hej !!!!
jakos wbić sie nie mogę
ale napisać musze
Trysia gniazdko śliczne !!! pochwal sie jeszcze jak z zewn wygląda !!!
Izka a jak hartowałas Karolcie ???
Sandros powodzenia !!!
a ja po dzisiejszym spacerku stwierdziłam że czekam do wiosny i mam w dupie
kurde myślałam że mi ręce odpadną jak pchałam w tym błocie śniegowym poza tym na chodniku w jednym miejscu spadła bryłą lodu z kamienicy i pełno było takich bloków lodu wielkości cegły i tak sie namęczyłam żeby jakos to pokonać a poza tym jak pomyślałam co by było jak bym tak prawie przechodziła i takie cos mi spadło to odechciało mi sie i czekam na wiosne !!!
Poza tym Liwia dzis przyszła z przedszkola i mówi : " nie smakował mi obiad i podwieczorek tez nie jadłam bo był nie dobry " to sie jej pytam to zrobie Ci kanapke bo pewnie głodna jesteś a ona mi : " powiedziałam tatusiowi żeby zadzwonił i zamówił pizze " i czekała wytrwale az przywiózł a jemu to tez na ręke bo mój męzowy to pizzowy jest ! córusia tatusia !!!
aha !!! i dzis z przedszkola przyniosła namalowaną naszą rodzinę i wszystko fajnie Liwia koło Tatusia i ja namalowana tylko Lenki nie ma
i torche sie tym zmartwiłam bo zajmuje sie i pomaga mi bardzo przy niej jak płacze to leci zaraz do niej buja, spiewa, daje smoka mówi że ją kocha i co chwile ją całuje w czólko ale jednak po tym obrazku widać ze tak do końca nie jest ok ....
Jak sie spytałam czmu Lenki nie ma to powiedziała że no własnie musi dorysować bo nie zdązyła a potem jak babcia sie pytała gdzie Lenka na obrazku to powiedziałą ze takie małe nie moga stać koło taty