mi kupić sokownik na parę i do dzieła...;-):-)
Aaa.. i odkurzacz, bo właśnie coś w nim strzeliło :wściekła/y:Chyba nie dokończę porządków...:dry:

Diablico- wydaje się proste...
Pozostaje mi kupić sokownik na parę i do dzieła...;-):-)
Aaa.. i odkurzacz, bo właśnie coś w nim strzeliło :wściekła/y:Chyba nie dokończę porządków...:dry:
bo to jest proste... jak nawet ja umiem to zrobić.... a z sokownikiem to miałam prościej.... poprostu moja siostra ma 3 hihihihi:-)

Kaśka,ja dziś wypiję wszystko,byle tylko ktoś chciał podać...
Mokkatko i Kubusiowa dzięki wielkie, Wy wiecie za co...Kubusiowa małemu dzięki Bogu kaszelek się uspokoił już nie jest taki wrednie natarczywy,więc zasnął...dzięki syropkom Pani dr...mam nadzieję,że teraz już będzie z górki..ale podobało mi się jej podejście do tej mojej kruszynki...jak się spotkamy to Ci opowiem ;-),co Ty na to??
Diabliczko ale mi smaka narobiłaś na taki soczek domowy,chociaż mam do takiego dostęp,moja mam często mi przywozi od znajomych,ktorzy mają gospodarstwo ekologiczne i robią nawet takie rzeczy, jak i również masełko,ser biały i pare innych takich sezonowych :tak:.Wiadomo,że nie ma jak zrobione przez samego siebie :-)
Pozdrowionka dla Wszystkich mamusiek zmykam sie polozyc bo nocka nie przespana, a nie wiem co będzie później:sorry2:

Dobry Wieczor
My zamista świetowac urodiznki Filipka to ja znim w spzitalu nad ranem dostal takiej tchawicy i kaszlu ze dzwonilismy po pogotwie ale odmowilo wiec dawaj sami z nim na pogotowie a tam od razu na oddzial. Podano juz mu w kroplowce antybiotyk , zrobiono inhalacje, zrobiono badania krwi i moczu,w poniedzialek dalsze...usg...ach teraz moja kruszynka spi a ja czuwam o 22 kolejna inhalacja i o 24 antybiotyk w kroplowce, trzymajcie kciukasy za Fifika. W miare mozliwosc odezwe sie.
Ale ma prezent...ktoz by pomyslal wczoraj bawil sie na przyjeciu dla kolegow z przedszkola a dzis rozłożyło go tak ze ja nad nim płacze.....:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
hejka:-)

trysiu- jestem chetna na spotkanko:tak: mokatko kochana ty też trysia pewnie też:-D. Trysia mam nadzieje że pomoże porada lekarska. Jestem juz ciekawa do której sie dodzwoniłaś.

ewcik- zyczonka dla twojego solenizata i duzo zdrówkaco znim?

Do góry