reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
sal_ co tam u Was?? jak mały??
A reszta mamusiek???? co się tutaj dzieje????może znowu ja muszę przestać się tutaj udzielać,aby reszta Pań się odezwała...:-:)-(
Pozdrowionka...

Ohh kochane zdrowka dla was i dla waszych dzieciaczkow !!!! :)))))))))))))))

U mnie nic nowego sie nie wydarzylo hmm jedynie Nadinka ma nwego zabka :))) Mamuska jak zwykle cieszy sie nadzwyczajnie :)))))))))) A dzis Damianoo mial wolne a ii kolezanka mnie odwiedzila wiec sie nie nudzilam :))

Hello:-):-):-)

Trysiu, nie uciekaj:happy:

Aga i Trysiu zdrówka dla Waszych chorowitków....biedne te malenstwa:-(

sylcia gratuluję kolejnego już ząbka

U nas rekord: Młoda już 3 tydzień chodzi do przedszkola:laugh2:więc ja odpoczywam jak tylko się da. Szkoda, że nie da się zmagazynować wolnego czasu, bo na później by się przydał:-)

Miłego

hej Aniu, a Wy jeszcze w duopakiecie??? ;-) to dobrze, ciesz się tymi chwilami :-),[pozdrowionka serdeczne :-)
A u nas już lepiej,odpukać w niemalowane,ale teraz chyba będzie problem w drugą stronę bo od wczorajszego popołudniowego "bobka" nic w naszym marnotrawnym nocniku się nie pojawiło, więc powolutku wprowadzamy warzywka i owoce...nawet soczku się napił...ale zaczyna coś dziwnie mi pokasływać :szok::szok:, tak sucho i krótko..Mam nadzieję,że szybko minie...pochowałam juz wszystkie przeciwbiegunkowe leki i nie mam zamiaru wyciągać innych...
Sylcia pozdrowionka i gratki dla ząbkującej córci.
Zmykam do wyrka, ostatnio coś wcześniej chodzę spać po tym całym stresie...:eek:

hej Aniu, a Wy jeszcze w duopakiecie???

przecież mam jeszcze 2 tygodnie i niech tyle będzie, albo i więcej :happy:

A moja kaszle rano i wieczorem, ale to z zalegającego czegoś....bo tak już kolejny tydzień, a że żadnych innych objawów nie ma (rano i wieczorem coś tam fridą jej wyciągnę) to mam to w nosie....przejdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry