anian
Fanka BB :)
a ja dziś w nocy jadę do Łodzi
ale Ci dobrze ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja dziś w nocy jadę do Łodzi
a ja mam małą załamkę bo Maćko może ma apetyt,może nie ma temperatury, może jest bardzo żywotny ale kupki robi niezby ciekawe...było już lepiej bo i z częstotliwością jest lepiej dziś 4 kupki + jedna mała ale jakieeee:--(, były ładniejsze...Nie wiem czy czekać do poniedziałku, bo lekarka kazała w czwartek dać Małemu parę dni na przywrócenie właściwej flory bo niby w brzuszku nic złego się nie dzieje...a może iść jutro na pogotowie???
...Podaję smykowi enterol i nifuroksazyt,powinien już zadziałać, jeżeli po wirusie namnożyły się jakieś szkodliwe bakcyle...a może ten nifuroksazyt nie działa na te bakterie,ktore mu się namnożyły w jelitkach..??? może już dawno powinnam zrobić posiew..nie wiem już co mam mu podać do jedzenia, lekarka mówiła,że oczywiście w ramach zdrowego rozsądku podawać wszystko, ja się boję, podaję ziemniaczki gotowane,zmiksowany kleik ryżowy z jabłuszkiem, herbatkę,wodę,biszkopciki bo sucharków mały mi nie rusza..:-(
Strasznie się boję i czuję się bezsilna wobec tego małego badziewia,ktore sieje takie spustoszenie w organiźmie mojego dzieciątka..
Trzymajcie kciuki aby jak najszybciej się poprawiło, bo zwariuję...:---(
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I BARDZO PRZEPRASZAM,ŻE JA TAK TYLKO O SWOICH PROBLEMACH...
Tryś - napisz jak Wam nocka minie.
Sylcia - nie za bardzo kumam o co chodzi z awanturą.