reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
sal_ co tam u Was?? jak mały??
A reszta mamusiek???? co się tutaj dzieje????może znowu ja muszę przestać się tutaj udzielać,aby reszta Pań się odezwała...:-:)-(
Pozdrowionka...

Ohh kochane zdrowka dla was i dla waszych dzieciaczkow !!!! :)))))))))))))))

U mnie nic nowego sie nie wydarzylo hmm jedynie Nadinka ma nwego zabka :))) Mamuska jak zwykle cieszy sie nadzwyczajnie :)))))))))) A dzis Damianoo mial wolne a ii kolezanka mnie odwiedzila wiec sie nie nudzilam :))

Hello:-):-):-)

Trysiu, nie uciekaj:happy:

Aga i Trysiu zdrówka dla Waszych chorowitków....biedne te malenstwa:-(

sylcia gratuluję kolejnego już ząbka

U nas rekord: Młoda już 3 tydzień chodzi do przedszkola:laugh2:więc ja odpoczywam jak tylko się da. Szkoda, że nie da się zmagazynować wolnego czasu, bo na później by się przydał:-)

Miłego

hej Aniu, a Wy jeszcze w duopakiecie??? ;-) to dobrze, ciesz się tymi chwilami :-),[pozdrowionka serdeczne :-)
A u nas już lepiej,odpukać w niemalowane,ale teraz chyba będzie problem w drugą stronę bo od wczorajszego popołudniowego "bobka" nic w naszym marnotrawnym nocniku się nie pojawiło, więc powolutku wprowadzamy warzywka i owoce...nawet soczku się napił...ale zaczyna coś dziwnie mi pokasływać :szok::szok:, tak sucho i krótko..Mam nadzieję,że szybko minie...pochowałam juz wszystkie przeciwbiegunkowe leki i nie mam zamiaru wyciągać innych...
Sylcia pozdrowionka i gratki dla ząbkującej córci.
Zmykam do wyrka, ostatnio coś wcześniej chodzę spać po tym całym stresie...:eek:

hej Aniu, a Wy jeszcze w duopakiecie???

przecież mam jeszcze 2 tygodnie i niech tyle będzie, albo i więcej :happy:

A moja kaszle rano i wieczorem, ale to z zalegającego czegoś....bo tak już kolejny tydzień, a że żadnych innych objawów nie ma (rano i wieczorem coś tam fridą jej wyciągnę) to mam to w nosie....przejdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry