reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dzien dobry:)
my juz po snaidanku, teraz sie zastanawiamy co nha obiad, dobrze ze chociaz zupke mamy, to nie trzeba sie spieszyc.

Bodzinka ja Ci zaproszenie na nk wyslalam:)

reklama
Cześć dziewczyny! :-)

Karolinna rybki kupiłam w trzech sklepach, akurat tak się złożyło, nie na Ligocie. Może faktycznie były już chore, trudno powiedzieć.
A co do hartowania Karolinki, to tego nie żałujemy i następne dziecko też na pewno będzie zahartowane. Pierwszy raz zachorowała jak poszła do przedszkola, a wcześniej w ogóle nie chorowała (nie licząc lekkiej trzydniówki i kilku małych katarków). Niestety tak to jest, że na przedszkole chyba nie ma mocnych ;-). Jak do tej pory choruje raczej łagodnie (odpukać!!!), nigdy nie jest to nic poważnego, najgorsza była ta piersza choroba w listopadzie, bo miała nietrafiony antybiotyk i zaczęła wymiotować, a skończyło się na zastrzykach. Myślę, że najgorsza to jest teraz ta pogoda, raz ciepło raz zimno i pełno wirusów i bakterii dookoła :wściekła/y:.

Dołączam się do Agi - proszę o fotki Twoich księżniczek!!!

Aneta witaj na bb!!!Gratuluję ciąży, pisz jak najwięcej! :-)

Agnieszka szkoda że nie wyszło, następnym razem sie uda, zobaczysz!

Ostatnia edycja:
salik co to za przetarg w którym brałaś udział? Na stawkę czynszu w lokalach z urzędu miasta??
My po powrocie na Śląsk chcieliśmy własnie stanąc do takiego przetargu, ale po zgłębieniu tematu zrezygnowaliśmy.

Dziewczyny czy któraś z Was może chodziła w ciązy/rodziła w Klinice na Łubinowej?
Ot tak sobie szukam informacji. Byłam tam na wizycie u dr Wieczorka i w sumie ok, choć wtedy jeszcze nic nie było widać..

Aha i jeszcze jedna informacja dla chętnych - w sobotę na pasażu reala z Mysłowicach w Cocodrillo kupiłam mojej pannie kombinezon już na przyszłą zimę. Przeceniony prawie z 200 pln na 49. Były jeszcze zarówno dziewczęce jak i chłopięce, jednoczęsciowe i dwu :-)

Aga glowa do gory, beda jeszcze przetargi.
aszukacie czegos konkretnie w katowicach??
olu raczej szukamy czegos w katowicach ... ehhh

salik co to za przetarg w którym brałaś udział? Na stawkę czynszu w lokalach z urzędu miasta??
My po powrocie na Śląsk chcieliśmy własnie stanąc do takiego przetargu, ale po zgłębieniu tematu zrezygnowaliśmy.
nie to przetarg na wynajem lokalu a dokladnie na bycie najemca ale to ze spoldzielni a nie z urzedu miasta ...

pewnie kiedys sie uda ale ile trzeba bedzie czekac :-(

Witam,

Ja dzis padam. Po pracy mialam druga jazde, potem chwila na obiadek w domu i do lekarza. Z dzidzia wszysto OK, ze mna tez, tylko mam juz dzis wszystkiego dosc.

Pozdrawiam,

hej !!!!

jakos wbić sie nie mogę :-D

ale napisać musze Trysia gniazdko śliczne !!! pochwal sie jeszcze jak z zewn wygląda !!!

Izka a jak hartowałas Karolcie ???

Sandros powodzenia !!!

a ja po dzisiejszym spacerku stwierdziłam że czekam do wiosny i mam w dupie :wściekła/y: kurde myślałam że mi ręce odpadną jak pchałam w tym błocie śniegowym poza tym na chodniku w jednym miejscu spadła bryłą lodu z kamienicy i pełno było takich bloków lodu wielkości cegły i tak sie namęczyłam żeby jakos to pokonać a poza tym jak pomyślałam co by było jak bym tak prawie przechodziła i takie cos mi spadło to odechciało mi sie i czekam na wiosne !!!

Poza tym Liwia dzis przyszła z przedszkola i mówi : " nie smakował mi obiad i podwieczorek tez nie jadłam bo był nie dobry " to sie jej pytam to zrobie Ci kanapke bo pewnie głodna jesteś a ona mi : " powiedziałam tatusiowi żeby zadzwonił i zamówił pizze " i czekała wytrwale az przywiózł a jemu to tez na ręke bo mój męzowy to pizzowy jest ! córusia tatusia !!!

aha !!! i dzis z przedszkola przyniosła namalowaną naszą rodzinę i wszystko fajnie Liwia koło Tatusia i ja namalowana tylko Lenki nie ma :baffled: i torche sie tym zmartwiłam bo zajmuje sie i pomaga mi bardzo przy niej jak płacze to leci zaraz do niej buja, spiewa, daje smoka mówi że ją kocha i co chwile ją całuje w czólko ale jednak po tym obrazku widać ze tak do końca nie jest ok .... :baffled: Jak sie spytałam czmu Lenki nie ma to powiedziała że no własnie musi dorysować bo nie zdązyła a potem jak babcia sie pytała gdzie Lenka na obrazku to powiedziałą ze takie małe nie moga stać koło taty :rofl2::baffled:

reklama
Do góry