reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzien Dobry ja juz nie spie Fifi tak, noc w porzadku bez kaszlu, pobudek.:-)
Jutro dowiemy sie wiecej bo odwiedzila nas nasza pani doktor ale z oddzialu noworodkow. Nie jestem lekarzem ale widze poprawe, pamietam jaki byl w momencie gdy tuaj przyjechalismy a teraz. Nie wiem jak wasze dzieciaczki ale Fifi pomimo jakiejkolwiek choroby ma wilczy apetyt, zjadla duzo.;-) Problem bedzie chyba z kupka bo inne miejsce a u nieo z tym problem a badanie kału tez musi być.

Dziekujemy za zyczonka. :-)
A wlasnie dzis czas zmeniamy....dluzej spimy..ja czuwalam cala noc....nie dla mnie szpitale....:-:)-:)-:)-(

reklama
Ewcik - wiem co przeżywam w szpitalu. Ja rok temu byłam z małym jak miał rotawirusa...koszmar i juz nie chce nigdy wrócić do szpitala....Dużo zdrówka dla Fifi

Hejka
Fifi spi a ja siedze sama nawet dobrze ze pokoj mamy tylko dla siebie. Dzis mial przeswietlenie płuc a jutro przed 8 na usg nas biora. Pan doktor mówil dzis na wieczornej wizycie ze jest leiej ciut ale .....czeka nas tutaj dobry tydzien :-(.
Fifi dzielnie na razie znosi tutaj wszystko. Nawet sam zaklada maske i lezy w niej 10 min. Tylko brakuje mu wszystkich zabawek. Dziennie cos npowego dowozimy ale nie wybrazam sobie co bedzie pod koniec tyg .
Wkleje fotke torciku urodzinowego z piatku i mojego dzielnego pacjenta.
Duzo zdrowka dla wszytskich chorowitków.

Załączniki

• ALLEGRO_014.jpg
    ALLEGRO_014.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 31
Hejka
Fifi spi a ja siedze sama nawet dobrze ze pokoj mamy tylko dla siebie. Dzis mial przeswietlenie płuc a jutro przed 8 na usg nas biora. Pan doktor mówil dzis na wieczornej wizycie ze jest leiej ciut ale .....czeka nas tutaj dobry tydzien :-(.
Fifi dzielnie na razie znosi tutaj wszystko. Nawet sam zaklada maske i lezy w niej 10 min. Tylko brakuje mu wszystkich zabawek. Dziennie cos npowego dowozimy ale nie wybrazam sobie co bedzie pod koniec tyg .
Wkleje fotke torciku urodzinowego z piatku i mojego dzielnego pacjenta.
Duzo zdrowka dla wszytskich chorowitków.

Ojj tak dlugo ?! :( Widac synek dzilny bardzo jest :)) A Torcik wyglada wysmienicie :))

reklama
Heja dziewczyny !!! :))

Ahh dzisiaj jestem umierajaca :( Malenka mi wstawala co chwileczke ahh i to z placzem Tak jej przeszkadza ten kaszelek i na dodatek zabek jej wychodzii znow :((((((( Wszystko na raz ;/

Do góry