reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
nadal biegunka, ale podobno u dzieci wymioty i biegunka moga sie utzrymac do 14 dni ... no nic jakos dajemy rade ....
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Ohh kochane zdrowka dla was i dla waszych dzieciaczkow !!!! ))))))))))))))
U mnie nic nowego sie nie wydarzylo hmm jedynie Nadinka ma nwego zabka )) Mamuska jak zwykle cieszy sie nadzwyczajnie ))))))))) A dzis Damianoo mial wolne a ii kolezanka mnie odwiedzila wiec sie nie nudzilam )
U mnie nic nowego sie nie wydarzylo hmm jedynie Nadinka ma nwego zabka )) Mamuska jak zwykle cieszy sie nadzwyczajnie ))))))))) A dzis Damianoo mial wolne a ii kolezanka mnie odwiedzila wiec sie nie nudzilam )
anian
Fanka BB :)
Hello:-):-):-)
Trysiu, nie uciekaj
Aga i Trysiu zdrówka dla Waszych chorowitków....biedne te malenstwa:-(
sylcia gratuluję kolejnego już ząbka
U nas rekord: Młoda już 3 tydzień chodzi do przedszkolawięc ja odpoczywam jak tylko się da. Szkoda, że nie da się zmagazynować wolnego czasu, bo na później by się przydał:-)
Miłego
Trysiu, nie uciekaj
Aga i Trysiu zdrówka dla Waszych chorowitków....biedne te malenstwa:-(
sylcia gratuluję kolejnego już ząbka
U nas rekord: Młoda już 3 tydzień chodzi do przedszkolawięc ja odpoczywam jak tylko się da. Szkoda, że nie da się zmagazynować wolnego czasu, bo na później by się przydał:-)
Miłego
trysia77
hej Aniu, a Wy jeszcze w duopakiecie??? ;-) to dobrze, ciesz się tymi chwilami :-),[pozdrowionka serdeczne :-)
A u nas już lepiej,odpukać w niemalowane,ale teraz chyba będzie problem w drugą stronę bo od wczorajszego popołudniowego "bobka" nic w naszym marnotrawnym nocniku się nie pojawiło, więc powolutku wprowadzamy warzywka i owoce...nawet soczku się napił...ale zaczyna coś dziwnie mi pokasływać , tak sucho i krótko..Mam nadzieję,że szybko minie...pochowałam juz wszystkie przeciwbiegunkowe leki i nie mam zamiaru wyciągać innych...
Sylcia pozdrowionka i gratki dla ząbkującej córci.
Zmykam do wyrka, ostatnio coś wcześniej chodzę spać po tym całym stresie...
A u nas już lepiej,odpukać w niemalowane,ale teraz chyba będzie problem w drugą stronę bo od wczorajszego popołudniowego "bobka" nic w naszym marnotrawnym nocniku się nie pojawiło, więc powolutku wprowadzamy warzywka i owoce...nawet soczku się napił...ale zaczyna coś dziwnie mi pokasływać , tak sucho i krótko..Mam nadzieję,że szybko minie...pochowałam juz wszystkie przeciwbiegunkowe leki i nie mam zamiaru wyciągać innych...
Sylcia pozdrowionka i gratki dla ząbkującej córci.
Zmykam do wyrka, ostatnio coś wcześniej chodzę spać po tym całym stresie...
anian
hej Aniu, a Wy jeszcze w duopakiecie???
przecież mam jeszcze 2 tygodnie i niech tyle będzie, albo i więcej
A moja kaszle rano i wieczorem, ale to z zalegającego czegoś....bo tak już kolejny tydzień, a że żadnych innych objawów nie ma (rano i wieczorem coś tam fridą jej wyciągnę) to mam to w nosie....przejdzie
Ostatnia edycja:
diablica2
mały wielki OLO :)
Anian... a ty tak długo jeszcze będziesz 2w1
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dziekii babki za gratulkii )
No no no to widac maly dzielny przedszkolakk )))
Zdrowka dla was babki i dla dzieciaczkow ) !!!
No no no to widac maly dzielny przedszkolakk )))
Zdrowka dla was babki i dla dzieciaczkow ) !!!
reklama
anian
Anian... a ty tak długo jeszcze będziesz 2w1
jak nic się dziać nie będzie (a pani dr tak uważa) to za 2 tygodnie idę do szpitala i .....
Podziel się: