reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cos kiepsko z tymi miastami na tym forum. Może znajdą się jakieś mamusie? Chętnie się zapoznam, mieszkam w siemianowicach i nikogo tu nie znam...

a ja mam małą załamkę bo Maćko może ma apetyt,może nie ma temperatury, może jest bardzo żywotny ale kupki robi niezby ciekawe...było już lepiej bo i z częstotliwością jest lepiej dziś 4 kupki + jedna mała ale jakieeee:-:)-(, były ładniejsze...Nie wiem czy czekać do poniedziałku, bo lekarka kazała w czwartek dać Małemu parę dni na przywrócenie właściwej flory bo niby w brzuszku nic złego się nie dzieje...a może iść jutro na pogotowie???:crazy::crazy::crazy::crazy:
...Podaję smykowi enterol i nifuroksazyt,powinien już zadziałać, jeżeli po wirusie namnożyły się jakieś szkodliwe bakcyle...a może ten nifuroksazyt nie działa na te bakterie,ktore mu się namnożyły w jelitkach..??? może już dawno powinnam zrobić posiew..nie wiem już co mam mu podać do jedzenia, lekarka mówiła,że oczywiście w ramach zdrowego rozsądku podawać wszystko, ja się boję, podaję ziemniaczki gotowane,zmiksowany kleik ryżowy z jabłuszkiem, herbatkę,wodę,biszkopciki bo sucharków mały mi nie rusza..:-(
Strasznie się boję i czuję się bezsilna wobec tego małego badziewia,ktore sieje takie spustoszenie w organiźmie mojego dzieciątka..
Trzymajcie kciuki aby jak najszybciej się poprawiło, bo zwariuję...:-:)-:)-(
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I BARDZO PRZEPRASZAM,ŻE JA TAK TYLKO O SWOICH PROBLEMACH...

a ja mam małą załamkę bo Maćko może ma apetyt,może nie ma temperatury, może jest bardzo żywotny ale kupki robi niezby ciekawe...było już lepiej bo i z częstotliwością jest lepiej dziś 4 kupki + jedna mała ale jakieeee:-:)-(, były ładniejsze...Nie wiem czy czekać do poniedziałku, bo lekarka kazała w czwartek dać Małemu parę dni na przywrócenie właściwej flory bo niby w brzuszku nic złego się nie dzieje...a może iść jutro na pogotowie???:crazy::crazy::crazy::crazy:
...Podaję smykowi enterol i nifuroksazyt,powinien już zadziałać, jeżeli po wirusie namnożyły się jakieś szkodliwe bakcyle...a może ten nifuroksazyt nie działa na te bakterie,ktore mu się namnożyły w jelitkach..??? może już dawno powinnam zrobić posiew..nie wiem już co mam mu podać do jedzenia, lekarka mówiła,że oczywiście w ramach zdrowego rozsądku podawać wszystko, ja się boję, podaję ziemniaczki gotowane,zmiksowany kleik ryżowy z jabłuszkiem, herbatkę,wodę,biszkopciki bo sucharków mały mi nie rusza..:-(
Strasznie się boję i czuję się bezsilna wobec tego małego badziewia,ktore sieje takie spustoszenie w organiźmie mojego dzieciątka..
Trzymajcie kciuki aby jak najszybciej się poprawiło, bo zwariuję...:-:)-:)-(
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I BARDZO PRZEPRASZAM,ŻE JA TAK TYLKO O SWOICH PROBLEMACH...

Przykro mi niesamowicie :( boszee co Ty musisz kochana przechodzic :(((

dziewczyny mialam niezla haje na mamach z limerick ... boszee jedna z lasek sobie zrobila dwa konta i oszukiwala kazda z nas ... my wierzylysmy ufalysmy a ona nas oszukala ... pani M nie miala juz z kim praktycznie gadac to robila sobie konta i oszukiwala kazdego ;/;/;/;/

Tryś - napisz jak Wam nocka minie.

Sylcia - nie za bardzo kumam o co chodzi z awanturą.

sprostuje Byla pewna panii M ktora przez swoj stracila prawie kazda znajoma na forum na ktorym jestem od zawsze wiec zaczela sie podszywac pod innych zrobila sobie konto o Anicie a pozniej konto o Dominice i oczerniala nas klamala grala na naszych uczuciach ale my dawno sie skaplysmy i dalysmy znac moderatorom i juz jest ok :))

reklama
u nas tez nadal biegunka, nadodatek wiki nie chce jesc, on by chcial cos czeo teraz nie moze ehhh ... dzisiaj kupka juz byla normalnego koloru ale apach nadal jest nie ten !!!! no i nie byla stalej konsystencji .... jutro do lekarza pedze.
Maly dostaje smekte do picia tzn ja go poje bo on nie chce tego swinstwa pic, nifuroksazyd tez dostaje.

Do góry